Now Reading
Vasario mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Vasario mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Vasario mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

2014 metų vasaris bus santykinai ramus mėnuo. Žiemos veikiami, nepasiduokite niūriai nuotaikai, verčiau mėgaukitės vis dar trumpomis, bet jau akivaizdžiai ilgėjančiomis dienomis. Mėnesio pabaigoje pakvips artėjančiu pavasariu. Tada sustiprės džiaugsmas ir gražesnio gyvenimo viltys.

AVINAS (03.21–04.20)

Varžovai neduos ramybės

Vasaris Avinui pateiks rimtų iššūkių. Jam kelią pastos konkurentai ar varžovai. Kad Avinas išeitų iš sudėtingos situacijos kaip nugalėtojas ir neišdraskytų konkurentams akių, prireiks diplomatijos.

Ugnies stichijos ženklui teks mokytis santūrumo ir savitvardos, jei nenorės prisidaryti sau nemalonumų. Santykiai su priešinga lytimi Avinui nebus lengvas dalykas. Tiesa, vasario pabaigoje meilės reikalai pradės taisytis. Nepabučiuotas Avinas šį įtampos kupiną mėnesį neliks. Jei išvyktų į kelionę, Avinas gerokai padidintų savo šansus išgyventi jausmingą meilės romaną.

Nuo vasario pradžios darbe jam seksis, verslas klestės. Derybose su klientais, verslo partneriais ir kolegomis Avinas demonstruos savo kompetenciją. Kas bandys jį maustyti, tas bus demaskuotas ir gaus tinkamą atkirtį. Iki vasario vidurio Avinas bus paskendęs darbuose, po to situacija praskaidrės.

Pasiūlydamas netikėtų idėjų ir išmintingų sprendimų, šis Zodiako ženklas galės pelnyti pripažinimą ir pradėti karjerą. Šiaip ar taip jis galės džiaugtis sėkmingai sulaukęs 2014 metų pavasario.

Įtemptas darbas reikalaus poilsio. Aktyviam Avinui būtų naudinga važiuoti pailsėti į kalnus ar bent išsiruošti paslidinėti po Lietuvos kalveles ir miškus. Net jei vadovas reikalaus, kad Avinas dėl jo ir firmos eitų per ugnį, jam nepatartina bandyti nuversti kalnų. Vadovas tikrai nepadėkos, kad dėl jo persitempė. Galvos skausmą ir juodus ratilus po akimis geriau perleisti konkurentams.

Patarimas Avinui: jeigu jums kas nors nepatinka, pasakykite tai tiesiai ir atvirai. Nuo vasario vidurio saugokitės priešininkų, kurie rezga jums spąstus.

JAUTIS (04.21–05.20)

Nepaprastas populiarumas

Kasdien į pasimatymą? Vieną meilės romaną keičia kitas? Jautis galėtų taip gyventi, bet nenori. Karšto kraujo ženklas nėra abejingas priešingai lyčiai. Juolab kad Venera siunčia jam gausiai meilės energijos. Įsimylėti? „Tik ne aš!“ – pasakytų užsispyręs Jautis. Kai laimė netikėtai atsidurs šalia jo, Jautis suabejos, ar verta jam antrą kartą pasakyti „Ne“. Gėlių puokštė iš paslaptingo gerbėjo ar netikėta dovanėlė turėtų jį maloniai nustebinti. Didelė tikimybė, kad per Valentino dieną brangiausias žmogus sugalvos siurprizą.

Vasario mėnesį ant Jaučio pečių užgrius daug darbų. Kolegos prašys pagalbos ir atvirai pripažins jo kompetenciją. Sustiprinęs savo motyvaciją, Jautis galės kalnus nuversti ir pasistūmėti į priekį profesinėje srityje. Jam seksis tvarkyti piniginius reikalus, priimti teisingus sprendimus ir pareikalauti tinkamo atlygio už savo rezultatus. Vasario mėnesį kiekvienas viršvalandis jam reikš investiciją į ateitį. Jis sėkmingai užbaigs visus užsigulėjusius darbus ir galės lengviau atsikvėpti.

Svajoklis Neptūnas skatins Jautį mąstyti, gilintis į dvasinius dalykus, tyrinėti savo būtį. Jautis klausinės savęs: „Kur aš esu? Kur einu? Ko siekiu?“ Jeigu jis nėra užsibrėžęs pastatyti antrojo Tadž Mahalo ar Paryžiaus katedros, jam nederėtų prarasti realybės jausmo. Objektyviai įvertinti save ir savo galimybes, užsibrėžti realizuojamus planus Jaučiui nepakenks.

Patarimas Jaučiui: stiprinkite pasitikėjimą savimi. Tai padės jums užsitikrinti kitų pagarbą ir padaryti karjeros šuolį.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Ir žvaigždės turi trūkumų

Vasario mėnesį Venera bus Dvynių sąjungininkė ir suteiks jiems nepaprastos traukos jėgos ir žavesio. Tai gali labai praversti, kai Dvyniai sutiks savo seną jaunystės meilę. Ar tas susitikimas apsiribos nostalgišku vakaru „Ar dar prisimeni, kaip tada…“, priklausys nuo Dvynių. Visai galimas dalykas, kad jie vėl įsimylės. Deja, žvaigždės neatskleidžia, kuo baigsis ta meilė.

Vienišiems Dvyniams karščiausias pažinčių etapas truks iki vasario 8 dienos, po to jiems teks lipti į sceną ir vaidinti meilės komediją, kurios pabaiga dar nežinoma. Ir neaišku, kas išsikovos pagrindinį vaidmenį.

Pasinaudokite ramiu periodu darbe, kol varžovai dar apsnūdę. Parodykite savo šefui, ką sugebate ir ko esate verti. Jis jus įsidėmės. Neapsiribokite tik tuo, ką mokate daryti geriausiai. Bet būkite atsargūs, venkite perleisti kitiems savo užduotis. Kitaip rizikuosite būti apgauti. Kolegos gali pasinaudoti palankia proga ir nugvelbti jums iš po nosies gerą projektą ir pergalės laurus. Konkurentai gali apjuodinti jus viršininko ir kolegų akyse. Būkite budrūs! Kol jums nedorėliai dar neišdraskė akių, stenkitės neprarasti pusiausvyros ir apdairiai priimti svarbius sprendimus.

Ne visada sekasi sklandžiai žengti į priekį. Tam, kad priartėję beveik prie pat tikslo negriūtumėte be jėgų, turite visada tinkamai pasinaudoti laisvalaikiu, kuris jums priklauso. Reguliarus poilsis apsaugos nuo perdegimo. Dvyniams patartina neapsiriboti tik darbu, skirti laiko savo draugams. Eikite su jais į kiną, vakarėlius, kvieskitės į svečius. Nerūpestingas bendravimas su mielais žmonėmis padės atsikratyti nuovargio ir pasisemti naujų jėgų. Ir nepamirškite laisvalaikio pomėgių – jie gali būti gera atsvara darbiniams rūpesčiams.

Patarimas Dvyniams: būkite atidūs pirmoje vasario pusėje, turite pastebėti jums svarbų ženklą.

VĖŽYS (06.22–07.22)

Pavasario laukimas

Vasario mėnesį visi bus malonūs Vėžiui ir linkę su juo bendrauti. Tačiau širdies draugo dar teks palaukti. Šio ženklo atstovai bus nusiteikę lengvabūdiškai ir stengsis palaikyti paviršutiniškus santykius. Širdies gilumoje Vėžys trokš stiprios meilės ir aistringų glamonių, kurių vasario mėnesį nepatirs. Tariamas Vėžio šaltumas yra apgaulingas. Kai jis pavasarį sutiks savo svajonių partnerį, ledai greitai ištirps. Kas mano, kad gerai pažįsta šio ženklo atstovą, tas klysta. Vėžio charakteris permainingas. Jo išdidumas sprogs kaip muilo burbulas, kai pajus meilę. Šiuo metu jis bus linkęs net atsisakyti flirtavimo etapo ir įžangos prieš seksą. Deja, lengvai gaunamas vaisius ilgai nedžiugina. Todėl Vėžiui patartina verčiau susilaikyti nuo lengvabūdiškų santykių ir kantriai palaukti savo didžiosios meilės. Pavasaris tikrai ateis!

