Now Reading
Kokių įdomybių galima rasti lietuviškuose pažinčių skelbimuose? (N-18)

Kokių įdomybių galima rasti lietuviškuose pažinčių skelbimuose? (N-18)

Kokių įdomybių galima rasti lietuviškuose pažinčių skelbimuose? (N-18)

Laikas.lt

Ilgi ir vieniši žiemos vakarai turbūt praiilgsta ne vienam, todėl pasidairyti linksmos kompanijos ar net potencialios antrosios pusės – jokia nuodėmė. Ta proga „Laikas.lt“ nusprendė „ištirti rinką“ ir pasidairyti po vieno populiaraus skelbimų portalo skiltį „Pažintys“. Bent jau mums nuotaiką tikrai pakėlė, tad dalinamės atrastais „perliukais“!

VYRAMS

Jaučiantiems nostalgiją vergovės laikams…

Pajusk paklusnumo malonumą..
Paklusnumo pamokėlės Tau…
Valdovės ir vergo šou programa.
Išankstinė registracija nuo 12 iki 21 val.
***DOVANŲ kuponai***
P.S.Intymių paslaugų nėra-vietoje nesitariu!!!

Gal karjeros per lovą?

ieskau verges intimiam bendravimui
Labai imponuotu jei tave jaudina nuolankumas,paklusnumas,nusizeminimas kai kalba eitu apie intimu rysi.Jei tave kankina tokios geidulingos fantazijos tai islaisvinkime jas kartu:) As busiu tikras vyras ir pajusi savo geismu proverzius….
Taip pat padeciau del darbo(pats darbdavys) ar kokios paramos jei tave domintu.
Garantuoju konfidencialuma.Slaptai.
(lengvo elgesio kur teikia paslaugas nerasykite man)

Hmmm, kodėl mums norisi sakyti „indaplovė“?

As ne prostitute , as tikra moteris….
Visuomet elegantiska, zavi, ekstravagantiska, LABAI SEX …labai aistringa..jokiu tabu. moteris iesko protingo gerbejo ir remejo.dievinu fetisa ir bdsm…..sex paslaugu nera !!!

Jei nori, kad „atjungtų“…

Tai uzsuksi?????? :)))))
Esu tamsiaplauke, energinga mergaite, kvieciu aistringai praleist pas save laika, galesi atsijungt nuo kasdienybes ir atsipalaiduot pilnai…

Skamba solidžiai! Kad ir ką tai bereikštų…

Beuatiful…women
Laukiu solidziu pasiulymu,iki malonaus….

Nusivylusi mažulė 2in1.

ieskau vyro..
Busima mamyte iesko vyro gyvenimui,be zalingu yprociu ,nuosirdaus istikimo,kuriam seima rupetu labiau nei draugai..jai tokiu dar yra parasykit susipazinsim pabendrausim apsikeisim foto..el pastas mazule****@gmail.com bet pastebejau kad cia labai sunku rasti vyra..

Dirbanti iš idėjos!

IEŠKAU MEILUŽIO
Esu Jauna mergina, ištekėjusi (galbūt per anksti), vyras tolimųjų reisų vairuotojas, o aš jaučiuosi vieniša ir nebegeidžiama, tad ieškau meilužio kuris gali turėti draugą pabūti trise, vaikų neturiu. Laisvo laiko turiu y valias, kad nebūtų šūsnies skambučių žinucių per kuriuos nebus ramybės dėl maniaku, jeigu esi normalus protingas žmogus ir tau nuo 20 iki 50 parašyk man tiesiog čia:
http://pazintysxx.ax.lt
slapyvardžiu ***
p.s. vietą susitikti turiu. Paramos nepriimu, o smulkios dovanelės iš draugiškumo visai nieko Ypač apatinis trikotažas ir mokytojos kojinės:)

Mergina labai stengiasi įtikinti…

|Intymių paslaugų neteikiu… tikrai tikrai neteikiu! Jei pakanka masažiuko laukiu skambučio

3 krutyne už paramele???

Mamyte kviece i pasimatymus uz paramele.27m.3krutyne lauksiu skambuciu i sms neatsakau.

Dylerė?

Pajusk priklausomybę su Erika…
Prabangūs apartamentai su gražia kompanija kviečia kartu maloniai praleisti laiką ir sutikti šventines nuotaikas 🙂 Tik skambučiai ir tik rimti pasiūlymai.Be intymių paslaugų.

