Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (lapkričio 15-22 d.): „sreko zmona :DDDD“

Skaitytojų TOP komentarai (lapkričio 15-22 d.): „sreko zmona :DDDD“

Skaitytojų TOP komentarai (lapkričio 15-22 d.): „sreko zmona :DDDD“

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais, keisčiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „geriau apie Gribauskaitės šukuosenas rašykit“, – prie straipsnio „Kaip pozuoti su gerbėjomis: „atkalta“ J. Bieberio poza“ pataria mūsų paskyros „Facebook’e“ gerbėjas Tomas. Mielasis, mes ir apie tai spėsime parašyti, tik, būk malonus, atskleiski, kas gi ta Gribauskaitė?

4 vieta. „jei tyla nejauki,reikia is pasimatymo begti per tualeto langa:))“, – puikų patarimą prie straipsnio „Kaip išvengti nejaukios tylos per pasimatymą?“ duoda mūsų „Facebook“ paskyros gerbėja Ambasadorė. Hmm, o jei tualetas be lango? Sakote, išeiti pro duris? Na jau ne, iki tokios banalybės nenusirisime!

3 vieta. „o diel merginu patariu vazioti kokia 8 val neanksciau diena ten nieko gero tik nakti gerausios pasirodo plius visada reikia derietis diel kainos 🙂 aisku anglu kalba“, – prie straipsnio „Nuomonę apie Amsterdamo Raudonųjų žibintų kvartalą keičiantis trumpas video“ itin tikslias instrukcijas, kaip nusipirkti merginą, pateikia komentatorius Olandas. O dar sako, kad lietuviai emigrantai nedraugiški tautiečiams…

2 vieta. „Kažkaip atkreipiau dėmesį, kad Amsterdamo prostitutės apsirengusios gerokai daugiau nei dauguma mūsų ir pasaulinių ,,žvaigždžių” :D“, – tą patį straipsnį komentuoja Bru. Žiūrint į užfiksuotą vienos iš Lietuvos merginų grupių video klipo akimirką, akivaizdu, jog bet kas, apsimovęs bent kojinę, yra apsirengęs daugiau.

1 vieta. „Nadezda Vasiljevna from Volgograd got some schoking foto’s“,– straipsnio „Kvailiausios „Facebook“ nuotraukos“ nuotrauką tame pačiame „Facebook’e“ komentuoja Mantas. Visgi jį greitai pataiso pastabuolis kolega Saulius: „sreko zmona :DDDD“. Ech, Fiona, Fiona, ir tu su Gérardu Depardieu Rusijos pilietybę gavai?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Šilto ir jaukaus savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top