Now Reading
Reperiai žiemą pradeda 4 tamsiais video

Reperiai žiemą pradeda 4 tamsiais video

Reperiai žiemą pradeda 4 tamsiais video

Laikas.lt

Keturi tamsūs, prasmingi, bet kartu itin skirtingi ir savitai verti dėmesio. Taip reikėtų apibūdinti vis ilgėjančių naktų akivaizdoje pasirodžiusius reperių Lilo, Micro One, „Comos“ ir Erkės vaizdo klipus. Tad apie kiekvieną atskirai.

Vienas iš pagrindinių pastarojo meto lietuviškojo repo vėliavnešių Lilas, atėjus žiemai mums siūlo įvertinti naujausią savo darbą „Išgama“. Kūrinys yra šauklys jo naujojo albumo (tuo pačiu pavadinimu), kuris bus pristatytas gruodžio 6 d. menų fabrike „Loftas“. Prie muzikinės pusės dirbo bendražygis, šokių bei repo muzikos prodiuseris INNOMINE. Su vaizdu – šiauliečiai MMMEDIA. Baletas gyvenimo scenoje, Jūsų dėmesiui:

Kitas vaizdo klipas, nors filmuotas spalvotai, paradoksaliai tapo pačiu tamsiausiu. Panevėžio atstovas Micro One kartu su Yomango video komanda pristato kūrinį „326“. Tai skrydis pilnaties mėnesienoje, kur lengviausia save apgaut čia, niekas nevyksta, žmonės patys miršta, gėlės pačios nuvysta – ir prieštaraut nedrįsta.

Trečiasis kūrinys yra prieinamas tiems, kurių gyvenimuose vis mažiau „aukso vidurio“, o daugiau disharmonijos ir dvasinio, vidinio disbalanso. „Kadangi visi tokie dalykai seka diena iš dienos, tarsi urzgiantis velnio šuo, tad norėjosi jį parodyti per tam tikras būsenas“, – sako kūrinio autoriai. Duetas „Comos“ kartu su „Video Stalių“ pagalba pateikė gausybę simbolių mūsų interpretacijoms:

Paskutinis kūrinys gimė ekspromtu ir rakto į jį reikėtų ieškoti pavadinime. Anot kūrinio autorius Erkės, nesvarbu, tamsus ar šviesus repas, kaip norėsi taip ir pritaikysi. Galima iš jo paimti piktumo ir pritaikyti sportui, galima užsinorėti būti tamsiam ir nueiti klystkeliais, todėl vienos tiesos nėra ir kas kaip nori, tas taip ir supranta.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visus šiuos atlikėjus ir dar beveik 50 kitų bus galima išgirsti jau šį penktadienį didžiausiame repo festivalyje Lietuvoje – „Dinamitas“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top