Now Reading
Būkite madingos! Šaltojo sezono šukuosenų tendencijos (foto)

Būkite madingos! Šaltojo sezono šukuosenų tendencijos (foto)

Būkite madingos! Šaltojo sezono šukuosenų tendencijos (foto)

Laikas.lt
Fashionisers.com, Flooks.net, Vogue.co.uk nuotr.

Įvykę 2013–2014 metų žiemos tendencijų pristatymai ir jų įsitvirtinimas mados pasaulyje leido padaryti tam tikras išvadas, tiksliau – sudaryti šaltojo sezonų tendencijų dešimtuką. Štai jis:

Sulaižyti plaukai. Plaukai priekyje atrodo lyg šlapi, juos surišus, galinė dalis lieka itin tiesi.

8 dešimtmečio bangos. Kuo didesnės bangos, tuo stipresnis retro efektas. Sklastymas per šoną susegant glotniai prigludusius plaukus – įneša 5 dešimtmečio dvasios.

Neištraukti plaukai. Tokį efektą galite sukurti pasipuošdamos madingais karoliais, iš po kurių plaukų, kaip įprasta, ištraukti nereikia. Eksperimentuokite su papuošalais.

Ilgi kirpčiukai. Auginkite juos arba trumpinkite žemiau antakių. Ovalo formos kirpčiukai – itin moteriška sezono tendencija.

Šlapi plaukai. „Tiesiai iš dušo“ įvaizdis šaltuoju sezonu akivaizdus ne tik plaukuose, bet ir makiaže, imituojant nubėgusį tušą. Žinoma, tai ne kasdienis įvaizdis, tačiau kartais tikrai galite leisti sau pasirodyti vakarėlyje itin žavingai atrodanti, nors ir ką tik „iš dušo“.

Žemai surišta uodegėlė. Kuo labiau prigludusius plaukus reikia tiesiog surišti kuo žemiau į tvarkingą uodegėlę. Ir ji nebūtinai turi būti per vidurį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Natūralumas. Po galvos trinkimo leidžiate plaukams natūraliai išdžiūti, nenaudojate jokių plaukų formavimo priemonių ir esate šįvakar pati madingiausia. Žinoma, tokia šukuosena reikalauja profesionaliai atlikto kirpimo, kad plaukai kristų gražiai, dar labiau stiprindami natūralumo įspūdį.

Maištaujanti rokerė. Gali nuskambėti keistai, tačiau neprižiūrėtų plaukų įvaizdis šį sezoną taip pat madingas. Plaukai smarkiai iškarpyti, lyg nušiurę – laisvoms, nors ir dalykiško stiliaus asmenybėms.

Holivudo aktorė. Žymaus Holivudo režisieriaus filmuose sukurtų moterų įvaizdžiai jau daugelį dešimtmečių neapleidžia podiumo. Retro stiliaus, šiek tiek dainininkės Amy Winehouse šukuoseną primenantis plaukų įvaizdis madingas ir šiemet, ir kitąmet.

Gofruoti plaukai. Pamena prieš daugiau nei dešimtmetį ypač populiarias plaukus gofruojančias žnyples arba naktis su mažų kasyčių pripinta galva? Taigi tendencija grįžta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top