Ekstremalu: moteris po skyrybų išsitatuiravo 80 procentų savo kūno! (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Patyrusios stiprius emocinius sukrėtimus, daugelis moterų pakeičia šukuoseną arba ženkliai atnaujina savo garderobą. Visgi Amanda Brignall po skyrybų su vyru pasirinko gerokai drastiškesnį būdą pasikeisti...

Kuomet Amandai buvo 37-eri, ji ir jos sutuoktinis nusprendė nutraukti dešimtmetį trukusią santuoką. Nuo tada dviejų vaikų motina beveik kiekvieną savaitę savo kūną pradėjo puošti vis nauja tatuiruote. Dabar 49 metų moteris yra beveik neatpažįstama – ji ne tik radikaliai pakeitė savo stilių, bet ir išsitatuiravo maždaug 80 procentų kūno, įskaitant ir veidą.


Vienintelė problema ta, jog ponia Brignall per septynerius metus buvo tik viename pasimatyme – pasirodo, tokie drastiški pokyčiai atbaido visus potencialius jaunikius!

„Man patinka mano tatuiruotės, bet nepanašu, jog tą patį apie jas gali pasakyti vyriškoji lytis. Mano išvaizda juos gąsdina. Manau, vyrai galvoja, jog esu gruboka“, – pasakoja Amanda.


Visgi, nepaisant nesėkmių meilės fronte, Amanda didžiuojasi savo tatuiruotėmis ir slepia jis tik tada, kai važiuoja aplankyti savo 80-metės motinos.

Seniau buvusi pilka pelytė, ekstravagantiška moteris dabar niekada gatvėje nepasirodo be makiažo, o aistrą tatuiravimuisi vadina neįveikiama priklausomybe.



 





Amanda Brignall, pokyčiai, santykiai, skyrybos, tattoo, tatuiruotės

Naujausi komentarai
Radvilė
2014-01-03, 04:29
respect 'as už drąsą!
as
2014-01-02, 14:44
baisu
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai