Festivalyje „Tallinn Music Week“ panoro dalyvauti 34 atlikėjai iš Lietuvos

Laikas.lt
TMW archyvo nuotr.

Kasmetinis festivalis-konferencija „Tallinn Music Week“ sulaukė 728 atlikėjų paraiškų. Iš jų dalyvauti festivalio programoje bus pakviesta tik 200. Muzikos atlikėjų paraiškos buvo priimamos iki gruodžio 1 dienos. Iš viso buvo sulaukta atlikėjų paraiškų iš 32 šalių. Iš Lietuvos registravosi 34 atlikėjai.

Daugiausia paraiškų sulaukta iš Estijos – 269 ir Suomijos – 100. Labai aktyviai registravosi baltarusių atlikėjai, pateikę 70 paraiškų. Iš Latvijos ir Rusijos sulaukta po 51 paraišką, Lenkijos – 13 ir Danijos – 11.
Šeštasis „Tallinn Music Week“ įvyks 2014 metų kovo 27-29 dienomis Taline, Estijoje. Tiksli dalyvių programa bus paskelbta vasario pradžioje.

Organizatoriai praneša, jog nuo šiandien, gruodžio 19 dienos, pradedama prekiauti šio festivalio ir konferencijos akreditacijomis. Šios išankstinės akreditacijos kainuos 35 eurus, vėliau jų kaina kils. Festivalio akreditacijų kainos: 35 eurai iki 2014 vasario 3 dienos, 45 eurai iki kovo 23 dienos. Festivalio savaitę kovo 24-29 dienomis jos kainuos 55 eurus.

Festivalio programos direktorius Kristo Rajassare tikino, jog šių metų programoje ypatingai daug dėmesio bus skiriama atlikėjams iš skirtingų Europos regionų, daugiausia dėmesio sulauks muzika iš šiaurinių Europos šalių – Rusijos, Latvijos, Lietuvos, Baltarusijos ir Lenkijos.

„Tallinn Music Week 2014“ vyks kovo 27-29 dienomis Estijos sostinėje ir pristatys 200 skirtingų muzikos atlikėjų iš viso pasaulio, atstovaujančių įvairius muzikos stilius. Festivalis tikisi sulaukti daugiau kaip 20 000 žiūrovų iš Estijos ir aplinkinių valstybių.

Tris dienas trunkantis muzikos renginys ir dviejų dienų muzikos industrijos atstovų rengiama konferencija yra tapusi didžiausiu talentų festivaliu šiauriniame Baltijos regione, kuris suburia muzikos talentus iš Baltijos šalių, Šiaurės Europos, taip pat sukviečia muzikos ekspertus iš viso pasaulio.

„Tallinn Music Week“ festivalio akreditacija garantuos nemokamą patekimą į visus renginius kovo 27-29 dienomis. Išsami festivalio ir konferencijos programa bus pristatyta vasario pradžioje interneto svetainėje www.tmw.ee.

Bilietus ir akreditacijas į „Tallinn Music Week“ renginius platina „Bilietų pasaulis“.

lietuviska muzika, muzika, Talino muzikos savaitė, Tallinn Music Week

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai