Now Reading
Grupės „Without Letters“ koncertą „LRT Opus“ studijoje šiandien parodys ir televizija

Grupės „Without Letters“ koncertą „LRT Opus“ studijoje šiandien parodys ir televizija

Grupės „Without Letters“ koncertą „LRT Opus“ studijoje šiandien parodys ir televizija

Laikas.lt

Radijo stoties LRT Opus rengiama gyvo garso koncertų serija „LRT Opus Ore“ ir toliau nemažina apsukų. Spalio 23 d. kamerinėje studijoje ir gyvai radijo bangomis turėjote galimybę išgirsti roko muziką ir elektroniką jungiančios grupės „Without Letters“ koncertą. Nemenkai saujai išrinktųjų, stebėjusių gyvai grupės „Without Letters“ pasirodymą, ir vėl pritrūko sėdimų vietų.

Grupės „Without Letters“ koncerto įrašą kviečiame žiūrėti šiandien, lapkričio 10 d., 22.00 val., per televizijos kanalą „LRT Kultūra“.

„Mums tai buvo labai įdomus iššūkis ir reikalinga patirtis. Tai tarsi katalizatorius, kuris leido pajausti vienas kitą ir kurti. Jautėme didelę atsakomybę vienas už kitą. Norėjome, kad bendra grupės idėja, o ne atskiros mūsų partijos koncerto metu suskambėtų kaip įmanoma geriau. Tai grupės kūrybinių baimių ir abejonių įveikos momentas, todėl nekantriai laukiame koncerto transliacijos“, – sakė grupės „Without Letters“ gitaristas Adomas Narkevičius. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Artimiausias „LRT Opus Ore“ serijos koncertas – lapkričio 20-ąją. Tą vakarą „LRT Opus“ studijoje koncertą surengs muzikos profesionalų ir publikos liaupsinamas duetas „Leon Somov & Jazzu”. Gyvo garso koncerto metu duetas pasirodys išplėstos sudėties, su papildomais muzikantais ir trimis pritariančiais vokalistais. Tai bus ką tik išleisto 5-ojo studijinio dueto albumo „Lees and seas“ („Užuovėjos ir jūros“) išskirtinis pristatymas radijo klausytojas. Kaip jau tapo įprasta, šis koncertas bus filmuojamas ir tiesiogiai transliuojamas radijo bangomis, vėliau perkeliamas į televiziją ir internetą. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top