Atstovaujantiems stabiliai psichikai…

VILIOJANTI INTRIGA….su SANDRA:)….
Geras laiko praleidimas…, malonūs pokalbiai….ir viliojantys kūno masažai:)……Tik nuo N30, ir tik rimti skambučiai!!!!
P.s. Visi iškrypėliai ir nestabilios psichikos atstovai, prašau šiuo adresu NESKAMBINTI ir NERAŠINĖTI !!!!!!  SEx paslaugų nėra!!!!

Jei seniai pro akis „šviesuliai“ neskriejo…

Erikos masazas
APSILANKYK IR PATIRSI TAI….
ATSIPALAIDAVUSĮ KŪNĄ VARPYS ŠIURPULIUKAI, KRŪTINĘ GLOSTYS MALONUMO ATODŪSIAI, PRO AKIS PRASKRIES ŠVIESULIAI IR ŽVAIGŽDYNAI, O JAUSMAS…JIS NEAPSAKOMAS, JIS NEŽEMIŠKAS. PAŽADU PRANOKTI TAVO LŪKĘSČIUS, MIELASIS 😉
PADĖSIU TAU PASIJUSTI LYG DANGUJE 😉

Be komentarų. Nors nusišauk…

PATIRKITE TIKRA SUVI SU AURORA
Labukas,siulau Jums malonu laika automobilyje,saldu gilu minjeta i gerklyte,nuryjant jogurtuka,aplaizant Jusu kokosiukus ir pagal pageidavima islaizant ismasazuojant Jusu prostatos urveli☺galima nuleisti ant veiduko ar pasimegauti kitomis fantazijomis☺galimas abipusis oralinis 69 poza.Jums reikes tik atvaziuoti iki manes link graziu,jaukiu,ramiu gamtos issaugotu romantikai vietu…☺ zinoma butu gerai pries tai telefonu paskambinti ir sutarti tikslu laika☺ Esu linksma sexi beybi 33 metuku 175 cm ugio liekna 49kg turiu 2 dydzio krutys esu riesto uzpakaliuko savininke,,,, neturiu jokiu tabu ir kompleksu☺ Megstu gerus nuotykius ir gerus erzilus ! Laukiu Jusu skambuciu !


MOTERIMS

Merginos, ar tik ne aukso gabalėlis?

esu neigalus nevaikstau man 28m ieskau moters
esu neigalus nevaikstau man 28m ieskau moters karstos aistringos gyvenimui kartu kuri megsta daug daznai myletis ir kuri priimtu mane pas save karstai myletu ir gerbtu rimtai draugystei. pradziai sms. amzius nesvarbu.

Ir dar vienas!

siulau merginai ar moteriai kartu gyvent
40 metu vilnietis,nebaisus,ne ubagas,ieskau merginos ar moters gyventi kartu.buta turiu.

Rimtai nusiteikiusiai rimčiausiai rimtuolei. Mes rimčių rimčiausiai! Pagal pomėgius ir charakterio savybes atrodo tikrai vertas grieko!

20 metu simpatiskas,paprastas,draugiskas rimtai nusiteikes vaikinas iesko tik rimtos lieknos nuosirdzios rimtai nusiteikusios rimtai draugystei paneles is kauno tik nuo 17 iki 28 metu rasykite.nerimtos nesivarginkit!! labai lauksiu zinuciu.:)

Charakterio savybės: ivairios pasikeiciancios.
Išsilavinimas: pagrindinis.
Kiti pomėgiai: prie pc muzika klausyti tv ziureti ir t.t

Ūkininkas iš tikrųjų ieško žmonos!

33 metų aukštas, išvaizdus ūkininkaujantis vyras ieško antrosios pusės. Privalumai: amžius 25-35 m., būti tvarkingai, neturėti žalingų įpročių (nes ir aš neturiu), nebijoti kaimo, nes aš jame gyvenu, nebijoti kaimiško darbo. Jei tu esi išvaizdi, protinga ir ieškanti to pačio ko ir aš, laukiu žinių 🙂 Esu gan kuklus, tad pradžiai sms su prisistatymu.

Beveik Kalėdų senis – tu tik parašyk, ko trūksta!

Susipažinsiu, su liekna simpatiška, bendraujančia mergina arba moterim iki 30 metų, slaptiems pasimatymams, laisvalaikio praleidimui,jeigu reikalinga parma – draugiškai paremsiu :), Parašyk man jei ir tau kažko trūksta….
Dėl atitinkamu priežasčiu pradžioi laiškai :), veliau skambučiai 🙂 .
Laukiu laiškų 🙂 el.p. ******@gmail.com

Moterys, laikykitės – džentelmenas!

