Now Reading
Mirties dieną Hoffmanas ketino būti su vaikais

Mirties dieną Hoffmanas ketino būti su vaikais

Mirties dieną Hoffmanas ketino būti su vaikais

Alfa.lt

Holivudas neteko vienos savo legendų, o trys vaikai – tėčio, kai sekmadienio rytą aktorius Philipas Seymouras Hoffmanas buvo rastas negyvas. „Oskaro“ laureatas mirė būdamas vos 47-erių. Mirties dieną jis turėjo savo vaikus pasiimti iš mokyklos, bet, susiklosčius tragiškoms aplinkybėms, jis taip ir nepasirodė.

Šaltinis portalui „Us Weekly“ atskleidė, kad draugai ir šeima nerimauti pradėjo, kai Hoffmanas neatvyko į mokyklą, iš kurios turėjo pasiimti savo atžalas sūnų Cooperį ir dukras Tallulah bei Willą, kurių vyras susilaukė su ilgamete sutuoktine, kostiumų dizainere Mimi O’Donnell. Šaltinis pridūrė, kad nepasirodyti po pamokų jam buvo „nebūdinga“. Kitas atskleidė, ką tą pačią dieną aktorius ruošėsi su savo sūnumi žiūrėti Supertaurės finalą.

Draugas Davidas Baras Katzas nusprendė nuvykti į jo namus vakarų Vilidže. Atvykęs į Ph. S. Hoffmano butą, Davidas aptiko jo lavoną, su rankoje styrančia adata. Netrukus į įvykio vietą atvyko ir medicinos tyrėjai bei policijos pareigūnai.

„Mačiau jį dar praėjusią savaitę. Jis atrodė „švarus“ ir blaivas. – „New York Times“ pasakojo Katzas. – Tikėjau, kad baisus skyrius jau buvo užbaigtas.“

2013 metų gegužę aktorius perėjo 10-ies dienų reabilitacijos klinikos kursus, mat Hoffmanas po 23
metus trukusios pertraukos buvo vėl nuklydęs prie turėtų priklausomybių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top