Now Reading
Išgirsk: angliškai repuojantį vilnietį naujam kūriniui įkvėpė sukrečiantys potyriai (video)

Išgirsk: angliškai repuojantį vilnietį naujam kūriniui įkvėpė sukrečiantys potyriai (video)

Išgirsk: angliškai repuojantį vilnietį naujam kūriniui įkvėpė sukrečiantys potyriai (video)

Laikas.lt

Išgyvenęs skaudžią patirtį atlikėjas Home Production savo nauju kūriniu kviečia branginti paprastus gyvenimo momentus ir vertinti tai, kas tikra.

Angliškai repuojantis 27 metų vilnietis Tadas Čiūdaras kitaip žinomas kaip Home Production kartu su vaizdo klipų kūrybine grupe „Media Soul“ pristato naują savo kūrinio „Respect Your Life“ vaizdo klipą. 

Savo kūriniams ir muziką kuriantis vaikinas teigė šia daina ir vaizdo klipu norintis atkreipti dėmesį į tai, jog reikia branginti savo gyvenimą ir visas duotas galimybes.

„Buvau patyręs didelį nuosmukį, apimtas apatiškumo ir jaunatviško neatsakingumo pradėjau nejausti laimės paprastose gyvenimiškose akimirkose. Tai ėmė man trukdyti, – pasakojo Home Production. – Kai žmogui pasidaro blogai, jis arba susirūpina, arba ir toliau ritasi žemyn. Vis dėlto susikaupiau ir pasirinkau tobulėti.“

Pasak atlikėjo, ši daina įkūnija rūpestį, norą džiaugtis ir branginti tai, ką turi, o taip pat – simbolizuoja naują gyvenimo etapą, atradimus ir požiūrį į supantį pasaulį.

Melodingus atlikėjo kūrinius pamėgo ne vien hiphopo muzikos mėgėjai. Ritmingai dėstomi gilūs apmąstymai, šiek tiek humoro, ironijos ir nuoširdžios gyvenimiškos patirties priverčia suklusti ir į muziką įsijausti įvairius klausytojus.

Vaizdo klipas buvo nufilmuotas saulėtomis vasaros dienomis Vilniuje, skirtingose Senamesčio ir Konstitucijos prospekto vietose, taip pat – senoje urbanistinio stiliaus „Rugged’n’Raw“ parduotuvėje. Filmavimu rūpinosi kitas gerai žinomas lietuviško hiphopo atstovas Julius Podlipajevas, grupės „Omerta“ narys.

Home Production teigia norintis būti išgirstas ir už Lietuvos ribų. „Tikrai nėra lengva pasiekti to, jog tavo kūrinių klausytųsi užsienyje, bet, manau, pati svajonė verta badymų“, – kalbėjo Tadas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Atlikėjo dainos jau buvo patekusios į Briuselio internetinės radijo stoties „Laid Back Radio“ eterį. Vienas kūrinys, sukurtas kartu su muzikos prodiuseriu Style Mistake yra patekęs į Europos beats muzikos pasaulyje gerai žinomo atstovo Jay Scarlet sudaromą kompiliaciją pavadinimu „Boiler“.

Daina atsisiuntimui: https://soundcloud.com/homeproduction/new-life

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top