Now Reading
„Penktadienio DJ“: saldžiai aštru arba aštriai saldu pagal Jackmin

„Penktadienio DJ“: saldžiai aštru arba aštriai saldu pagal Jackmin

„Penktadienio DJ“: saldžiai aštru arba aštriai saldu pagal Jackmin

Laikas.lt

2013-aisiais užgimęs muzikinis projektas „Spicy Sugar“ klausytojus nuolat stebina kokybišku spacy deep disco skambesiu, o idėjos autorius Jackmin vis dažniau ausims malonius garsus eksportuoja į šokius aikšteles. Čia keletas smagių pavyzdžių – daugiau jų pirmuose šiais metais penktadienio šokiuose „Studio 9“, kur „Spicy Sugar“ šefui talkins „Downtown Party Network“ skambesio architektas Bradka.

Greymatter Feat. Sophie Brown – Give Up (Never Gonna)

„Wolf Music“ leidiniai neaplenkė kone nė vieno praėjusių metų pasirodymo. Paskutinio 2013 m. relyzo viršuje į beveik 7 minutes tilpo visa tai, kas dominavo ištisus metus: gylis, bosas, skoningas vokalas ir pozityvumas. Garso!

Jesse Futerman – Betrayal (Love Is Misery) (Shield Re-Edit)

„Rebirth Records“ boso Shield nuostabiai sumeistrautas remiksas pakerėjo ir mane. Ilgam ir labai giliai. Vienas iš nedaugelio kūrinių, tarp kurio pavadinimo ir garso drąsiai paišau lygybės ženklą. Tobula.

In Fields – On Time (Brioski Remix)

9 dešimtmetis grįžo, nors nežinia ar buvo išėjęs. Spacy, spicy, žvaigždės, į dangų kylančios rankos ir visi geri dalykai, kurie nutiks šią, kaip ir kiekvieną kitą, vasarą Lietuvos miškuose ir Baltijos jūros pakrantėje. Į festivalius be šio gabalo nekeliausiu.

LeSale – What You Get (Original Mix)

Dar 2012 m. vienoje iš mėgiamiausių įrašų kompanijų „Luv Shack Records“ išleistas kūrinys naujai atgimė įsigijus plokštelę. Marlenos Shaw nepakartojamas vokalas ir pastaraisiais metais dominuojanti house, disco ir acid sintezė.

Donna Summer – I Feel Love (L8M8 & Jackmin’s Special Remix)

Savas vaikas arčiausiai širdies. Plačiausiai po pasaulį pasklidęs darbas, prie kurio teko pridėti pirštą. Legendinio Donnos Summer kūrinio „I Feel Love“ L8M8 ir Jackmin interpretacija, įvertinta tokių vardų kaip Quentin Harris.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


„Studio 9“ savaitgalis:

  • Sausio 3 d. (penktadienis)

Spicy Sugar

Bradka (Downtown Party Network), Jackmin (Spicy Sugar)

  • Sausio 4 d. (šeštadienis)

Trys Karaliai

Ele Seven live!, Benua & Mecanica (Niutono Stereo)


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top