Now Reading
Dveji „Studio 9“ metai: pinigų neskaičiuojantys rusai, balandis Fredas ir „Oskaro“ statulėlė

Dveji „Studio 9“ metai: pinigų neskaičiuojantys rusai, balandis Fredas ir „Oskaro“ statulėlė

Dveji „Studio 9“ metai: pinigų neskaičiuojantys rusai

Laikas.lt

Sausio 24 d. savo antrąjį gimtadienį švęs sostinės kūrybinė erdvė „Studio 9“. Penktadienį ilgiausių metų vilniečių pamėgtai vietai linkės būrys draugų ir amžinai jaunas šokių muzikos romantikas Louie Austen, o iki tol – keli įdomūs trumpos, bet pakankamai turiningos istorijos faktai.

Sąskaita. Rekordinę sąskaitą per visą „Studio 9“ istoriją paliko rusų kompanija, kuri praėjusiais metais nusprendė čia paminėti stačiatikių Naujuosius. Prabangaus šampano „Dom Pérignon” atsargas per kelias valandas ištuštinę svečiai susimokėjo penkiaženklei artimą sumą.

Terasa. Jauki „Studio 9” terasa šiais metais užsukti pakvies jau per Užgavėnes. Reguliariai kiemas lankytojams bus atviras vos deramai atšilus, o šį sezoną jis žada būti žalesnis ir su daugiau kultūrinio veiksmo.

Užsieniečiai. Atlikėjai j.viewz ir Aquarius Heaven, šokių muzikos grupės „Junior Boys“, „Crazy P“, didžėjai Move D, Lovebirds bei Bill Brewster – tik keli „Studio 9“ lankytojus pašokdinti spėję garbingi svečiai iš užsienio. Artimiausiais mėnesiais sąrašą papildys kanadietis Guillaume & the Coutu Dumonts, britas Jay Shepheard, italas Nicholas, amerikietis Nick Monaco ir kiti klubinės kultūros veikėjai iš viso pasaulio.

Draugeliai. Per dvejus metus į „Studio 9“ kiemą užklydo ir ilgesniam laikui pasiliko balandis Fredas, katinas Burgeris bei kalytė Ga. Visus šiuos mažuosius augintinius priglaudęs kolektyvas ne tik sugalvojo jiems tokius vardus, bet ir vėliau surado naujus namus.

Interjeras. Labiau svetainę nei barą primenanti nuolat besikeičianti erdvė dėl savo panašumo į namus tarp lankytojų pelnė šokių saliono pravardę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Oskaras. Antrojo „Studio 9“ gimtadienio proga į Lietuvą atvykstantis dainininkas Louie Austen spėjo palikti pėdsaką ir kino pasaulyje – jis suvaidino lošėją „Oskaru“ apdovanotoje režisieriaus Stefan Ruzowitzky juostoje „Klastotojai“.

9. Intrigos nedaug – skaičius pavadinime atsirado dėl to, kad studija įsikūrusi devintuoju numeriu pažymėtame pastate Gedimino prospekte. Šis faktas įkvėpė ir house muzikos aktualijoms dedikuotos renginių serijos „Devintame Name” vardą. 

Daugiau: „Studio 9” gimtadienis: http://bit.ly/S9Gimtadienis0124 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top