Vasario mėnesį Vėžiui darbe bus menki juokai. Kas gali nepasisekti, tas nepasiseks. Laimei, Vėžiui pasitaikys galimybių ištaisyti savo klaidas ir užglaistyti visas nesėkmes. Jam teks smarkiai paplušėti visą mėnesį, užtat sulauks vadovo pagyrimo. Kai darbe per daug įkais atmosfera, atvėsinti ją patartina humoru. Profesinės sėkmės Vėžiui lemta siekti sunkiai ir kantriai, pamažu stumiantis į priekį. Nuo mėnesio vidurio jis gaus naujų atsakingų užduočių, kurioms turi būti iš anksto gerai pasiruošęs.

Puikiai pasilinksminti Vežys galės su Avinu, smarkus konfliktas kils su Mergele. Vasario mėnuo šiam Zodiako ženklui bus tinkamas pakeliauti. Kelionės draugų jam geriausiai ieškoti tarp savo pažįstamų.

Patarimas Vėžiui: pasverkite savo žodžius, kuriuos ketinate ištarti! Ir apsidairykite atidžiai, kam perduodate informaciją. Tik taip išvengsite konfliktų ir nuostolių.

LIŪTAS 
(07.23–08.23)

Nereikalingos abejonės

Per daug nesvarstykite, ar jūsų partneris jums tinka. Iš to jokios naudos! Net jeigu jūsų partneris atrodo pavargęs nuo santuokos, jo širdis vis dar tebelinksta į jūsų pusę. Nesvarbu, kad jis ištisas dienas susikaupęs spokso į kompiuterį, jūsų jis tikrai nepamiršta. Liūtai visada atsiduria kitų dėmesio centre, nes juk jie yra visų žvėrių karaliai, atitinkamai ir visų gyvūnus reiškiančių Zodiako ženklų. Tik „žmonės“ gali juos gudrumu nugalėti.

Vienišas Liūtas vasario mėnesį neliks vienas, nebent pats to norėtų. Per pirmąjį pasimatymą patartina kuo mažiau informacijos atskleisti apie save ir išlikti paslaptingam. Tada nereikės baimintis, kad naujasis pažįstamas gali pamesti jo telefono numerį ir daugiau nepaskambinti. Gerai seksis užmegzti pažintį su Jaučiu. Nieko gero neverta tikėtis iš santykių su Avinu. Verčiau sprukti nuo jo tolyn, kad ir kaip atkakliai tas atakuotų.

Profesinės perspektyvos Liūtui gali atsiverti tik po vasario 8 dienos. Tada, nepaisant trumpalaikio svajingumo momentų, Liūtas sugebės puikiai kontroliuoti padėtį. Lemiamas derybas ir rimtų sutarčių pasirašymą jam patartina atidėti iki vasario vidurio, tada galės priimti geriausius sprendimus, dėl kurių vėliau tikrai neteks gailėtis. Kolegos elgsis su juo draugiškai ir bus kaip vienos šeimos nariai. Su jais jis galės ištisas valandas diskutuoti, svarstyti, tartis ir stebinti savo sumanumu. Anksčiau erzinęs kolegas savo siekimu viską kontroliuoti ir prasimušti, dabar stebins juos sugebėjimu susivaldyti ir laiku užgesinti įsiplieskiančius konfliktus.

Dėl kasdienės įtampos Liūtui grės galvos skausmai ar migrena. Jam labai praverstų poilsis sanatorijoje ar SPA centre. Sveikata pasirūpinti būtina anksčiau, nei kūnas pats privers tai padaryti. Karšto būdo Liūtas lengvai iššvaisto savo energijos atsargas. Jas reikia papildyti laiku. Geriausias būdas atgauti jėgas šiam Zodiako ženklui bus malonūs romantiški vakarai su partneriu.

Patarimas Liūtui: jei patys tikėsite savimi ir savo sugebėjimais, tai ir kiti tuo patikės.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Laukia nauja meilė

Jaudulys prieš Valentino dieną? Visai ne be reikalo! Maždaug apie tą laiką Mergelės laukia likimo siurprizas. Jei Amūro strėlė tuo metu nukryps į ją, didžiosios meilės išvengti nepavyks niekaip. Tačiau širdies draugo Mergelei ant sidabrinio padėklo niekas tiesiai į lovą neatneš. Vienišai Mergelei teks dėl to pasistengti, lankytis renginiuose, vaikščioti į kavines, vakarėlius ir žaismingai flirtuoti. Marsas suteiks jai jausmingumo ir sugebėjimo taikliai šaudyti akimis. Tarp savo keturių sienų užsidariusi Mergelė bus nubausta depresija.

Darbe Vasario mėnesį Mergelė galės pademonstruoti savo sugebėjimus. Ji tikrai bus pastebėta ir įvertinta. Tiesa, svajingumas ir meilė protarpiais gerokai trukdys siekti profesinių pergalių, bet neverta paminti savo principų, kad ir kokia didelė pagunda bus numoti į viską ranka. Juk už atsainaus ir nerūpestingo fasado slepiasi pedantiškas ir atsakingas žmogus, kuriam labai svarbu, kad jis būtų vertinamas darbe. Kai šiam žemiškam ženklui meilė suteiks sparnus, jis įgaus daugiau emocionalumo. Mergelė galės sublizgėti per prezentacijas, susitikimus, derybas ir gauti pelningų pasiūlymų.

Vasario mėnesį Mergelei derėtų apsvarstyti savo ateities perspektyvas, sudaryti naujus planus, nepamirštant ir estetinės gyvenimo pusės, kuri jai yra labai svarbi. Gal vertėtų atnaujinti būstą? Daugiau laiko praleisti gamtoje ar pakeliauti po gražiąją Italiją? Nuostabūs vaizdai ir menas Mergelei reikalingi kaip oras.

Patarimas Mergelei: stenkitės neužsisvajoti viešose vietose, nes jus gali apgauti arba apvogti. Skaičiuokite pinigus, kai mokate, ir grąžą, kurią gaunate parduotuvėse.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Vertimasis per galvą

Svarstyklės bando sudaryti apgaulingą įspūdį, kad joms nieko nereikia ir gali būti laimingos vienos su savimi. Tačiau kas slepiasi už to šalto fasado? Žvaigždės pataria Svarstyklėms renkantis sau porą orientuotis ne tik pagal patikimas pajamas ar gyvenimo stilių, bet ir pagal savo širdies balsą. Širdžiai įsakyti negalima. Tikimybė, kad jaunos Svarstyklės susiras Svajonių partnerį tik tada, kai įsimylės iki ausų, yra didelė. Ne kiekvienas kandidatas, esantis netoliese, išdrįsta užkalbinti po šiuo ženklu gimusius, nes baiminasi, kad bus jų išjuoktas ir atstumtas. Kartais verta jiems padėti.

Svarstyklių terminų kalendorius Vasario mėnesį bus perpildytas, tačiau maloni darbo atmosfera padės atlaikyti didelį krūvį. Kad ir kaip nervins šefas, joms bus būtina stengtis išlaikyti savitvardą, stiprinti kantrybę ir palaikyti gerus santykius su kolegomis. Niekas nedirba taip greitai kaip Svarstyklės, bet niekas ir nedaro tiek daug klaidų. Išvada: reikia perpus sumažinti tempą ir dvigubai padidinti atidumą.

Sumažinti gyvenimo tempą Svarstyklėms būna sunku. Jos mėgsta apsiversti darbais ir amžinai skubėti, nori visur pralenkti kitus. Šiek tiek nuraminti galėtų sportas. Pasirinkite komandines sporto rūšis, kur galėtumėte sublizgėti kitų akyse. Futbolas, krepšinis, rankinis, boulingas – geriausias poilsis šiam Zodiako ženklui. Pagerinti koncentraciją ir sutelkti dėmesį padės ilgi pasivaikščiojimai.

Patarimas Svarstyklėms: sudarykite gyvenimo balansą, peržiūrėkite savo nueitą kelią ir įvertinkite likusį. Atsikratykite neužbaigtų darbų ir ateityje neapsikraukite nereikalinga našta.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Skrydis į rojų

Skorpionas Vasario mėnesį bus stulbinamai ištvermingas ir atkaklus. Kas prasidės su juo, to laukia beprotiškas ir pavojų kupinas gyvenimas. Skorpionui būdingas karštas temperamentas ir stipri valia siekiant užsibrėžto tikslo. Meilė jam turi būti patvirtinta santuokos aktu ir mažiausiai vienu vaiku. Skorpionas yra geidžiamas ir populiarus tarp priešingos lyties atstovų, bet tie, kurie žvalgosi į jį, jam nė kiek nerūpi. Gal jis tik apsimeta, kad nerūpi?

Jį vilioja vadovo krėslas. Gali būti, kad Vasario mėnesį Skorpioną prislėgs darbų našta. Nepaisant to, jam reikėtų stengtis nuveikti kiek galima daugiau. Net jei jam atrodys, kad trypčioja vietoje ir sugaišta dvigubai ilgiau, nei derėtų, visa širdimi atsiduoti darbui šį mėnesį jam apsimokės. Vis dėlto, šiam ugnies ženklui reikės būti atsargiam ir nesibrauti į tą sritį, kuri jam nepriklauso ir kurios jis gerai neišmano, kitaip gali pakirsti savo reputaciją. Jo šefas nebus tolerantiškas prastam darbui ir klaidoms, todėl patartina stengtis dirbti tai, ką geriausiai moka. Sukaupta patirtis įgalins pateikti konstruktyvių pasiūlymų ir pelnyti pripažinimą.

Aktyvus poilsis ar kelionė į šiltus kraštus Skorpionui vasario mėnesį būtų labai į naudą. Kas taip intensyviai dirba, neturėtų praleisti nė vienos poilsio galimybės. Gali pasitaikyti palanki paskutinės minutės kelionė. Su rungtyniavimu susijusios sporto šakos, komandinis sportas ar išvyka į baseiną su pirtimis – galimybių išsikrauti judriam Skorpionui tikrai netrūks.

Patarimas Skorpionui: tikrai geras laikas išvykti atostogauti žiemos pabaigoje. Netingėkite paieškoti nebrangios ir įdomios kelionės ir kraukitės lagaminus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

ŠAULYS (11.23–12.21)

Ateitis prasideda dabar

Nuo vieno kraštutinumo prie kito. Šaulys gali nusiteikti įvykių kupinam vasariui. Paskutinį žiemos mėnesį gerbėjų jam netrūks, tačiau Šaulys neskubės prisirišti – vieni kandidatai jam atrodys per seni, kiti – pernelyg nuobodūs, o treti, kurie jam patiktų, – jau susiradę sau porą. Vasario pabaigoje vis dėlto atsiras proga įsižiebti meilei Šaulio širdyje. Jis suvoks, kad seniai troško įsimylėti, ir nebeieškos savo jausmų objekto trūkumų.

Šauliui patartina taupiai eikvoti savo energiją, nes sunkiausios dienos bus mėnesio pabaigoje. Tada jam prireiks daug jėgų. Jo laukia dideli darbai ir nauji iššūkiai. Nemažai rūpesčių sukels nesnaudžiantys konkurentai. Bet jie negalės smarkiai pakenkti Šauliui, jeigu jis žiūrės į juos kaip į įkvėpimo šaltinį ir nelaikys priešais. Mėnesio vidurys bus labai perspektyvus darbo etapas – viską, ko Šaulys imsis tuo metu, vainikuos sėkmė. Jam bus verta pademonstruoti savo vadovui, ką iš tikrųjų sugeba.

