Now Reading
Sausio 1-ąją TV eteryje – geriausias, lietuviškas metų koncertas

Sausio 1-ąją TV eteryje – geriausias, lietuviškas metų koncertas

Sausio 1-ąją TV eteryje - geriausias

Laikas.lt

Pirmąją Naujųjų Metų dieną, LRT eteryje karaliaus Andrius Mamontovas ir buvę legendinės grupės „Foje“ muzikantai. Šis, labiausiai lauktas sugrįžimas lietuviškoje scenoje įvyko 2013-ųjų metų spalio mėnesį, kada visi atlikėjo gerbėjai buvo pakviesti į jubiliejinius muzikinės veiklos trišdešimtmečio koncertus, pavadintus „AM+FOJE=30“.

Kai kiti muzikantai tik giriasi, kad pas juos bus „daug garso ir šviesų“, „AM+FOJE=30“ pralenkė visus lūkesčius. Įspūdingas dviejų su puse valandų ilgio šou su kultinėmis geriausio visų laikų Lietuvos populiariosios muzikos autoriaus dainomis ir kruopščiai paruoštu, didingu šviesų ir video instaliacijų šou, sukvietė į Vilniaus „Siemens“ areną rekordinį žiūrovų skaičių, kuriuo šioje koncertinėje aikštelėje kol kas negali pasigirti nei vienas kitas Lietuvos atlikėjas.

Koncerte grojo Andrius Mamontovas ir jo grupės muzikantai: Eimantas Belickas, Tomas Andrijauskas ir Meinardas Brazaitis. O taip pat buvę grupės „Foje“ nariai: Arnoldas Lukošius, Romas Rainys, Eugenijus Pugačiukas, Saulius Valikonis, Darius Burokas, Algimantas Kriščiūnas, Loretta Petereit. Tie, kas neapsilankė šiuose koncertuose, dabar turi puikią progą pamatyti juos ir išgirsti. Na, o visus, kurie dalyvavo – kviečiame dar kartą išgyventi geriausias praėjusių metų muzikines akimirkas.

Koncerte skambės populiariausios visų laikų dainos: „Laužo Šviesa“, „Mono Arba Stereo“, „Saulės Miestas“, „Saugok Vaikystę“ ir dar daug daug kitų, jums gerai žinomų kūrinių.

Sausio 1 d. 22 val. žiūrėkite visą „AM+FOJE=30“ koncerto įrašą per LRT. Nepamirškite, kad prieš tai, 21val., pamatysite nepriklausomo žurnalisto Rimo Bružo dokumentinę juostą „Foje“, atveriančią duris į Andriaus Mamontovo koncertų bei kelionių užkulisius ir ne tik…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Taip pat apie koncertą „AM+FOJE=30“ Vilniuje siūlome skaityti: Kelionė laiku su Andriaus Mamontovo trisdešimties metų kūryba (koncerto apžvalga ir nuotraukų galerija)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top