29m. vyras ieško Moters
Jeigu ieškote nuotykio, pasikeitimo rutinoje, fizinio malonumo, prarastos jaunystės, pažinties su maloniu nepažįstamuoju, romantikos, peties atsiremti, rankos palaikyti, nuoširdumo, supratingumo, geros sekso – aš Jūsų. Konfidencialumą garantuoju.
p.s. Tik rimti pasiūlymai. Vyrams paslaugų neteikiu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tikinčioms pasakomis…

Ieškoma mieganti gražuolė
Sumpatiškas, vedęs vyrukas ieško moters, kuriai patiktų kai žaidžia su ja „miegančia”

ĮVAIRŪS

Egzotiška!

HOT Tranny 😉
Sveiki, aš Vika. 🙂 Esu Transseksualė. 🙂 Ieškau šaunių vaikinų karštiem nuotykiam. 😉 Jaunikliai, smaukaliai, laido riteriai ir šiaip nesveiki, ir pusiau nesveiki galite nerašyti! ;D Nes prioritetą teikiu intelektualiam ir idomiam bendravimui, ypatingai gyvam. 🙂 Nesu pasikėlusi,tačiau su kuom papuola nebendrauju! Sudomink ( CV siųsti nereikia, pakanka paprastai prisisstatyti, apibudint save.) 🙂
Esu 182cm, 69kg 16cm., 🙂 labiau pasyv. 🙂
Lauksiu ydomių pasiūlymų, ikiukas. :)*

Besilaikantiems Dievo įsakymų (ir plaukuotiems)…

Zavi juodaplauke ….  no sex
Grazi aplinka, siltas aliejukas ,geras ero masazas atgaivins sia salta diena… Dar galit pagrazinsit savo kuna – Depiliacija,,,, Kuri atliekama tiek Vyrams ir Moterim. Darbo laikas- 10 iki 18 val. i sms neatsakau. sekmadieni nedirbu..

Labai užimtas vaikinas – dažnai po miestą vaikšto…

V+V aktyvaus pastovaus draugo ………
* 59.179.155 turintis viršsvori pasyvus—ieškau aktyvaus draugo,būtum aktyvus ~~40~~50~~70 metu(galimas ir dviejų aktyvu vyru variantas),su geru ”draugu”,be kompleksu be manierų žinai ko nori ir be daug klausimu,dienos metu susitikimams ir tik skambučiai atnaujinimo skelbimo diena iki 18val[[galimas kitas variantas bet skambinti iki 18 val.iki 2013.12.14d./ laisvadienis/atostg./ plota turiu.
*Skaitomas skelbimas iki galo !!
*Ir tik skelbimo atnaujinimo diena galioja pasiūlymas.ir kai turiu laisvadieni !!!
*I sms ne atsakinėju,tad nepykite kad atsakymo nesulaukėte…
*Paramos prašytojai NE ! ! !
*Mokamas portalas tapo,tad skelbimas rimtas.
p.s kai po miesta vaikštau ,tef būna atjunktas ,tad skambinkite vėliau…

Apsirūpinęs…

Vaikinas iesko slaptos poreles iki 35m,PLOTA TURIU
Isvaizdus,posportaves vaikinas iesko poreles sexui 3.laukiu laiskuciu su foto.slaptuma garantoju,to tikiosiu ir is jusu puses. numeriuka paliksiu emailu *******@mail.ru turiu SEX zaisliuku.

Aiškiai dėstantis mintis vienišius

Sveiki jaunas 17m vaikinas iesko vaikino nusibodo buti vienisam jaustis kad lyg buciau vienas nejau neatsirastu jaunas rimtas vaikinas na zinoma kad butu ir linksmas juk tas svarbiausia buti linksmam nei liudna kazkaip ne taip jauciuos ieskau tikrai rimtai draugystei ir gal but mano charakteris mano sunkus Bet vis bandau rasti ta vieninteli ieskau iki 29m 86*******

Ryškiai žengiame į Vakarus (arba viduramžius)!

NEKALTYBĖ
Simpatiškas vaikinas ieško nekaltos merginos, galiu suteikti solidžią paramą. Tel: 86*******

P.S. Susidomėjusių atsiprašome už kontaktų neviešinimą! Kalba netaisyta.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top