Now Reading
Žmonai mirus nuo vėžio, vyras atkūrė vestuvių nuotraukas drauge su 4 metų dukrele (foto)

Žmonai mirus nuo vėžio, vyras atkūrė vestuvių nuotraukas drauge su 4 metų dukrele (foto)

Žmonai mirus nuo vėžio

Laikas.lt
Parengta pgl. Today.com

Benas ir Ali susituokė 2009 metais. Iš karto po vestuvių jie persikėlė į naują namą. Pora nepraleido progos tuščiuose kambariuose įamžinti ir savo svarbiausios gyvenimo dienos. Po dvejų metų, būdama 31-erių, Ali susirgo vėžiu ir mirė. Ji paliko ne tik vyrą, bet ir dvejų metukų dukrelę, kuri kartu su tėčiu prieš persikraustydami į naujus namus sugalvojo atkurti vestuvių nuotraukas senuosiuose. Vietoje būsimos žmonos greta Beno šį kartą stovėjo 4 metukų Olivia.

Šiam projektui atsirasti padėjo Ali sesuo – profesionali fotografė Melanie. Ji taip pat fotografavo Olivios tėvelius jų vestuvių dieną.

„Daugelis žmonių manęs klausia, kaip aš jaučiausi tokiu keliu grįždamas į pirmąsias tragiškai pasibaigusios santuokos dienas. Aš jiems atsakau, kad tai nėra istorija apie skausmą ar sielvartą, o istorija apie meilę. Taip, visi siaubingi išgyvenimai vis dar mane kamuoja, tačiau šios fotosesijos tikslas nėra juos pademonstruoti“, – savo sumanymą apibūdina Benas.

Pasak žmonos netekusio vyro, jam svarbu, kad Olivia žinotų, kur prasidėjo jos tėvų bendras gyvenimas ir planai apie vaikus. Dabar ji per maža tai suprasti, tad nuotraukos mergaitei leis tai padaryti vėliau.

„Tai yra namai, kuriuose aš buvau pats laimingiausias vyras, tačiau tai labai greit baigėsi“, – su savo senuoju namu atsisveikino Benas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top