Now Reading
Apie moterį, kuri penkerius metus netrinko galvos… (foto)

Apie moterį, kuri penkerius metus netrinko galvos… (foto)

Apie moterį

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Jacquelyn Baers tvirtina, kad ji penkerius metus netrenka savo galvos. Ji nustojo naudoti šampūną būtent dėl jo sudėtyje esančių cheminių medžiagų. Tiesa, iš pradžių moteris bandė naudoti natūralius šampūnus ir kondicionierius, tačiau tai buvo per brangu jos kišenei.

Tuomet ji pabandė pati pasidaryti galvos trinkimo priemonę, sumaišydama obuolių actą ir kepimo miltelius. Tačiau, pasak Jacquelyn, nuo šio mišinio plaukai išsausėjo ir jų tiek šaknys, tiek galai ėmė labai greitai riebaluotis. Tada ji ir pasiryžo galutinai nustoti trinkti galvą. Moters pavyzdžiu pasekė ir jos vyras. 

Jacquelyn įsitikinusi, kad visos plaukų priežiūros priemonės yra tik jų gamintojų komercinis triukas. Mat, jos atvejis įrodė, kad nustojus naudoti šampūną plaukai tapo daug sveikesni. Na, nuotraukose jie tikrai neatrodo neplauti ar riebaluoti.

Šio straipsnio herojė įsitikinusi, kad vieną dieną žmonės atsitokės ir atsiras visdaugiau nebeleidžiančiųjų pinigų jokioms prausimosi priemonėms. Ji džiaugiasi ir vis labiau populiarėjančiu  judėjimu No poo, kurio pasekėjai nenaudoja jokių komercinių šampūnų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kokia jūsų nuomonė apie tokį sprendimą? Ar ryžtumėtės iš savo rutinos išbraukti šią priemonę.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top