Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (gruodžio 6-13 d.): „Del to valgau bananus“

Skaitytojų TOP komentarai (gruodžio 6-13 d.): „Del to valgau bananus“

Skaitytojų TOP komentarai (gruodžio 6-13 d.): „Del to valgau bananus“

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais, keisčiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „Ta barbe tokia baisu,kad Ui,,“, – straipsnį „10 žmonių, kurie tapo gyvomis lėlėmis“ „Facebook’e“ komentuoja Tomas. Mielasis, o ką tuomet pasakytum apie šią?

4 vieta. „cia ju peilis sumustiniams tepti..”, – straipsnio „Juokingiausios įsimylėjėlių nuotraukos: ko tik žmonės nepadaro iš meilės (III dalis)” nuotrauką komentuoja taip pat mūsų „Facebook“ paskyros gerbėjas, taip pat Tomas. Ir bijome, kad nesuklydo…

3 vieta. „Šiais laikais net ir sutiktas vyras gali būti moteris (arba atvirkščiai). Žiauru :/“, – straipsnį „Stulbinanti transformacija: mergina tampa Jared Leto“ komentuoja ouch. Galime nuraminti, jog nei Jared Leto, nei šios merginos bent jau Lietuvos gatvėse nesutiksite. Na, nebent kitai komentatorei Violetai išdegs jos planas (žr. 2 vieta).

2 vieta. „Bliamba, o tai gal jos numeriuką turit? Kad ir fake, bet visai mielai su ja susikabinus mieste praeiciau – tegul dusta pavidoliai:D“, – va taip su lietuvišku pavydu prie to paties straipsnio siūlo kovoti komentatorė Violeta!

1 vieta. „Del to valgau bananus“, – straipsnį „Maistas naudingas toms kūno dalims, į kurias yra panašus” komentuoja mūsų „Facebook“ paskyros gerbėjas Tadas ir pelno moteriškos lyties simpatijas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Gero savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top