Lietuviškas projektas AUTISM 2014 metus pradeda kompaktiniu disku

Laikas.lt

Lietuviškas projektas AUTISM 2014 metus pradeda kompaktiniu disku Lietuviško post rock / post metal projektas AUTISM, prieš beveik metus įrašęs savo debiutinį pilną albumą „The Crawling Chaos“, 2014 metus pradeda pristatydamas šio albumo fizinį formatą.

„Albumą sudaro septyni kūriniai, kurie ankščiau egzistavo tik skaitmeninio leidinio pavidalu. Tačiau dabar galima sakyti, jog AUTISM oficialiai pristatė save. Fizinis formatas visada turės didesnę išliekamąją vertę, kokie jie bebūtų. Nors ir pirmieji skaitmeniniai leidiniai susilauke gan teigiamos reakcijos tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, tačiau visada buvo slaptas noras, jog šio projekto kūrybą būtų galima paimti į rankas.

„The Crawling Chaos“ – tai tarsi garso takelis rašytojo H.P Lovecraft apsakymui. Stengiausi atkurti šio kūrinio atmosferą savo muzikoje. Kompaktinės plokštelės išleidimas buvo ganėtinai netikėtas įvykis. Kai su manimi susisiekė visiškai šviežia leidybinė firma iš Meksikos „Throat Productions“, buvau nusiteikęs labai skeptiškai. Nesitikėjau, jog iš to kažkas išeis. Tačiau, visgi kompaktas išvydo dienos šviesą ir pateko man į rankas", - komentuoja autorius.

Albumą galima įsigyti tiesiai iš AUTISM susisiekus el. paštu: [email protected], arba iš officialaus Bandcamp puslapio: http://autism.bandcamp.com.

Pilną albumą galite pasiklausyti tiesiai čia :

Autism „The Crawling Chaos“ vaizdo klipas titulinei albumo dainai: 

autism, lietuviska muzika, post metal, rock, the crowling chaos

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai