Kauno ir Vilniaus studentams nemokamas kinas neišlipus iš automobilio

Laikas.lt

Šio mėnesio pradžioje Kauno ir Vilnius studentų miesteliuose dalinimosi automobiliu aikšteles atidarę paslaugos „CityBee“ teikėjai toliau stiprina draugystę su didmiesčių studentais ir dovanoja jiems nemokamo kino po atviru dangumi seansus. Kine po atviru dangumi, į kurį galima atvažiuoti automobiliu ir žiūrėti filmą iš jo neišlipus, studentai Kaune galės apsilankyti jau šįvakar, o Vilniuje – gruodžio 4 d.

Kaip teigia „CityBee“ veiklos vadovas Aurimas Drūtys, apsilankiusieji renginiuose turės išskirtinę galimybę ne tik pasimėgauti Vakarų valstybėse labai populiaria, bet Lietuvoje iki šiol menkai žinoma pramoga, bet taip pat ir prisidėti prie kartu su aikštelėmis studentų miesteliuose startavusios socialinės kampanijos „Stabdyk arklius“. 

Kad į renginį patektų nemokamai, studentams reikia nuvykti į savo aukštosios mokyklos studentų atstovybę, joje pasiimti ir ant savo automobilio, greta numerio užsiklijuoti specialų „CityBee“ socialinės kampanijos „Stabdyk arklius“ lipduką.

„Pradėdami nuo jaunųjų vairuotojų, kurie pagal statistiką Lietuvoje pripažįstami daugiau nei pusės avarijų kaltininkais, planuojame vėliau kampaniją įgyvendinti ir didesniu mastu. Lietuva visoje Europos Sąjungoje išsiskiria žuvusiųjų keliuose, avaringumo rodikliais, tad manome, kad skatinti vairuotojų sąmoningumą ir atsakingą elgesį keliuose yra labai svarbu“, – teigia „CityBee veiklos vadovas.

„CityBee kino po atviro dangumi seansas Kaune šįvakar vyks prekybos miestelio „Urmas“ aikštelėje. Žiūrovams bus rodoma komedija „Sėkmės džentelmenai“. Renginys prasidės 18:30 val. Bilieto kaina ne studentams – 15 litų. Filmo garsas bus transliuojamas radijo bangomis, prieš pat seansą bus nurodytas jų dažnis.

Įgyvendindama šią socialinę kampaniją, „CityBee“ studentams ateityje planuoja pasiūlyti ir daugiau staigmenų, renginių bei konkursų. Šiuo metu Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje įrengta 18 „CityBee“ dalinimosi automobiliu aikštelių. Klientams siūlomi „Fiat 500“, „Fiat Punto“, „Fiat Bravo“, „Fiat 500 Cabrio“, „Fiat 500 L“, „Fiat Doblo Cargo“, „Fiat Doblo Combi Maxi“, „Fiat Ducato“, BMW 5 serijos, „BMW X5“ modelių automobiliai. Studentams Vilniuje „CityBee“ aikštelė įrengta adresu Saulėtekio al. 7a, Kaune – Studentų g. 65.

citybee, kinas po atviru dangumi, nemokamas kinas, stabdyk arklius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai