Now Reading
Profesionalės bei keturmetės šedevrai (foto)

Profesionalės bei keturmetės šedevrai (foto)

Profesionalės bei keturmetės šedevrai (foto)

Busymockingbird nuotr.

Talentinga iliustratorė bei grafikos autorė kūrybinių sprendimų įgyvendinimui bei „bendradarbiavimui“ į savo gretas pasikvietė ne ką kitą, tačiau 4 – erių metų dukrelę. Leidusi žaisti mažos mergaitės fantazijai, menininkė pristatė itin žaismingus kartu kurtus piešinius.

Įgudusia profesionalės ranka bei vaikišku braižu piešti kūriniai užgimė tuomet, kai iliustratorė Mica Angela Hendricks savo eskizų albume piešė juodai baltus filmų personažų veidus. Susižavėjusi nauju motinos albumu, mergaitė panoro jame palikti ir savo kūrybos vaisių. Vos tik dukros rankose atsidūrė tušinukas, iliustratorei neliko nieko kito, kaip nusileisti ir į mergaitės rankas atiduoti jau pradėtą darbą. Tačiau pamačiusi rezultatus M. A. Hendricks buvo labiau nei patenkinta – dukros darbą menininkė tiesiog įsimylėjo.

Prie žavios damos veido „prisijungė“ dinozauro kūnas, kitai dailiai moteriškei atiteko garbė tapti moterimi – lape, o iliustratorei nusprendus, jog jos bei dukrelės stilių kombinacija yra iš ties žavinga, gimė ir daugiau bendrai sukurtų kūrinėlių. Paskutinius štrichus tepė pati Hendricks – priešiniai buvo galutinai baigti, kai vyresnioji jų autorė nuspalvino šiuos akriliniais dažais.

M. A. Hendricks širdžiai mieli ne tik kartu su dukrele sukurti piešiniai, tačiau ir bendras kūrybos procesas, o taip pat vienas iš gabios menininkės tikslų yra dalinimasis idėjomis. Dar viena moters intencija – įkvėpti kūrybai bei paskatinti įsivelti į pačius netikėčiausius kūrybinius žaidimus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top