Menų studentas pabandė atkartoti savo mamą, kuomet ji stengiasi būti patraukli (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Niujorke menus studijuojantis 27-erių Fortunato Castro sumanė vienu šūviu nušauti du zuikius: pasilinksminti ir apsiginti disertacijos darbą. Jam jis pasirinko fotografiją, kurios objektas - jis pats, tik virtęs moterimi, o jei dar tiksliau - savo mama.

Taip, jis dėl to, ką jūs pagalvojote, irgi baiminosi. Tačiau, jis skuba paneigti greitas išvadas: jis neturi polinkio persirenginėti moteriškais drabužiais ir tikrai nenori pasikeisti lyties. Persikelti savo išvaizda į mamos jaunystę, 8 dešimtmetį, jis sumanė dėl dviejų priežasčių: kad atskleistų nepatogaus meno užkulisius, juk daug kam nemalonu įsivaizduoti tėvus gundytojo vaidmenyje; ir kad įprasmintų meno nuoširdumą. „Mano ir mamos santykiai labai artimi. Aš esu jos saugotojas ir gynėjas. Niekada negalėčiau jos nuskriausti. Šios nuotraukos įrodo mano požiūri į žmogaus netobulumą: aš netobulas ir mano mama netobula. Ir aš tai nuoširdžiai galiu jai pasakyti“, - pasakoja jaunasis menininkas.

Fortunato tikrai labai bijojo mamos reakcijos ir ne dėl to, kad ji galėtų įsižeisti, o kad ji pamanys, jog jos sūnus nori būti moterimi. Pasak drąsaus vaikino, žiūrėdama nuotraukas ji juokėsi, gyrė idėją ir palaikė sūnaus kūrybą taip, kaip visada.

Ar jūs ryžtumėtės tokiai fotosesijai?



fotografija, menas, vintažinės nuotraukos

Naujausi komentarai
aka
2014-01-28, 15:42
koks jis storas
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai