Dovanų idėjos jam

WeMo šviesų valdiklis

Su šiuo prietaisu galima valdyti bet kurio kambario apšvietimą ir tai padaryti iš bet kokio atstumo. Jums tereikia Wi-Fi ar kitos interneto prieigos ir panaudodami savo išmanųjį telefoną arba kitą prietaisą, galite valdyti namų ar kitų patalpų apšvietimą. Programėlė, kuri veikia kartu su WeMo veikia tiek iOS tiek Android operacinėmis sistemomis.


Kaina - apie 125 Lt.

Juodų kortų kaladė

Jei vyras, kuriam ieškote dovanos, yra užkietėjęs pokerio žaidėjas ar tiesiog mėgsta kortuoti – juodų kortų kaladė yra tiesiog tobula dovana. Įdomios ir neįprastos kortos ne tik paįvairins žaidimo procesą, tačiau ir puikiai papuoš svetainę, kaip unikali interjero detalė.


Kaina - apie 25 Lt.

Dvigubo stiklo stiklinės

Vienkartiniai puodeliai – tai vaikų žaidimas, todėl padovanokite brangiam vyrui puikių stiklinių rinkinį. Dvigubo stiklo stiklinės atrodo egzotiškai ir prabangiai, todėl jos turėtų pradžiuginti bet kurį vyrą, kuriam padovanosite šią dovaną.


Kaina - apie 270 Lt.

Originalūs plakatai

Jaunuolio laikai jau baigėsi, tačiau kiekvienas vyras viduje vis dar turi vaikiškos sielos kertelių – padovanokite originalius plakatus, kuriais galima papuošti tiek svetainę, tiek miegamąjį. Vienas iš pavyzdžių, plakatai, kuriuose vaizduojami automobiliai, sukurti pagal garsiausius Holivudo kino filmus.


Kaina - apie 60 Lt.

Anki Drive

Jei jau prakalbome apie vyriškus žaisliukus, tai Anki Drive yra vienas iš tokių, kuriuos slapta pažaisti išsitrauktų bet kuris vyras. Tai automobiliai valdomi išmaniuoju telefonu ant specialios dangos.


Kaina - apie 250 Lt.

Spotter

Spotter leidžia atlikti daugybę mažų darbelių namuose – jį naudodami galite įjungti, išjungti šviesas, prietaisus ir reguliuoti temperatūrą ar net garsą. Tai šaunus namų pagalbininkas, kurį valdote savo išmaniuoju telefonu!


Kaina - apie 125 Lt.


dovanoms vyrams, dovanos, ką dovanoti, kaip išrinkti dovaną

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai