Now Reading
Industrinės muzikos pradininkai „Nine Inch Nails“ kviečia į Rygą (video)

Industrinės muzikos pradininkai „Nine Inch Nails“ kviečia į Rygą (video)

Industrinės muzikos pradininkai „Nine Inch Nails“ kviečia į Rygą (video)

Laikas.lt

Kitais metais industrinio roko grupė „Nine Inch Nails“ pažadėjo aplankyti kone viso pasaulio gerbėjus. Pradėję nuo Australijos, atlikėjai judės po lotynų Ameriką ir galiausiai pasieks Europą. Pirmąja senojo žemyno stotele pasirinkta Ryga, kurią planuojama sudrebinti jau gegužės 6 dieną.

Per 24 gyvavimo metus grupė nominuota 12 „Grammy“ statulėlių, o muzikos prekių lentynas pasiekę 9 albumai, parduoti daugiau nei 30 mln. egzempliorių tiražu. Paskutinis darbas, „Hesitation Marks“, pasirodė vos prieš tris mėnesius, o jo gimimui prireikė net penkių metų. Žurnalas „Spin“ diską įvardino vienu įspūdingiausių šių dienų meniniu aktu, o „Rolling Stone“ tikino, kad tai geriausia, ką kada nors „Nine Inch Nails“ išvis yra sukūrę.

Minėtieji leidiniai savo apžvalgose pro akis nepraleido ir to fakto, kad vaizdo klipą pagrindiniam albumo kūriniui „Came Back Hounted“ režisavo legendinis Deividas Linčas. Ir tai ne pirmas bendras darbas, garso takelis, lydėjęs 1997 metų D.Linčo filmą „Lost Highway“, sukurtas grupės sielos Trento Reznoro.

Grupė tikina, kad koncertinio turo metu gerbėjai išgirs tiek naujas, tiek iki skausmo pažįstamas kompozicijas. Tikrai blykstels legendiniai kūriniai „Head Like a Hole”, „Closer“, „The Hand That Feeds“, „Only”, „Survivalism“ ar su Johny Cashu kadaise naujai įrašytas „Hurt“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kalbama, kad „Nine Inch Nails“ elektroninis „triukšmas“ ir „ūžesys“ didžiulę įtaką padarė išsišokėliui Marlinui Mansonui ir daugiatūkstantines auditorijas surenkantiems „Filter“. „Nine Inch Nails“ muzikos galia įsitikinti bus galima gegužės 6 dieną, Rygoje, koncertų salėje „Arēna Rīga“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top