Laužantys standartus: 8 keisčiausi pasaulio modeliai (foto)

Laikas.lt
Pagal Oddee.com

Perlysusios jaunos gražuolės ir tvirti, gražiai nuaugę vaikinai – tokius žmones esame įpratę matyti ant podiumo bei reklamose. Visgi kartais net ir šie, atrodytų, sunkiai pajudinami standartai praplečia savo ribas, o modeliais tampa iš pažiūros nieko bendro su aukščiau išvardintais kriterijais neturintys žmonės. Netikite? Štai jums aštuoni gyvi to įrodymai (beje, apie keletą jų galite plačiau paskaityti ankstesnėse „Laikas.lt“ publikacijose)!

Nuo raumenų distrofijos kenčianti mergina. Beveik juokais išsiuntusi savo nuotraukas į mados kastingą, invalido vežimėlyje sėdinti Jillian Mercado tapo reklaminiu kompanijos „Diesel“ veidu! Plačiau čia.


 

85-erių močiutė, vis dar reklamuojanti apatinį trikotažą. Ilgametę modelio patirtį turinti senjorė Daphne Selfe vis dar dirba su tokiais mados grandais kaip Dolce & Gabbana, Tata-Naka ir Michiko Koshino. Taip pat skaitykite apie kiek jaunesnę jos kolegę Jacky O’Shaughness.




Naujai atrasta mados sensacija Moffy, kenčianti nuo žvairumo. Plačiau čia.




Buvęs jūreivis Alexas Minsky, po bombos sprogimo netekęs kojos, pradėjo savo antrąją karjerą kaip fitneso modelis. 




Aukščiausias pasaulio modelis. Amazon Eve ūgis 203 cm.




Plus-size modelis itin plačia apatine dalimi. Mikel Ruffinelli klubai, kurių apimtis 204 cm, įrašyti į Gineso rekordų knygą. Plačiau čia.




72 metų senolis, kuris pozuoja paauglių mergaičių drabužių reklamai. Liu Xianping tai daro įkalbėtas anūkės, kuri taip populiarina savo parduotuvę. Plačiau čia.


Pirmoji moteris, vardu Casey Legler, reklamuojanti vyrams skirtus drabužius. Plačiau čia.




 

grožis, keisčiausi, mada, manekenės, modeliai, nuotraukos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai