Koks moterų elgesys labiausiai erzina vyrus?

Moterys mano, jog yra beveik tobulos šios planetos gyventojos. Mylinčios, dėl brangaus žmogaus gerovės besistengiančios iš visos širdies, o jų būdo bruožai ir elgesys nepriekaištingas. Tačiau ar atsirastų nors vienas vyrukas, galintis pritarti visu šimtu procentų? Tikriausiai ne, mat kai kurie moterų elgesio bruožai, net patį kantriausią vyrą gali išvesti iš kantrybės. Tik jums, mieli skaitytojai, pateikiame keletą neigiamų silpnosios lyties elgesio bruožų!

Lūžęs nagas. Vyrai niekaip negali suprasti, kaip nulūžęs nagas moterims gali reikšti pasaulio pabaigą. Tačiau pasistenkite suprasti ir jas, juk kruopščiai visą laiką auginusios ir puoselėjusios dailiuosius nagučius merginos stipriai išgyvena dėl pastangų, kurios kartais nueina veltui.

Skambučiai kartą per valandą. Jei atvirai, vyrus erzina, kai mylimoji jiems skambina kas valandą ar rašo sms žinutes ir klausia: ką veiki? Kaip sekasi? Mielosios, suprantama, jog norite pasidomėti kaip mylimajam bėga darbo diena, tačiau nepersistenkite. Per didelis dėmesys gali ne juokais nuvarginti, todėl neįkyrėkite antrajai pusei. Pakentėkite ir dėmesio sulauksite su kaupu.

Melagystės. Apgavystės ir melas skaudina kiekvieną, todėl pasistenkite niekada jam nemeluoti. Net jei tai būtų pačios mažiausios smulkmenos, tokios kaip nepatirtas orgazmas, giliai širdyje laikomos patirtos nuoskaudos, dėl neištęsėtų pažadų ar panašiai. ar kruopščiai slepiama bloga nuotaika.

Smalsumas. Meilė paverčia mus sekliais, kitaip tariant, apie mylimąjį stengiamės žinoti kiekvieną smulkmeną. Todėl slapčia pradedame tikrinti jo telefone esančias žinutes, skambučius, elektroninio pašto dėžutę, stalo stalčių. Tačiau ar norėtumėte, jog jis pradėtų elgtis taip pat kaip Jūs? Sakote, žinoma ne, tokiu atveju ir pačios taip nesielkite. Suteikite partneriui laisvės ir besąlygiškai juo pasitikėkite.

Kalorijų skaičiavimas. Nesibaigiančios kalbos apie dietas ar per dieną suvartotas kalorijas akimirksniu atima apetitą ir sugadina nuotaiką. Jei nusprendėte laikytis dietos, taip ir padarykite, tačiau apie kiekvieną suvalgytą maisto produktą ir jo kaloringumo kiekį, mylimasis žinoti tikrai nenori.

Priekabiavimas. Įkyrus kabinėjimasis dėl smulkmenų ir nesibaigiantis graužimas anksčiau ar vėliau išves iš kantrybės ir prie gero tikrai neprives. Galiausiai neapsikentęs mylimasis pasiūlys nutraukti santykius žengti skirtingais gyvenimo keliais. O šito tikriausiai nenorite, tiesa?

Pavydas. Meilė taip apsuka galvą, jog daugelis merginų nė pačios to nejausdamos, pradeda savintis partnerį. Taip, jis Jūsų, tačiau pririšti jį kaip šuniuką už trumpos virvutės jokiu būdu negalima! Jei partneris sekundei apkabino kolegę ar draugiškai jai nusišypsojo, neskubėkite jo už tai barti. Atminkite, šypsena ar malonus gestas, skirtai kitai merginai, nesuteikia priežasties pavyduliauti.


erzinantys būdo bruožai, erzinti, lūžęs naga, santykiai

Naujausi komentarai
aha
2014-09-11, 16:34
Neskambinu, nerasau ir sulaukiu su kaupu..ne demesio.o jokio demesio :DD
Ve
2014-04-15, 12:15
Dauguma cia paminetu dalyku galima pritaikyti ir vyrams, tad nera cia ko teigti, kad sie dalykai erzina vyrus :)
Ula
2014-02-22, 18:14
Nė vieno iš tų dalykų nedarau ir pažįstu labai mažai moterų, kurios taip elgiasi. Daugiausiai skambinėja ir domisie JIE. Pavydi taipogi JIE.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai