Now Reading
Dzenraizgymas – pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjęs meditacinio meno metodas

Dzenraizgymas – pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjęs meditacinio meno metodas

Dzenraizgymas – pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjęs meditacinio meno metodas

Laikas.lt

ZENTANGLE, kurį lietuviškai pavadinome DZENraizgymu, – pasaulyje žaibiškai išpopuliarėjęs meditacinio meno metodas. Šį atpalaiduojantį būdą pasikartojančiais raštais kurti nuostabius paveikslėlius sukūrė menininkai Rickas Robertsas ir Maria Thomas. „Smegenų joga“ vadinamas dzenraizgymas skelbia saviraišką ir kūrybinę laisvę. Jis užburia kiekvieną, norintį savyje atrasti menininką.

Knygoje parodyta, kaip pradėti raizgyti, ir yra daugiau nei 100 raizginių pavyzdžių, sukurtų sertifikuotų mokytojų. „DZENraizgymo džiaugsme“ entuziastai dalijasi kūriniais ir įkvėpiančiomis istorijomis, kaip vos tik pradėjus raizgyti pagerėjo jų savijauta ir atsivėrė naujos bendravimo erdvės. Leiskitės į malonų ir kūrybingą dzenraizgymo kelią – jums prisireiks tik rašiklio, popieriaus skiautės ir šios knygos.

Čia rasite daugiau nei 100 išmoningų dzenraizgymo raštų pavyzdžių ir schemų, kaip juos sukurti; tikrų istorijų, kaip raizgymas lavina vaizduotę ir gerina savijautą; dzenraizginių galeriją ir raizgymo įkvėptų darbų galeriją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Norint kurti raizginius nereikia būti didžiu dailininku ar turėti ypatingą talentą. Ricko ir Marios šūkis „Viskas įmanoma vienu brūkštelėjimu!“ puikiai atspindi dzenraizgymo metodo filosofiją. Nors iš pirmo žvilgsnio daugelis raštų ir raizginių gali pasirodyti sudėtingi, juos išnarpliojus lieka linijos, taškai ir įvairios į vieną nuoseklų raštą sulimpančios formos. Šie raizginiai – tarytum gyvenimo bėdos: jei suskaidytume bėdą į daug smulkių dalelių, ji nebeatrodytų tokia baisi ir neišsprendžiama“, – sako knygos autorės.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top