Now Reading
Kalėdinių dovanų idėjos: asmeniniai darbo kalendoriai (foto)

Kalėdinių dovanų idėjos: asmeniniai darbo kalendoriai (foto)

Kalėdinių dovanų idėjos: asmeniniai darbo kalendoriai (foto)

Laikas.lt

Šiais laikais, turėdami ypatingai platų prekių pasirinkimą, rodos, neturėtumėme susidurti su problemomis, ieškant dovanų artimiesiems. Vis dėlto, išrinkti tinkamą dovaną yra nelengva užduotis, o ypač norint įteikti kažką, ko neturėtų ir daugybė kitų žmonių. Jeigu ieškote kažko originalaus savo vyrui, draugui ar draugei, galite greitai ir nesudėtingai sukurti jiems asmeninį darbo kalendorių.

Asmeniškai žmogui sukurtas originalus darbo kalendorius maloniai nustebins ir be abejonės pradžiugins. O geriausia tai, jog kalendoriaus viršelį galite papuošti kaip tik norite: nuotraukomis, kurios primins džiugiausias gyvenimo akimirkas, nuotaikingais piešiniais, o gal žodžiais, kurių nedrįstate ištarti garsiai.

Na, o jei trūksta įkvėpimo, štai jums 8 darbo kalendorių idėjos.

1. Sukurkite darbo kalendoriaus viršelį su vyro ar draugo mėgstamiausia muzikos grupe, motociklu, ar kitu mylimu hobiu. Pamatysite, kaip greitai padrikos mintys bus perkeltos į tvarkingus užrašus.

2. Konservatyvesniam žmogui ar verslininkui galite parinkti subtilesnį dizainą. Pasinaudokite vienu iš verslui skirtų šablonų ir paįvairinkite jį savo idėjomis. Nors toks darbo kalendorius ir atrodys įprasčiau, antro tokio nerasite niekur.

3. Besidominčiam technologijomis ar kompiuteriais žmogui sukurkite prisijungimo langą primenantį viršelį.

4. Vaiko, šeimos narių, ar kita širdžiai miela nuotrauka ant viršelio tikrai pradžiugins šeimynišką žmogų.

5. Dar viena idėja – ant viršelio pavaizduoti dovaną gaunančio žmogaus veiklos sritį, pvz., draugei baristai sukurkite darbo kalendorių su kavos puodelių ar pupelių atvaizdu ant viršelio, ar net įamžinkite pačią draugę. Toks viršelis primins ne tik mylimą darbą bet ir jus pačius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

6. Mėgstančiam nuotykius ir iššūkius – „Tai, ką reikia išbandyti per gyvenimą“ darbo kalendorius. Tegul žmogus tarp savo kasdieninių darbų ir užduočių randa vietos užsirašyti ir kitiems gyvenimo tikslams.

7. Suteikite darbo kalendoriui pavadinimą, parašykite, kam jis priklauso bei pridėkite įkvepiančią citatą.

8. Daug keliaujančiam žmogui tiks viršelis su gražia nuotrauka iš atostogų ar įsimintinos kelionės. Taip pat tiktų ir nedidelis žemėlapis, primenantis apie pasaulio kampelius, kuriuos verta aplankyti.

Kuriant suasmenintus darbo kalendorius galite pasinaudoti ir nemokamais darbo kalendorių šablonais, kuriuos lengvai pritaikysite sau ar artimam žmogui. O jei nerasite patinkančios idėjos – minčių semkite ZOOMBOOK dovanų gide, kuriame rasite daugiau nei 150 dovanų idėjų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top