Daugiausiai per valandą uždirbantys tatuiruočių meistrai

Laikas.lt
Parengta pgl. Therichest.com

Buvusių kalinių, kareivių ar jūreivių mėlynos tatuiruotės kuo toliau, tuo labiau gražėja, didėja, įgauna daugybę spalvų ir pan. Tatuiruočių meistrai jau seniai nebėra pogrindžio kultūros dalis, o talentingi menininkai, padedantys atsiskleisti stilingiems žmonėms. Kaip manote, kiek jie uždirba? Kai kurie iš jų tikrai daug. Gulint po tokio meistro adata, ko gero, mažiausiai galvojama apie skausmą ar dvejojama dėl pasirinkto piešinio. Jei pasiryžai už valandą mokėti jam nuo 100 iki 1 000 dolerių, vadinasi, arba turi krūvas pinigų, arba naujos tatuiruotės taip reikia, kad paskutines kelnaites nusimautum. Juokas juokais, bet tiek uždirbantys tatuiruotojai iš tiesų egzistuoja. Štai brangiausiai savo darbo valandą įkainojantis dešimtukas:

10. Mike'as Rubendallas iš Niujorko per valandą uždirba 125 dolerius. Norint pas jį užsirašyti, tikėtina, reikės kokius metus palaukti. Jo daromos tatuiruotės dažniausiai įkvėptos Rytų kultūros.

9. Amerikietis Bobas Tyrrellas per valandą uždirba 150 dolerių. Tarp jo darbų daugiausia realistiškų nespalvotų portretų. Jis išgarsėjo, ištatuiravęs atlikėjo Kid Rock nugarą.

8. Dave'as Tedderis per valandą uždirba taip pat 150 dolerių. Tatuiruoti jis pradėjo Pietų Karolinoje, kur šis menas buvo laikomas nelegalia veikla. Vėliau jis persikėlė į Floridą, kur sutiko savo geriausius mokytojus.

7.  Brandonas Bondas per valandą uždirba 200 dolerių. Tai vienas sėkmingiausiai tatuiruočių versle besisukančių veikėjų. Be tatuiruočių studijų jis turi ir keletą parduotuvių, kur pardavinėja su tatuiruotėmis susijusius dalykus: nuo knygų, aksesuarų ar drabužių iki tatuiravimo reikmių. Jis nesiima darbo, kuriam prireiks mažiau nei dviejų valandų, vadinasi pas B. Bondą be 400 dolerių geriau neiti.

6. Stephanie Tamez uždirba 200 dolerių per valandą. Ji tatuiruoja viename žymiausių Niujorko salonų „Adorned“. Stephanie daugiausia specializuojasi įvairiausių šriftų, raštų ir hieroglifų tatuiravime.

5. Kat von D uždirba 200 dolerių per valandą. Ji turi studiją Los Andžele, kuri dalyvauja realybės šou „LA Ink“. Savo studiją Kat von D įkainoja 5 milijonais dolerių. Norėtumėte tokioje apsilankyti?

4. Paulas Boothas uždirba 300 dolerių per valandą. Jeigu esate metalistas, gotas ar bent jau prijaučiate šioms subkultūrams, šis vyrukas turėtų būti jūsų favoritas. Jo klientų sąraše tokių grupių, kaip „Sepultura“, „Pantera“ ar „Slipknot“ nariai. Jei jau esate sutaupę apvalią sumą P. Bootho adatai, reikės palaukti porą metelių. Tokios pas jį eilės.

3. Anilas Gupta uždirba 450 dolerių per valandą. Labiausiai jis žinomas dėl savo talento nepriekaištingai atkartoti žymių dailininkų, pavyzdžiui, Salvadoro Dali ar Da Vinčio, darbus. Pas jį eilės šiek tiek mažesnės – apie pusę metų.

2. Ami Jamesas uždirba 500 dolerių per valandą. Pirmąją studiją jis atidarė dar būdamas 15 metų. Dabar šis tatuiruotojas milijonierius. Pasaulyje A. Jamesas žinomas kaip realybės šou „Miami Ink“ ir „NY Ink.“ dalyvis.

1. Scottas Campbellas už pirmąją valandą prašo 1 000 dolerių, už papildomas – po 200 dolerių. Tarp jo klientų ne vienas žinomas vardas, pavyzdžiui, dizaineris Marcas Jacobsas. Pas šį tatuiruotoją pakliūti be galo sunku, nes dirba jis tik savaitgaliais.

tatuiruočių meistrai, tatuiruočių menas, tatuiruočių studijos, tatuiruotės, tatuiruotojai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai