Now Reading
Lietuviško repo gerbėjams – naujas grupės O2 albumas

Lietuviško repo gerbėjams – naujas grupės O2 albumas

Lietuviško repo gerbėjams – naujas grupės O2 albumas

Laikas.lt

Eksperimentinio repo grupė O2 iš Panevėžio į dienos šviesą išleidžia ilgai brandintą ir jau prinokusį produktą – albumą „ETAPAS“.

Nuo įsikūrimo, 2009 metų pabaigos, iki šių dienų grupė stebina produktyvumu: išleistos dvi dešimtys internetinių singlų, nufilmuoti 3 vaizdo klipai, dalyvauta tarptautiniuose švietimo bei kultūros projektuose („LT-PL Music Crossroads“; „T.O.Y.S.“), su koncertine programa išmaišyta didžioji dalis Lietuvos miestų, sutikta daug žmonių ir įgauta daug patirties, rodosi, daug jau pasiekta, tačiau tai ne viskas – grupė juda toliau.

Šiemet muzikantai nesnaudė ir klausytojams pristatė Vytauto Kernagio kadaise dainuoto kūrinio „Purpurinis vakaras“ naują versiją – šį kūrinį bus galima rasti ir albume „ETAPAS“. Taip pat atlikėjai atskleidžia, kad naujame darbe svarbią vietą užima ir visai kitaip skambantis Stasio Povilaičio kūrinys „Daktaras“. Žinoma, klausytojai išgirs ir naujas grupės sukurtas dainas bei galės dar kartą pasimėgauti jau girdėtais kūriniais.

Anot muzikantų, „ETAPAS“ – tai nueitas kelias, emocijos, patirtys, mintys, kurias tuo metu brandino atlikėjai. Taigi, tai svarbus žingsnis O2 muzikiniame kelyje, nes „ETAPAS“ vienas ir jis jau įveiktas.
„Tai kūriniai, kurie padarė vienokią ar kitokią įtaką grupės formavimuisi, gyvavimui bei tolimesniam judėjimui. Be girdėtų kūrinių ir jau viešintų internetinėje erdvėje, „ETAPE“ yra ir dainų, kurios visiškai naujos ir negirdėtos. Todėl siūlome kartu su grupe O2 paklaidžioti po 2010-2013 metų „ETAPĄ“, – teigia atlikėjai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Albumą nemokamai galima rasti čia: http://o2music.bandcamp.com/album/etapas

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top