Stulbinanti 60-metė tapo apatinių drabužių kolekcijos veidu (foto)

Laikas.lt

Drabužių reklamose esame įpratę matyti jaunus veidus ir jų nepriekaištingus kūnus. Ypač apatinio trikotažo. Apskritai modelio karjera sėkmingiausia dvidešimtmečio pirmoje pusėje. Tačiau Jacky O’Shaughnessy ėmė ir paneigė šį stereotipą. Ši moteris, būdama 60 metų, ėmė fotografuotis mados fotosesijose, reklamuojančiose naujas linijas. O po dvejų metų, visai neseniai, ėmė ir įsiamžino su populiauraus drabužių prekės ženklo „American Apparel“ apatiniais.

„American Apparel“ teigia, kad seksualumas neturi metų cenzo, to akivaizdus įrodymas – natūralumą į pirmą vietą iškelianti J. O’Shaughnessy. Keletas tinklalapio Prevention.com klausimų šiai nuostabiai būtybei.

Ką jums reiškia sulaukti 60-ies?

Esu patenkinta tuo, ką matau veidrodyje. Kadaise, kai buvau jauna, norėdavau numesti svorio ar nosies korekcijos. Tačiau dabar ėmiau save mylėti labiau nei bet kada anksčiau. Pradėti tai daryti nėra labai lengva. Tačiau tik save mylintis žmogus gali gražiai atrodyti. Reikia daug ir intensyviai į save gilintis, kas ir veda gyvenimą į priekį. Amžius man apskritai neegzistuoja. Jaučiuosi jaunesnė, nei kad atrodžiau sau, pavyzdžiui, prieš trisdešimt metų.

Ar daug laiko skiriate savo išvaizdai? Kokias procedūras atliekate, kad taip nuostabiai atrodote?

Savimi reikia rūpintis, tai vėlgi kyla iš meilės sau. Keletą kartų per metus lankausi pas akupunktūristą, masažistą ir reguliariai atlieku burnos higieną.

Ar sportuojate?

Daug vaikštau, jei reikia rinktis tarp lifto ir laiptų, renkuosi pastaruosius, užsiiminėju pilatesu. Fizinis aktyvumas reikalingas kiekvienam iš mūsų.

Ar turėjote kada problemų su antsvoriu?

Žinoma. Laikiausi begalės įvairiausių dietų. Pastebėjau, kad svarbiausia yra atsikratyti kaltės, ką nors ne taip suvalgius ar išgėrus. To nedaryti tiesiog turi tapti įprasta. Pavyzdžiui, aš jau daugybę metų negeriu kavos ar juodos arbatos.

Išduokite amžinos jaunystės paslaptį...

Laikas gerų draugų kompanijoje, vaikščiojimas į teatrą ir mėgiamos muzikos koncertus, geros knygos, šokiai ir daug juoko.

Ką patartumėte moterims, kurios bijo senatvės?

Kartą man teta pasakė: „Susitaikyk, jau nebesi pavasarinis viščiukas.“ Man tuomet buvo 28 metai ir aš susimąsčiau, kad pradedu senti. Vienas draugas, išgirdęs šią frazę, paguodė, kad yra daugybė žmonių, kurie kompleksuoja dėl savo amžiaus ir nori, jog ir kiti taip jaustųsi. Taigi nuo tos minutės tokio tipo žmonių ėmiau nebegirdėti. Labai svarbu gyvenime turėti mėgiamą veiklą, kuri neleidžia paskęsti juodose mintyse dėl bėgančio laiko. Jei leidi jį turiningai, to nepajusi. Ir pagyvenęs žmogus gali būti sveikas, stiprus, lankstus ir, žinoma, laimingas. Būdama 62-jų tikrai nesijaučiu sena, tik vyresnė.











apatiniai drabužiai, apatinis trikotažas, modelis

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai