Now Reading
Papuoškite dovanas rankų darbo etiketėmis (foto)

Papuoškite dovanas rankų darbo etiketėmis (foto)

Papuoškite dovanas rankų darbo etiketėmis (foto)

Kiekvienai žiemai artėjant, dažnai pasižadame, jog kalėdinėmis dovanomis apsirūpinsime iš anksto. Tačiau dar dažniau, užklupti kasdieninių rūpesčių, tik paskutinę minutę pradedame ieškoti idėjų, kaip nustebinti mylimus žmones. Nepamirškite, jog svarbu ne nupirktas daiktas, o jūsų nuoširdus noras pradžiuginti žmogų būtent jam ar jai miela staigmena.

Net ir kukliausia dovana įgija neįkainojamą vertę, jei apgalvojate ją, jos įpakavimą, ir netgi jos etiketę. Niekada nesusimąstėte apie etiketes? ZOOMBOOK komanda siūlo 10 idėjų, kaip gražiai papuošti savo dovaną ir tuo pačiu nurodyti jos gavėją.

Asmeninės dovanų etiketės

Jeigu gerai pažįstate savo draugus ir šeimą, turbūt nesunkiai galėtumėte išvardinti bent keletą jų hobių ar mėgstamų dalykų. Sukurkite skirtingas etiketes gurmanui, kelionių ar gyvūnų mylėtojui, ar netgi draugei, kuri tiesiog mėgsta dryžuotus raštus. Tokios smulkmenos parodys, jog, ruošdami dovanas žmogui, išties galvojote būtent apie jį. O juk visi norime pasijusti ypatingais.

Natūralios dekoracijos iš gamtos

Dovanų etiketę galite papuošti gražiomis šakelėmis, mažomis uogomis ar cinamono lazdelėmis. Pasivaikščiokite miške ir prisirinkite žiema kvepiančių smulkmenų – jums nereikės išleisti nė cento. Pačią etiketę iškirpkite iš žemės spalvų popieriaus, pvz. žalsvo ar rudo.

Šiltos kalėdinės pirštinaitės

Iš raudono veltinio iškirpkite mažas kumštines pirštines, priklijuokite jas ant balto kartono ir užrašykite žmonių vardus. Štai ir turite kalėdišką bei šiltą akcentą jūsų dovanos įpakavimui. Beje, tokiomis pirštinėmis galite papuošti ir savo Kalėdų eglutę.

Kalėdų senelio kepurės

Šioms kepurėms sukurti jums reikės keleto gabalėlių vatos bei spalvoto popieriaus ar veltinio. Tas pačias medžiagas galima panaudoti ir kuriant Kalėdų senelio su didele balta barzda atvaizdą.

Etiketė „Neatidaryti iki gruodžio 25 d.“

Pasinaudokite šia paprasta idėja, jei dovanas ruošiatės įteikti ar padėti po Kalėdų eglute kiek anksčiau. Tegu ir patys nekantriausieji palaukia iki šventinio ryto.

Etiketė „Knyga“

Dovanodami knygą galite ir atitinkamai ją įpakuoti. Padarykite storesnį etiketės viršelį iš kartono, o viduje įsekite balto popieriaus puslapių. Šioje mažoje knygelėje galite užrašyti ir trumpą palinkėjimą ar eilėraštį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vilnonės eglutės

Prie rusvo kartono etikečių priklijuokite eglutes iš žalio vilnonio siūlo. Jei norite, galite papuošti ir pačias eglutes prisiūdami karoliukų. Paprastesnis būdas – tiesiog suklijuoti tokias eglutes iš gražaus spalvoto popieriaus.

Etiketė „Pagaminta Kalėdų senelio dirbtuvėse“

Nesvarbu, kiek žilų plaukų jau slepiate – nenustokite laukti Kalėdų senelio ir priminkite apie jį artimiesiems. Šis prierašas patiks ne tik vaikams, bet ir visiems, kurie vis dar tiki Kalėdų stebuklais.

Etiketė su skalbinių segtukais

Iš spalvoto popieriaus iškirpkite dovanos gavėjo vardo raides, savaip jas dekoruokite, ir segtukais pritvirtinkite prie juostelės, kuria aprišite dovaną. Stenkitės pasirinkti kuo mažesnius segtukus, jie atrodys žymiai gražiau.

Dovanos iš Šiaurės ašigalio

Iškirpkite dvi rodykles, nurodančias kryptį iš „Šiaurės ašigalio“ bei dovanos adresatą. Jas galite priklijuoti prie šiaudelių arba medinių lazdelių. Paprasta, bet miela ir originalu!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top