„Old & Young“ italai į Lietuvą grįžta su puikiomis naujienomis šokių muzikos mylėtojams

Laikas.lt

2012 metais užsimezgę ryšiai tarp Lietuvos ir Italijos klubinės scenos veikėjų tik stiprėja. Šį penktadienį sostinės ramybę vėl sudrums vinilui ištikima delegacija iš Turino. Įrašų kompanijos „Old & Young“ duetas Gambo ir D-Vince atvyksta ne tik aplankyti bičiulių, bet ir pristatyti naujausią savo kūdikį, gigantiško šokių muzikos distributoriaus „Clone“ globojamą naują leidybinę kompaniją „Land Of Dance“.

Pagrindiniu smuiku vakarėlyje griešiantis leidybinės kompanijos „Old & Young“ bosas Gambo šiomis dienomis netveria džiaugsmu. Ne gana to, kad jis greitu metu sulauks gimstančios dukros, pasaulį išvys dar vienas Gambo kūdikis, leidybinė kompanija „Land Of Dance“. Džiaugsmą dar labiau sustiprina tai, kad „Land Of Dance“ sutiko globoti ne kas kitas, o ilgus metus įkalbinėta Olandijos elektroninės muzikos specialistų kompanija „Clone“, turinti milžinišką įtaką šių dienų šokių muzikos pasauliui.

Pirmasis „Land Of Dance“ leidinys pasirodė praėjusią savaitę. Jis vadinasi „The Ghetto Slang“ ir jo autorius yra prancūzas Jann iš Bordo miesto. Šiame vinile autorius perteikė ką jam reiškia Chicago ir acid house. Tuo tarpu pati leidybinė kompanija bus platforma viso pasaulio įdomiems projektams ir nebus varžoma jokiais stilistiniais rėmais.

Penktadienį Vilniaus klube „Gluck“ leidybinių kompanijų „Old & Young“ ir „Land Of Dance“ vadas Gambo ir jo padėjėjas D-Vince pateiks klasikiniam techno ir acid skambesiui artimus setus. Kartu su triukšmingu italų duetu už patefonų taip pat stos legendinės radijo laidos „Mix Subas“ vedėjas Loranas Vaitkus, didžėjų komandos „Techstylism“ narys Hallucin ir „Zip Fm“ laidos „Minimal Mondays“ vedėjas Samuel Tange.



Daugiau info apie renginį: on.fb.me/17FLzbh

gluck, loranas vaitkus, naktiniai klubai, Old & Young, renginiai vilniuje, šokių muzika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai