Now Reading
Blaivus vakarėlis „Varom!“ – nuo salsos iki „Skamp“ hitų

Blaivus vakarėlis „Varom!“ – nuo salsos iki „Skamp“ hitų

Blaivus vakarėlis „Varom!“ - nuo salsos iki „Skamp“ hitų

Laikas.lt

Jau rytoj Vilnių sudrebins pramogų pasaulio stereotipus ryžęsis sutriuškinti blaivių vakarėlių lyderis – „VAROM!“ renginys, žadantis energingą, pašėlusį ir nemokamą vakarą!

„Tai ketvirtasis „VAROM!“ projekto vakarėlis – per beveik metus gerokai ūgtelėjęs ir sugundęs išbandyti kitokį linksmybių būdą jau kelis tūkstančius lankytojų. Čia galioja vienintelis principas – išdrįsk dalyvauti, o visu kitu bus pasirūpinta “ – kviečia „VAROM!“ organizatoriai, šią vasarą surengę pirmąjį „VAROM!“ be svaigalų ir kvaišalų festivalį, o savo idėjos palaikymo sulaukę iš daugybės žinomų muzikos grupių ir atlikėjų – Jurgio Didžiulio, „Bix’ų“, „Anties“ ir kitų. Lapkričio 16 d. projekto sceną dalysis dvi kompanijos – unikalių koncertų ir improvizacijos meistrai, repo bardais tituluojami „JAMA&W“ bei viena populiariausių Lietuvos grupių – „SKAMP“, žadanti atlikti visus žinomus savo hitus.

Projekto idėjos autoriai įsitikinę, kad tokie vakarėliai – netinkama vieta nuobodžiauti ar ramstyti sienas, todėl kas kartą kviečia išbandyti naujas veiklas :„Visi kartu mokėmės tai-či, groti afrikeitiškais būgnais, šokti lindyhopą, zumbą, o šį kartą vakarėlio pradžios judesį atiduodame į patikimas rankas – bendrai energingai veiklai pakvies profesionalus „JC Sport“ treneris Jean Claude Edorh, taigi neverta praleisti nė minutės! “. Taip pat organizatoriai galiausiai atskleidžia iki šiol laikytą paslaptyje programos staigmeną – į bendrą salsos šokio ratą suburs šokių studijos „Dance Art“ įkūrėjas Dainius Karužas. Pasak Dainiaus, puikaus jausmo formulė labai paprasta: užvedantys ritmai, besišypsantys veidai ir puikiai praleistas laikas. O šokis nesantis tik gerai išmokti žingsneliai – tai teigiamos energijos užtaisas, nauji draugai, gera nuotaika! Viso to „VAROM!“ vakarėlyje netrūks – žada organizatoriai ir laukia visų – bet kokio amžiaus, aprangos ar įsitikinimų.

„SKAMP says VAROM!“ – lapkričio 16 d., 19 val., pramogų salėje „Vakaris“, A. Stulginskio g. 8/Pamėnkalnio 7. Laukiami bet kokio amžiaus, patirties ar įsitikinimų, neįleidžiami apsvaigę/apkvaišę asmenys.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top