Daug dirbančiam Šauliui nederėtų apleisti savo sveikatos. Nepatartina laukti tokio momento, kai visko pasirodys per daug ir nebeliks jėgų. Ilsėtis būtina reguliariai. Trumpos atokvėpio minutėlės darbe turi tapti įpročiu. Svarbu gerti daug skysčių ir gerai vėdinti patalpas. Karšta vonia padės išvengti nugaros skausmų. Trumpiausią žiemos mėnesį reikia stengtis rasti laiko sau, pasvajoti, pamąstyti, pamedituoti.

Patarimas Šauliui: sulėtinkite gyvenimo tempą. Nesikarščiuokite, neskubėkite žengti gerai neapsvarstytų žingsnių. Daugiausia bėdų vasario mėnesį galite prisidaryti sau patys ir tik per savo nekantrumą.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Nenuspėjamas ir nesuprantamas

Susidėjusieji su Ožiaragiu gyvena audringą ir pavojų kupiną gyvenimą, mat jį lengva sudirginti ir sujaudinti ne tik miegamajame. Nuo menkiausios smulkmenos šio ženklo atstovas gali sprogti kaip sviedinys. Vasario mėnesį bus įmanoma viskas – nuo krykštavimo iš džiaugsmo iki mirtino prislėgtumo būsenos. Visi stengsis įtikti Ožiaragiui. Tris savaites jam bus palankiai nusiteikusi Venera, o tai reikš magnetinę traukos jėgą priešingai lyčiai.

Vienišam Ožiaragiui derėtų nuo vasario 19 dienos daugiau lankytis viešose vietose ir bendrauti su žmonėmis, nes jis turės šansą sutikti savo gyvenimo draugą. Tuo metu užmegzta pažintis bus labai patvari ir ilgalaikė.

Gerai pasiruošęs karjeros šuoliui Ožiaragis vasario mėnesį pajudės iš vietos ir pradės savo pergalingą žygį. Jeigu jis mano, kad žino, kas yra stresas darbe, tai klysta. Vasario mėnesį Ožiaragis sužinos, ką reiškia sumušti visus rekordus. Išlikti ramiam ir išsaugoti šaltą protą karšto būdo Ožiaragiui seksis sunkiai. Vienintelė išeitis – stengtis reguliariai atsijungti nuo rūpesčių ir išeiti pusvalandžiui pasivaikščioti per pietų pertrauką. Labai svarbu nesileisti įtraukiamam į įmonės apkalbų ir intrigų malūną. Kai reikės priimti svarbų sprendimą, būtina ramiai apsvarstyti ir nepaisyti kitų nuomonės, kurią bus bandoma įpiršti. Jeigu Ožiaragis pasikliaus savo intuicija, jam neteks gailėtis dėl padarytų skaudžių klaidų.

Aukštam pilotažui nusiteikusiam Ožiaragiui bus svarbu neprarasti ryšio su realybe, nes kritimas gali būti skaudus. Jeigu jis, varginamas žiemos šalčių, svajos apie jūrą ir saulę, nebus jokio reikalo dėl to važiuoti į kitą pasaulio kraštą. Geriausiai, jaukiausiai ir šilčiausiai Ožiaragis jausis savo namuose. Labiau už beprotiškus nuotykius jam imponuos tauri ramybė.

Patarimas Ožiaragiui: atkreipkite dėmesį į tą, kuris vasario pradžioje jus pagirs ar pasakys komplimentą. Stebėkite jį. Šis žmogus gali būti jums likimo siųstas.

VANDENIS (01.21–02.19)

Sėkmė ne iš karto!

Nors vasario pradžioje Vandenis bus jausmingai nusiteikęs ir norės smagiai atšvęsti Valentino dieną su nauju partneriu, šviežiai įsimylėti jam pavyks tik antroje mėnesio pusėje. Tada Vandenis, kuriam paprastai optimizmo netrūksta, įgaus nepaprasto žavesio ir galės pritraukti svajonių partnerį. Marsas suteiks šiam ženklui seksualaus patrauklumo. Po ramaus sausio Vandenio sieloje žiemos pabaigoje turėtų prasidėti pavasaris.

