Now Reading
Žiemos sezono tendencijos pagal stilistę Agnę Gilytę

Žiemos sezono tendencijos pagal stilistę Agnę Gilytę

Žiemos sezono tendencijos pagal stilistę Agnę Gilytę

Alfa.lt
Facebook.com nuotr.

Atėjus žiemai, moterims tampa vis sudėtingiau suderinti grožį ir stilių su praktiškumu arba šiluma. Stilistė Agnė Gilytė apžvelgė populiariausias sezono tendencijas, pasidalino keliais patarimais ir siūlo itališką stiliaus receptą – kasdienybėje žaisti su detalėmis ir spalvomis, o vakare sau leisti daugiau laisvės ir prabangos.

Šiemet neišsisuksime be šiltos aprangos, bet jai galima suteikti daugiau gyvumo. Raudona spalva tampa moterišku ginklu, tarsi šildančiu iš vidaus. Nors yra itin ryški, atsinaujinę jos deriniai atstovauja šio rudens–žiemos sezono tendencijas. Be klasikinio juodos ir raudonos dueto galima puoštis raudonos ir natūralios rudos, dar kitaip plytų rudos, aksesuarais ir detalėmis. Kai norisi kažko žaismingo, avalynė iš raštuotos odos – vienas iš aprangos triukų. Tigro imitacija ir rudi atspalviai atgaivins net ir pačią paprasčiausią ar klasikinę aprangą.

Pasak stilistės, šį rudenį ir žiemą ypač madingos šviesios spalvos – kreminė, pieno baltumo ar pudros tonai. Tai kiek neįprastas derinys, tačiau labai gaivus ir modernus. Jis galioja ne tik paltams, puspalčiams, bet ir kelnėms ar suknelėms. Žinoma, geriausia šiuos švelnius tonus derinti kontrasto principu, tarkim, su juodais ilgaauliais arba vadinamaisiais jojimo batais, kurie lydi beveik kiekvieną rudens ir žiemos kolekciją.

Neperpučiamo audinio striukės yra nepamainomos kasdienos palydovės. Jos turi saugoti mus nuo vėsių oro sąlygų, tačiau svarbiausia – būti lengvos ir stilingos. Pasirinkimas platus: dekoruotos kailiu ar be jo, dygsniuotos rombu, sujuosiamos diržu pusilgės striukės. Jas galima derinti su netikėtų spalvų ilgaauliais batais. Aviečių rožinė, žalia samaninė, skaisčiai mėlyna – visos šios spalvos šiemet vyrauja stilingoje avalynėje.

Be kailio žiemos turbūt neįsivaizduojame, o ir garsūs dizaineriai kolekcijų pristatymuose kailį naudoja pačiose originaliausiose variacijose, pavyzdžiui, rankinėse ar žemakulnių balerinos tipo batelių viduje. Tuomet pėdos ne tik jaučiasi komfortiškai ir šiltai, bet ir atrodo stilingai. O į porą joms – natūralaus kailio švelnių tonų rankinė.

Kailis yra nuolat madinga klasika, kuri priverčia moterį jaustis išskirtine. Norinčioms pabėgti nuo rutinos, A. Gilytė siūlo žiemą rinktis šviesių spalvų lengvučius audinių puskailinius, ypatingai tinkančius vakarui. Jie dera ir prie kokteilinės suknelės, ir prie žavių aukštakulnių bei siauručių kelnių. Alternatyva – tamsiai mėlynas audinės kailis ir verstos, juodos kaip aksomas odos ilgaauliai tvirtu kulnu toms, kurios nori į kokteilinę aprangą „įvesti“ šiek tiek paprastumo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Artėjant šventėms, stilistė pataria ir kaip sužibėti vakaro metu. Pasirinkusios blizgią, tarsi chameleono lakinę odą tikrai nesuklys. Spalvą keičianti tendencija ypač būdinga vakaro aksesuarams. Ne įprastos juodos, o blizgios violetinės ar tamsios žalios atspalvių avalynė ir aksesuarai tobulai dera su klasikine juodos arba pilkos spalvos suknele – tai išskirtinė žiemos garderobo detalė.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top