Now Reading
Vyras įlindo į balerinos sijonėlį, kad pralinksmintų vėžiu sergančią žmoną (foto)

Vyras įlindo į balerinos sijonėlį, kad pralinksmintų vėžiu sergančią žmoną (foto)

Vyras įlindo į balerinos sijonėlį

Laikas.lt
Pagal Buzzfeed.com

Stipriai susirgus vienam iš šeimos, keičiasi visų jos narių gyvenimas. Visgi, kaip kovosime su šia liga – individualus sprendimas. Po to, kai Lindai Carey buvo diagnozuotas krūties vėžys, jos mylintis sutuoktinis Bobas vietoje to, kad verktų šalia žmonos lovos, sugalvojo ją pralinksminti.

Ponas Carey įlindo į rožinį balerinos sijonėlį ir su juo fotografovosi netikėtose vietose. Nuotraukas iš karto siųsdavo savo sergančiai mylimajai ir taip priversdavo ją juoktis. Sulaukęs daug teigiamų atsiliepimų ne tik iš pačios Lindos, artimųjų bei draugų, bet ir iš internautų, vyras tęsė šį projektą, kuris galiausiai pasaulį išvydo kalendoriaus „Tatu Project“ pavidalu.

„Paradoksalu, jog jos vėžys išmokė mus džiaugtis gyvenimu, supratome, jog geriausia išeitis – tiesiog pasitikti naują dieną juokiantis iš savęs ir dalijantis šiomis geromis emocijomis su kitais“, – sako Bobas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visos lėšos, surinktos iš kalendoriaus pardavimų, keliaus į Carey fondą, besirūpinantį krūties vėžio diagnozavimu, sergančiomis šia liga bei jų šeimos nariais. Kalendorių galima įsigyti čia.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top