Now Reading
Kur sutikti Naujuosius? (sostinės vakarėlių gidas)

Kur sutikti Naujuosius? (sostinės vakarėlių gidas)

Kur sutikti Naujuosius? (sostinės vakarėlių gidas)

Laikas.lt

Nori su trenksmu pasitikti 2014-uosius, bet dar nežinai kur ir kaip? Skubame į pagalbą ir pateikiame sostinės vakarėlių gidą!

Lofto Naujieji Metai & 4-as gimtadienis: HARDER BETTER FASTER

Vieta: Menų fabrikas „Loftas“ (Švitrigailos g. 29)
Pradžia: 22 val.
Kaina: 100-204 Lt

LOFTO Naujieji metai visada ypatingi, nes tai yra LOFTO gimtadienio naktis ir visada teminis vakarėlis. O kur dar tai, kad šią pereinamąją naktį čia gali tapti, kuo tik nori!Taigi šiemet visi yra kviečiami ruoštis futuristiniam vakarėliui, kurio temą „Harder Better Faster“ padiktavo šiais metais įspūdingai ir trankiai į pasaulines scenas grįžę „Daft Punk“. LOFTO Naujųjų metų šventimas yra ne tik įkvėptas šio mistinio ir be galo talentingo dueto iš Prancūzijos, bet ir pastiprintas specialia muzikine programa skirta „Daft Punk“ kūrybai. So, harder better faster and get lucky!

Paleisk Arklius naujametinė fiesta su grupe MOVO

Vieta: „Bix“ baras (Etmonų g. 6)
Pradžia: 20 val.
Kaina: 15-35 Lt

Vakarėlį pradės lietuviško alternatyvaus bliuz-roko grupė MOVO. Iš karto po audringo MOVO koncerto eisime draugiškai žiūrėti į dangų ir, stebėdami fejerverkus, sudaušime šampano taurėmis su esamais, o gal ir būsimais draugais. Kai tik paskutinė šventės salvė pokštels naujametiniame danguje, BIX rūsyje prasidės alternatyvios muzikos rokoteka. PALEISKIM ARKLIUS!

STUDIO 2014: Keymono live!

Vieta: „Studio 9“ (Gedimino pr. 9 )
Pradžia: 21 val.
Kaina: 99 Lt

Studija kviečia atsisveikinti su senais ir sutikti Naujuosius kartu!

Nakties programoje – geriausi draugai, fejerverkai pačiame Vilniaus centre ir šventiškai šiltas KEYMONO pasirodymas iškart po vidurnakčio.

Galapagai Presents: „Džempakas“ NYE 2014

Vieta: „SoulBox“ (Vilniaus g. 33 )
Pradžia: 23 val.
Kaina: 19 Lt

Vakarėlių korifėjai „Golden Parazyth“ Naujuosius metus ketina sutikti įšokę į „džempakus“. Auksinis duetas kartu su didžėjais Kym Wild, Name-Free, Andy Nic ir festivaliu „Galapagai“ kviečia išsilaisvinti iš blizgučių bei šventinių kostiumų ir žengti į 2014–uosius pasidabinus džemperiais, Vilniaus klube “SOUL BOX”.

FULL HOUSE 2014

Vieta: Kultūros baras „Kablys“ ( Kauno g. 5)
Pradžia: 21 val.
Kaina: 84-564 Lt

Kultūros baras „Kablys“ kviečia į stogą raunantį vakarėlį su BIX, Garbanotu Bosistu, Baltic Balkan ir kitais. Renginys Naujųjų metų naktį atvers didžiąsias klubo erdves, kuriose vyks gyvos ir šokių muzikos pasirodymai. Žiūrovų ir klausytojų dėmesiui Naujametinio vakarėlio šeliones gyvojoje scenoje kaitins kunkuliuojančios energijos ir roko draivo siautulio pritvinkę vyrukai – lietuviško roko fenomenas grupė BIX. Be jų gyvąją Naujųjų metų sceną papuoš jaunieji Vudstoko pranašai Garbanotas Bosistas bei siautulingais ir ribų neturinčiais balkaniškais ritmais žavintys Baltic Balkan.Šokių scena taip pat žada ypatingą Naujametinį siautulį kartu su Tadu Quazar (Mondayjazz), St. Stereo (Preliudai, ZIP FM) ir „12 inčų po žeme.

Naujametinis žiburėlis „Tamstoje“ su „Saulės Kliošu“

Vieta: klubas „Tamsta“ (Didžioji g. 28)
Pradžia: 22 val.
Kaina: nuo 50 Lt

Vienas šilčiausių ir draugiškiausių šventinių žiburėlių gruodžio 31-osios vakarą vyks Vilniaus gyvos muzikos klube „Tamsta”. Čia svečiai mušant dvyliktai kels šampano taures su visuomet nuotaikingu ir šokti priverčiančiu kolektyvu „Saulės Kliošas”. Na o po koncerto iki pat paryčių džiugins DJ SWIX !!!!

UNFORGETTABLE NEW YEAR

Vieta: „Salento Disco Pub“ (Didžioji g. 28)
Pradžia: 21 val.
Kaina: 40 Lt

Mūsų vakarėlis prasidės 21.00 val., kurio metu galėsit mėgautis gyva muzika ir humoristine vakaro programa… Tada, po paskutinių vidurnakčio sekundžių skaičiavimo, prasidės begalinė šokių naktis…Publiką kaitins mūsų svečias, DJ Miss Katrina iš Rusijos ir DJ EvolSound… Taigi, būkite pasiruošę Nepamirštamai Nakčiai…

Naujuosius Metus sutikime Niujorke!

Vieta: „New York” muzikinis teatras (Kalvarijų g. 85)
Pradžia: 21 val.
Kaina: 223 Lt

Svajojate bent kartą gyvenime apsilankyti Niujorke? Toli keliauti nereikės – Niujorkas atkeliauja pas mus! Specialiai šiam vakarui paruošta Shorenos muzikinė programa, kurioje girdėsim skirtingų laikmečių populiariausias amerikietiškas dainas, žaidimai, loterijos, interaktyvūs pasirodymai.
Šokti ir pasitikti pirmąjį Naujųjų metų rytą kvies DJ programa – šėlsime diskotekoje iki pat 5.00 val!

Naujieji metai su rokenrolo energija

Vieta: „Vakaris Vilnius” (Pamėnkalnio g. 7)
Pradžia: 21.30 val.
Kaina: 30Lt

Tegul geriausia visų laikų muzika ir magiškai dvyliktos valandos link bėgantis laikas įsuka į šventės siautulį kiekvieną! Tad gruodžio 31 d. kviečiame į siautulingą šventinį Naujųju metų vakarėlį ROCK AROUND THE CLOCK su vaišėmis, įspūdinga muzikine programa ir kitomis pramogomis puošnioje „Vakaris Vilnius“ salėje Pramogų banke Vilniuje!

NEW YEAR’S blackout (2by2)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vieta: „Gluck“ (Upės g. 6)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Naujieji užbaigs vieną skyrių ir pradės kitą. Susitikim ant tilto jungiančio senus ir naujus. Ieškantys meilės ją ras pas mus, nes tąnakt skaičiuosim viską po du. GLUCK 2013 judino ir šokdino mus su tona nepamirštamų naktų tamsoje – so one more – blackout for NEW YEAR’S.

KAS KAS 2014

Vieta: Baras „KAS KAS“ (Islandijos g. 4)
Pradžia: 22 val.
Kaina: 30-90 Lt

Žengdami į naujus, rankutes ir klubus judinsime į Jessie J kūrinukų taktą – geriausi ryškiosios britų dainininkės ritmai naujametiniame Tribute to Jessie J vakarėlyje! Juos perdainuos talentinga jauna atlikėja Dagna. Jei dar kas nežinot, baisiai gera dainininkė, „Lietuvos balso“ dalyvė, kurios pasirodymai privertė drebėti paties Arūno Valinsko kojas, o Merūną iš viso be žado paliko.

HELLO 2014!

Vieta: Naktinis klubas „Exit“ (J. Jasinskio street 16A)
Pradžia: 22 val.
Kaina: 20 Lt

Naujųjų metų sutikimas naktiniame klube „Exit“.

NAUJIEJI METAI: DRAMOS TEATRAS

Vieta: „Opium Club“ (Islandijos g. 4)
Pradžia: 23 val.
Kaina: nuo 70 Lt

Detektyvinis naujametinio tragikomedijos spektaklio siužetas slaptuose „Opium“ ir „Briusly“ labirintuose. Elektropankiškai necenzūriniai „Sado Opera“ ir svarbiausias tavo vaidmuo šiemet.  Aprangos kodas – TEATRAS (Hamletas, Ana Karenina, Operos vaiduoklis, Spragtukas, Romeo ir Džiuljeta, Svynis Todas, …).

POSH NYE 2014: Rolandas Mackevičius (RADISTAI)

Vieta: Kokteilių klubas „POSH“ (Pamėnkalnio g.7)
Pradžia: 23 val.
Kaina: 10-20 Lt

Naujųjų metų naktį POSH kokteilių klubą ir visą Vilniaus naktinį gyvenimą gyvai drebins – Rolandas Mackevičius! Taip supratote teisingai,- čia nebus jokių naujametinių niekučių ir barškučių, dovanų ir siurprizų bei kitų „šūdukų šventiniuose popieriukuose“, kuriuos jums bruka kiti naktiniai klubai ir barai – mes žadame tik daug juodo humoro ir geriausios šokiu muzikos mieste! Būtent toks mūsų planas pasitikti naujuosius 2014 metus!
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top