Vieniši šio ženklo atstovai turės puikių galimybių susirasti sau gyvenimo partnerį ne vieneriems metams, o vedusių lauks didelės pagundos. Nuo to, kaip joms atsispirs ar neatsispirs, priklausys jų tolesnis likimas. Bet kuriuo atveju pavydo scenoms, kurias sukels dabartinis partneris, reikia pasiruošti iš anksto.
Vandenio finansinė padėtis vasario mėnesį bus gera, dideli nuostoliai jam negresia. Stresas ir chaosas darbe tik dar labiau įkvėps jį ir skatins jo produktyvumą. Pasiekti laimėjimai priartins seniai geidžiamą paaukštinimą, atvers galimybes užimti vadovo postą. Tačiau Vandeniui patartina būti atsargiam – per darbų gausą nepamiršti duotų pažadų svarbiems asmenims. Tik iš anksto numatytus susitikimus su nepatikimais verslo partneriais galima atidėlioti. Merkurijus padės užmegzti naujų vertingų kontaktų, skatins kūrybingumą, išradingumą ir padės derybose.

Vasario mėnesį patarimų finansiniais klausimais Vandeniui geriausia kreiptis į Jautį. Apskritai jam bus visais atžvilgiais naudinga palaikyti su šiuo ženklu šiltus santykius. Vandeniui bus svarbu tinkamai pasinaudoti atokvėpio valandomis savaitgaliais, kad galėtų mobilizuoti savo energijos resursus, kurių jam tikrai prireiks darbo dienomis.

Šis mėnuo bus ne blogas, o tik sudėtingas etapas. Kai Vandenis pasijus pervargęs darbe, jam derėtų prisiminti, kad nėra amžinai veikiantis akumuliatorius ir kad energiją būtina reguliariai papildyti. Svarbu protarpiais suraskite laiko atsipalaiduoti ir pasvajoti.

Patarimas Vandeniui: būkite nepatiklūs pataikūnams. Jie stengsis jums meilikauti, kad prarastumėte budrumą, tada užsiims savo niekšybėmis.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Išsisukinėjimas nuo streso

Vasario mėnesį Žuvys mielai leis laiką namuose. Jos jaus, kad reikia pasirūpinti savo kūnu ir siela. Priešingos lyties atstovai nereikalingi, kai ateina laikas pabūti su savimi. Jie tik trukdo. Kai danguje prasiskverbs pirmieji švelnūs pavasarį pranašaujantys saulės spinduliai, Žuvys tarsi pabus iš žiemos miego. Jos pastebės, kad kažkas bando su jomis paflirtuoti. Iš pradžių jas tai sunervins, tačiau iš antro žvilgsnio gali įsižiebti meilė ir iš trumpos pažinties išsirutulioti kai kas daugiau. Šilti pavasariški jausmai ir romantiški vakarai dviese joms numatyti mėnesio pabaigoje.

Be savo darbo kolegų paramos Žuvys nieko nesugebės pasiekti. Vasario mėnesį užsisvajoti darbe, vėluoti, per ilgai pietauti ar per anksti išeiti namo joms nepatartina. Kiekvienas nusižengimas bus pastebėtas ir gal net išpūstas. Draugiški santykiai su bendradarbiais ir maloni atmosfera padės Žuvims jaustis jaukiai ir saugiai, o jeigu jos dar pasinaudos konstruktyviais kolegų patarimais, galės pasiekti nemažų laimėjimų. Kai emocijos biure ims kaisti ir išaugs darbų kalnai, situaciją išgelbės humoras.

Išsaugoti sveikatą ir neprarasti jėgų Vasario mėnesį Žuvims padės bet kokie įtampos mažinimo metodai. Jų svarbiausia užduotis – laiku atsikratyti streso. Baseinas, pirtys, aromatingos vonios yra jų stichija. Tinka viskas, kur Žuvys galėtų pasijusti kaip žuvis vandenyje. Drėkinamieji kremai, losjonai, masažai bus ypač naudingi jų kūnui ir sielai.

Patarimas Žuvims: vasario mėnesį sumaniai investuoti pinigai dauginsis gerai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top