Now Reading
„Monkey Brothers“ ir Giedrės elektroninės muzikos albumas „Golden Fish“ veržiasi į pasaulį

„Monkey Brothers“ ir Giedrės elektroninės muzikos albumas „Golden Fish“ veržiasi į pasaulį

„Monkey Brothers“ ir Giedrės elektroninės muzikos albumas „Golden Fish“ veržiasi į pasaulį

Laikas.lt

Sausio pradžioje „Parallel Records“ išleistas nepilnas albumas (EP) „Golden Fish“ populiarumo sulaukė tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, ir ne tik tarp klausytojų. Net keliasdešimt didžėjų išreiškė susidomėjimą brolių iš Ispanijos „Monkey Brothers“ ir gerai Lietuvoje žinomos atlikėjos Giedrės Kilčiauskienės muzika bei netruko pasiūlyti ją pristatyti viso pasaulio šokių aikštelėse.

Minialbumą „Golden Fish“ sudaro du kūriniai, kuriuose skamba M.A.M.A.2013 laureatės Giedrės balsas. Leidinį tradiciškai papildė ir du remiksai. Titulinį EP kūrinį „Golden Fish“ remiksavo po „Parallel Records“ sparnu prisiglaudęs Omer Grinker iš Izraelio, o šiltą ir intymią „My Joy“ dainos versiją – patys „Monkey Brothers“.

Kviečiame perklausyti naują „Monkey Brothers” ir Giedrės EP „Golden Fish“:

„Naujausias mūsų EP „Golden Fish” tik dabar oficialiai pristatomas Baltijos šalims, nors jau kuris laikas jam pagyrimus laido pats Marco Carola, Felix De Housecat, Mihai Popoviciu, Fog, Pablo Bolivar ir kiti. Manau, jog tai geriausias mūsų darbas kol kas. Esame daugiau nei patenkinti šiuo leidiniu ir Giedre.

Džiugu, jog muzikos profesionalų atsiliepimai bei palaikymas mus pasiekia iš viso pasaulio”, – sakė ekscentriškas tandemo „Monkey Brothers” narys Ruben Pellon.

Šis Lietuvoje šaknis įleidęs ispanas lietuvaičiams neblogai pažįstamas kaip sostinės „Vasaros terasos“ šeimininkas. Jau dešimtmetį jis savo verslą, gyvenimą ir muziką kuria mūsų krašte.

Na, o ne tik malonumo pasiilgusių melomanų ausis, bet ir akis turėtų pradžiuginti „My Joy“ vaizdo klipas. Vaizdo klipo kūrėjas – „Monkey Brothers” bičiulis, video menininkas ir grafikos dizaineris iš Argentinos Hernán Vazquez. Jame gyvas vaizdas ir Giedrės portretas susilieja su 3D technologija.

Kviečiame įvertinti naują „Monkey Brothers” dainos „My Joy“ vaizdo klipą:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tai – pirmasis elektroninės muzikos dueto „Monkey Brothers” bei Giedrės darbas. Kritikų pagyros albumams „Optinė apgaulė“ ir „Džiazo miniatiūros“, kolaboracijos su kitais muzikos kūrėjais, geriausios metų atlikėjos apdovanojimas – štai ką Giedrė nuveikė per beveik metus trunkančią solo karjerą. Nepanašu, kad ji sustotų, o graži draugystė su „Monkey Brothers” yra dar viena galimybė scenos senbuvei įsiveržti svetur.

Be EP lydinčios leidybinės veiklos, broliai Ruben ir Sergio Pellon neapleidžia ir kito mėgstamo savo užsiėmimo – pasirodymų klubuose ir festivaliuose. Šių pasirodymų geografija išsiplėtė iki Vokietijos, Rusijos, Ukrainos ir gimtosios Ispanijos. Pilno „Monkey Brothers” albumo gerbėjams dar teks šiek tiek palaukti, bet jis bus ir greitai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top