Kokios tautybės vyrai blogiausi meilužiai

Tikriausiai daugeliui teko girdėti, kad vienos šalies žmonės būna aistringi, nuostabūs meilužiai, o kitos kultūros atstovai anaiptol negali pasigirti įmantriais seksualiais sugebėjimas? Kiekvieno patirtis ir nuomonė šiuo klausimu individuali. Tačiau atlikti sociologinių tyrimų duomenys byloja vieną ir neginčijamą tiesą. Kokia ji?

Kaip žmonės, vokiečiai yra itin protingi ir darbštūs. Jų kuriami automobiliai sulaukė didžiulio pripažinimo visame pasaulyje. Viešasis transportas vienas punktualiausių, alus pats skaniausias. Tačiau tenka pripažinti, jog meilės reikaluose jiems ne itin sekasi. Būtent vokiečiai pripažinti blogiausiais meilužiais pasaulyje. Klausiate kas šioje srityje jiems kiša koją? Apklausoje dalyvavusios moterys teigia, kad dažnu atveju vokiečiai skleidė nemalonų kūno kvapą. Galbūt šalyje didžiulis muilo stygius? Viliamės taip nėra, galbūt vandens procedūros nėra jų mėgiamiausias užsiėmimas.

Antroje vietoje atsidūrė anglai, įvardyti kaip tingūs parteriai. Turkai ir rusai moterims pasirodė per nelyg plaukuoti, amerikiečiai grubūs, olandai mėgstantys dominuoti ir sekso metu nenoriai leidžiantys pasireikšti antrajai pusei.

Na žinoma, ispanai, brazilai, italai ir prancūzai išrinkti geriausias meilužiais. Mielosios, dabar visos žinote, kurioje šalyje geriausia praleisti atostogas!


intymūs santykiai, meilužiai, santykiai, seksas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai