Garsenybės, iš tiesų nužudžiusios žmones

Alfa.lt

Nėra nieko baisiau už kito žmogaus gyvybės atėmimą. Dar baisiau, kai tai įvyksta netyčia. Vis dėlto, dar didesnis skandalas kyla tada, kai žmogų nužudo garsenybė. Kai kurie su tuo susitaiko, kai kurie ne. Dalis žvaigždžių po tokių įvykių tampa netgi žinomesni nei anksčiau. Nemalonu, tragiška ir kraupu – garsenybės, vienaip ar kitaip lėmusios žmogaus mirtį.

Matthew Broderickas

Aktorius Matthew Broderickas žinomas kaip vienas mėgstamiausių Holivudo atstovų. Vis dėlto, jo praeityje yra ne viena, bet dvi mirtys. 1987 metais su savo mergina Jennifer Grey važiuodamas vieškeliu Airijoje, aktorius nesuvaldė automobilio, įvažiavo į priešingą juostą ir atsitrenkė į kitą transporto priemonę. Ja važiavusios Anna Gallagher ir jos motina Margaret Doherty žuvo vietoje. Broderickas ligoninėje praleido mėnesį. Portale „Mandatory“ teigiama, kad po autoavarijos jis visiškai nieko apie tai neatsiminė, nors jos metu buvo blaivus. Tai garsenybei padėjo išvengti kalėjimo.

Charlesas S. Duttonas

Duttonas – vienas patikimiausių Holivudo juodaodžių aktorių, turintis įspūdingą filmografiją. Vaikystėje aktorius metė mokyklą, norėdamas siekti boksininko karjeros. Būdamas 17-os, jis įsivėlė į muštynes su kitu vaikinuku ir jį nudūrė peiliu. Pripažintas kaltu dėl žmogžudystės, jis septynerius metus praleido kalėjime. Kalėdamas Charlesas suprato, kad aktorystė yra tai, kas jį iš tiesų traukia, todėl įnirtingai siekė vėl tapti pilnaverčiu žmogumi. Ir jam pavyko.

Vince'as Neilas

Grupės „Montley Crue“ lyderis Vince Neilas įsitikino, kad ankstesniais laikais propaguotas rokenrolo atlikėjų gyvenimo būdas neišėjo į naudą. 1980-aisiais po vakarėlio savo namuose atlikėjas įsėdo į automobilį „Ford Pantera“. Šalia jo keleivio vietoje sėdėjo kitas muzikantas, grupės „Hanoi Rocks“ būgnininkas Nicholas „Razzle“ Dingley. Turbūt nebūtina sakyti, kad neblaivus Vincas niekada neturėjo sėsti prie vairo, mat nesuvaldęs savo automobilio jis rėžėsi į „Volkswagen“. Dingley žuvo iškart, o kitame automobilyje sėdėję du keleiviai patyrė sunkias traumas. Neįtikėtina, bet dėl šio nusikaltimo Neilas kalėjime praleido vos mėnesį.

Claudine Longet

Kadaise Claudine Longet buvo Prancūzijos veidas – graži brunetė, turinti mielą balsą ir nuostabų kūną. Jos karjera kilti pradėjo septintajame dešimtmetyje, kol idiliškų santykių su olimpiniu slidininku Vladimiru „Spider“ Sabichu neužbaigė siaubingas įvykis. 1976 metais po treniruotės vyras grįžo namo ir jau ruošėsi eiti į dušą, bet netikėtai nusprendė savo mylimajai parodyti neseniai nusipirktą šautuvą. Šis Claudine išslydo iš rankų ir iššovė tiesiai Vladimirui į pilvą. Ji tvirtino, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas. Už netyčinę žmogžudystę garsenybė kalėjimo praleido vos 30 dienų.

Laura Bush

Buvusi pirmoji ponia savo praeityje turi juodą dėmę. Būdama 17-os, tada dar Laura Welch, buvo įtraukta į keistą ir nelaimingą įvykį, per kurį žuvo jos draugas. 1963 metais vieną lapkričio vakarą pravažiavusi „stop“ ženklą, ji rėžėsi į kitą automobilį, kurį vairavo jos buvęs vaikinas Michaelas Duttonas Douglasas. Laura ir keleivio vietoje sėdėjęs keleivis atsipirko menkais įbrėžimais, o Douglasas žuvo iškart. Žinoma moteris teigė, kad šis įvykis kuriam laikui privertė pamiršti tikėjimą Dievu ir persekioja ją metų metus.

Brandy

2006 metų gruodžio 30 dieną Los Andžele atlikėja Brandy papuolė į pražūtingą autoavariją. Pasak portalo TMZ.com, dainininkė nepastebėjo, kad prieš ją važiavęs automobilis sumažino greitį, todėl į jį atsitrenkė. Dėl grandininės reakcijos vienas į kitą atsitrenkė dar trys automobiliai. „Toyotos“ vairuotoja Awatef Aboudihaj kritinės būklės buvo skubiai nugabenta į ligoninę, bet kitą dieną mirė. Ji buvo 38 metų, susituokusi ir turėjo vieną vaiką. Įvykio metu Brandy buvo blaivi.

OJ Simpsonas

Tai – viena garsiausių žmogžudysčių Holivudo istorijoje. 1994 metais buvusi amerikietiško futbolo žvaigždės žmona Nicole Brown Simpson ir jos draugas Ronaldas Goldmanas rasti subadyti savo namuose. Tik po trejų metų OJ Simpsonas buvo pripažintas kaltu dėl jųdviejų mirties.


garsenybės, nužudymas, žmogžudystė, žymū žmonės

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai