Now Reading
Kalėdinės dovanos kiekvienam Zodiako ženklui

Kalėdinės dovanos kiekvienam Zodiako ženklui

Kalėdinės dovanos kiekvienam Zodiako ženklui

Nors oras už lango labiau primena pavasarį, tačiau Kalėdos jau beldžia į mūsų duris. Kiekvienais metais sau pasižadame, jog dovanas pirksime likus mažiausiai keletui savaičių iki švenčių, tačiau dėl laiko ar idėjų stokos šį malonumą tenka atidėti vėlesniam laikui. Likus vos kelioms dienoms iki švenčių suskumbame dairytis por parduotuvių vitrinas ir ieškoti tinkamiausių dovanų. Tiems, kurie dar nespėjo to padaryti, pateikiame keletą dovanų idėjų, kuriomis galite pradžiuginti skirtingų zodiako ženklų atstovus. O tie, kurių kalėdinių dovanų maišas jau perpildytas galės pasisemti minčių kitiems metams.

Avinas. Jei norite nustebinti moteriškosios lyties atstovę, tai puikiai padarysite padovanoję išskirtinius, rankų darbo papuošalus ar plaukų aksesuarus, vyrui- įrenginį, susijusį su naujausiomis technologijomis. Šio zodiako ženklo atstovas nėra išrankus, todėl jam galite padovanoti bet ką, svarbiausia tai meniškai apipavidalinti, supakuoti į ryškiai raudonos spalvos pakavimo popierių. Tokie žmonės labiausiai vertina nuoširdžias dovanas, įteiktas iš širdies, todėl didžiausią įspūdį paliks eilėraštis ar Jūsų rankomis padaryta jaudinanti atvirutė.

Jautis. Abiejų lyčių atstovai apsidžiaugs gavę dovaną, kuri atskleis jų kūrybiškumą. Todėl galite padovanoti piešimo, šokių, dainavimo ar kitų pamokų kuponus, kurie leis pasireikšti žmogaus meninei pusei. Taip pat galite dovanoti valgomas dovanas, keptus imbierinius sausainukus ar kitus delikatesus. Šiam žmogui svarbiausia ne dovanos pakuotė, o tai kas jos viduje, todėl dovanos apipavidalinimui galite negaišti laiko.

Dvyniai. Neprašausite pro šalį, jei įteiksite protinius gebėjimus lavinančią dovaną. Šio zodiako ženklo atstovai mėgsta smulkmenas, todėl kaip jau supratote, vienos didelės dovanos neužteks. Tai galėtų būti galvosūkis, šmaikšti užrašų knygutė, šlepetės ar mobiliojo telefono dėklais. Pasirinkimų variantų begalės, tereikia truputėlį pamąstyti. Venkite dovanoti buities daiktus, jais gero įspūdžio tikrai nepaliksite.

Vėžys. Itin šeimyniški, prie namų prisirišę žmonės, todėl jiems buities ar rankų darbo dovanos bus itin maloni staigmena. Susižavėjimą sukels unikalus daiktas, kurio niekas neturi. Pavyzdžiui nerta servetėlė, ošianti kriauklė, suvenyras iš egzotiškos šalies ar senovinė močiutės grandinėlė.Neprašausite pro šalį, jei įteiksite kokius nors gardėsius, keptą obuolių pyragą, gurmaniškus saldainius ir t.t.

Liūtas. Renkant dovaną šiam zodiako ženklui prireiks kantrybės, nes jie laiko save aplinkos karaliais, todėl ir dovana turi būti išskirtinė, brangios kokybės. Tam puikiai tiks prabangus šampano ar kito alkoholinio gėrimo butelis, gurmaniški valgiai, auksiniai papuošalai ar grožį puoselėjančios procedūros. Svarbiausia viską gražiai įpakuoti į ryškiaspalvį, auksinės/raudonos spalvos popierių ar dovanų maišelį.

Mergelė. Vienas iš praktiškiausių zodiako ženklų, todėl dovana taip pat turėtų būti praktiška, panaudojama buityje ar asmeniniams poreikiams patenkinti. Tinka knygos, tačiau jokiu būdu ne grožinė literatūra, geriau rinktis psichologines, kulinarines ar kitokio pobūdžio mokomąsias knygas. Taip pat tiks odinė rankinė ar portfelis, patalynės komplektas. Tačiau atminkite, viską būtina kuo kruopščiau supakuoti, nes Mergelė atidžiai ir kruopščiai ją apžiūrės iš visų pusių.

Svarstyklės. Dovana turėtų būti skirta jų vidinei ramybei puoselėti. Galite dovanoti nuotraukų rėmeliu, kvapnias žvakes, kurios namų atmosferai suteiks jaukumo, elegantiškas sieninis laikrodis ar vakarienė išskirtiniame restorane. Dovanos pakuotei skirkite daugiausiai dėmesio, nes šio ženklo atstovai didesni estetai negu Mergelės. Neužteks supakuoti vien į gražų popierių, prireiks skoningai jį dekoruoti eglės šakelėmis ar gyvų gėlių žiedais.

Skorpionas. Aistringi intrigų ir staigmenų mėgėjai, dievinantys tamsias spalvas. Moterį galite nustebinti išskirtiniu apatinių komplektu, vyrą- įdomia moksline literatūra. Intrigai išlaikyti, dovaną supakuokite keliais sluoksniais ar net surenkite žaidimą, kurio metu duokite instrukcijas kaip surasti dovaną. Nedovanokite buities daiktų ir primityvių banalybių: statulėlių ir kitų niekniekių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys. Itin aktyvūs ir sportiški, todėl tiks viskas, susiję su aktyviu laisvalaikiu ir kelionėmis. Tiks naujas lagaminas, kelionės atlasas, slidinėjimo ar nardymo įranga ir be abejo bilietas į egzotiškus kraštus. Pakuotės išvaizda neturi reikšmės, svarbiausia, praktiška dovana. Todėl dovanokite tuos daiktus, be kurių šis zodiako ženklas negalėtų išsiversti kelionėje.

Ožiaragis.
Tradicijos ir istorija- jų silpnoji pusė. Todėl dovanų ieškokite antikvaro parduotuvėje. Su pakavimu galite negaišti laiko, nes dovanos paieškos pareikalaus daug kantrybės ir laiko. Šio zodiako ženklo atstovai itin išrankūs, vertinantys kokybę žmonės, todėl dovana turėtų būti aukštos kokybės.

Vandenis. Individualistai, todėl dovana turėtų būti skirta tik jam, kurios nebūtų galima pasidalinti su kitais. Todėl saldumynai ar kiti gardumynai netinka. Vertėtų rinktis asmenines dovanas, tam puikiai tiks šiltas megztinis, bilietas į koncertą ar spektaklį. Supakuokite į ryškų popierių, nes tai sužadins Vandenio vaizduotę ir leis pasireikšti fantazijai.

Žuvys. Svarbiausia, kad kalėdinė dovana žadintų fantaziją, vaizduotę ir kūrybingumą. Romantiškos prigimties Žuvys įvertins subtilią dovaną. Tam puikiai tiktų kvapnūs masažo aliejai, su muzika susijusios dovanos, meilės romanas, šokių bateliai- svarbiausia, jog dovana būtų romantiška.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top