Kur siaubingai praleisti Helovyną? (vakarėlių gidas)

Laikas.lt

Pasiruošęs siaubingiausiai metų nakčiai? Turi nuotaiką, kostiumą bei kompaniją, tačiau dar nežinai, kur šiandien Vilniuje vyksta vakarėliai? Skubame į pagalbą ir pateikiame sostinės renginių gidą!

Nomadas

Vieta: Kultūros baras „Kablys“ ( Kauno g. 5)
Pradžia: 23 val.
Kaina: 24 Lt

Pirmasis elektroninės muzikos klajoklių susitikimas rengiamas Visų Šventųjų dienos išvakarėse ir Halloween'o naktį - spalio 31-ąją Kultūros bare „Kablys”. Pagrindinis renginio svečias – sostinėje jau viešėjęs, bene garsiausios pasaulyje šokių muzikos grupės „Underworld“ narys, žinomas didžėjus ir prodiuseris Darren Price. Be garbaus ir pasiilgto svečio iš Britanijos, pagrindinėje scenoje už patefonų stos legendinės radijo laidos „Mix Subas“ vedėjas Loranas Vaitkus bei didžėjų komandos „Techstylism“ narys Hallucin. Dar daugiau, ištvermingiausia moteris už pulto Anna Hanna žada pakelti visus ant kojų kažkelintam kvėpavimui.


Halloween su Stereo Express


Vieta: Menų fabrikas „Loftas“ (Švitrigailos g. 29)
Pradžia: 21 val.
Kaina: 26 Lt

Teatras, muzika ir miręs Loftas.  Vaikščiojantys gyvi numirėliai ir iš kapų kelianti muzika. Taip mes šiais metais jus pasitinkame Halloween vakarėlyje. Gedimino Naktys: Halloween - ten kur tamsu, ten kur mirę, ten kur tu ateisi prikelti ir prisikelti. Ar kada teko matyti mirusį loftą? Kada prie baro tave aptarnavo žmogus be širdies plakimo? Kada patekai į vakarėlį, kurio siela esi tu?
Teatralizuota lofto mirtis spalio 31 dieną kartu su:

Stereo Express + Sax live
Twnkl
Manfredas
Rembo Shvoba
Žvakių šviesa dar niekada nebuvo tokia šiurpi, o žemi dažniai dar niekada taip nedrebino Lofto.


Helovyno fiesta su Mellowtoy (Italija)


Vieta: „Bix“ baras (Etmonų g. 6)
Pradžia: 21 val.
Kaina: Nemokamas renginys

Per Helovyną BIX baras virs į Vampyrų irštvą.

Vakarėlį pradės grupė iš Italijos Mellowtoy, kuri groja jums labai gerai pažįstamą Nu metals, ręęp ir metalkuooreitaliano stiliaus muziką. Po koncerto Rokoteka. Didžėjus žadėjo nepamesti galvos, bet visko gali būti, nes mums reikės daug kraujo. Iš kraujo gaminsime ne vėdarus, o specialią Kruvinąją Merę(kurios kaina nesikandžios).


Slaughterfest 2013 – Helovyno metalinės skerstuvės


Vieta: Muzikinis teatras „New York“ (Kalvarijų g. 85)
Pradžia: 21 val.
Kaina: 54-74 Lt

Helovyno įvykiai ne tik siaubo filmuose gali pakrypti netikėta linkme. Vilniaus klubą „New York“ sudrebins „Slaughterfest“ fiesta, kurioje šėls net 4 sunkiosios muzikos atlikėjai. Pagrindinė šio renginio dalyvė – 1983 metais Bristolyje susibūrusi britų thrash metalo grupė „Onslaught“, su žymiausiomis šio stiliaus atstovėmis menanti jo užgimimą. Taip pat: britų thrash metalo komanda „M-Pire Of Evil“, JAV death metalo grupė „Master“, norvegų thrash metalo grupė „Tantara“.

Mes žinome, kur jūs pasitiksite 2013-ųjų Helovyną – pasiruoškite tam atsakančiai!


Touch The Rock & Roll: Honnor

Vieta: „Cafe de Paris“ (Didžioji g. 1)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Touch The Rock & Roll Comes back with HORROR. You gonna hear most Rotten songs you've never listen before.
The Horrorist's:
Delonge
Efcology
Dress Code: Dead Rock & Roll Stars
P.S.Vampires go to another party!


Halloween | bridegroom & bride

Vieta: Baras „Brodvėjus“ (Vokiečių g. / Mėsinių g)
Pradžia: 20 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Baisiausią naktį metuose - Spalio 31d. - „Brodvėjus“ virs mistiškiausiu pub'u visame Vilniuje!
Tema - nuotakos ir jaunikiai! Mėgstamiausias nuotakos Dj Titou bei LIVE instrumental perkusija – Viktoras.

Tradiciškai, kostiumai imituoja antgamtines, dažniausiai baisias būtybes - vaiduokliai, skeletai, raganos, velniai. Naujesniais laikais įkvėpimo semiamasi ir iš fantastikos kūrinių - Svetimas, Grobuonis ir panašiai. Taip pat iš superherojų komiksų, siaubo filmų... Tad laukiami visi visi!


FISHDAY

Vieta: „Jamaika“ (Visų Šventųjų g. 9)
Pradžia: 21 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Jei nežinai, kas yra Fishday ir ką dabar daryti, pasiklausk mamos ar tėčio, vyresniojo brolio ar sesers, mokytojo ar dėstytojo. Tikėtina, jie irgi savo metu nežinojo, ką daryti.

Po triejų metų pertraukos ir vėl ypatingai paprastuoju metodu sprendžiame ketvirtadienio laisvalaikio problemas. Jaukiai provokuojančioje Jamaika erdvėje su savo iščiustytomis selekcijomis jūsų lauks seni geri One Ear Stereo ir jų svečiai. Stilistiniai apibrėžimai čia negalioja, visi limiteriai - galvoje


RASTADIENIS Meets Halloween

Vieta: „Gluck“ (Upės g. 6)
Pradžia: 21 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Ketvirtadienis buvo, yra ir bus Rastadienis. Rastadieniai jau beveik pusę metų vyksta GLUCK, įėjimas visada nemokamas, o grojikų sąrašas dažniausiai didesnis nei parašyta. Šokių aikštelėje karaliauja bass muzika ir ją mėgstantysi gerieji žmonės. Todėl nesvarbu ar tave kvietė į renginį ar matei anonsą, ar apskritai nieko negirdėjai, žinok, kad ketvirtadienį renkamės po žaliai geltonai raudona vėliava ir linksminamės. Jau tradicija tapo, kad Rastadieniams kalendorius dovanoja geriausias datas: pavasario ir vasaros sutiktuvės, nepriklausomybės diena, žolinė, o spalio bomba taps - Helloween, su geriausiais MC iš Bass in Ya Face ir Rastadienio Karnavalu. O mėnesio pradžiai Džiunglių Daktaro ir Jahstina sugrįžtuvės, su galybe naujos muzikos, meilės Rastadieniui bei Džiunglių bendruomenei.


Unforgettable Halloween

Vieta: „Salento Disco Pub“ (Didžioji g. 28)
Pradžia: 21 val.
Kaina: 0-5 Lt

Vilkolakiai, vampyrai, zombiai, raganos ir vaiduokliai išeis iš tamsos būti kartu su Jumis ir padaryti šią naktį ypatingą. Pasiruoškite patirti nepakartojamą atmosferą. Helovyno naktis jūsų laukia! Jūs negalėsite pabėgti !!!


HALLOWEEN. CLUB LIVE SU BAIBA

Vieta: klubas „Tamsta“ (Didžioji g. 28)
Pradžia: 21:30 val.
Kaina: 15 Lt

Unikalus ir gyvybingas gyvai atliekamos šokių muzikos projektas, kurio pagrindinis balsas – gerai Lietuvos muzikos scenai pažįstama Baiba Skurstene. „Club Session“ repertuarą sudaro ryškiausi šiuolaikinės populiariosios šokių muzikos hitai, aranžuoti specialiai 8 instrumentams. Kartu su įprastai šokių muzikoje naudojamais gyvais ritminiais ir harmoniniais instrumentais skamba visa pučiamųjų sekcija.


Bordelis: DE DUPE (NL)

Vieta: „Studio 9“ (Gedimino pr. 9 )
Pradžia: 22 val.
Kaina: 10 Lt

Helovyno naktį studija pavirs į bordelį! Labai laisvo elgesio namuose netrūks raudonos spalvos, o šokių salionas sprogs nuo aistros. Muzika šįkart irgi į temą. Garso takeliu rūpinsis įrašų kompanijos „Bordello A Parigi“ bosas DE DUPE. Iš Olandijos atvykstantį italo baroną dabos įgaliotasis leiblo atstovas Lietuvoje Mario Moretti, o šauktu riebaus hauso diskotekinį medų praturtins Split Pulse.

 
TWIN PEAKS

Vieta: Pub'as „Artistai“ (Šv. Kazimiero g. 3)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

American nightmare

LIVE: Marukas (SPORTAS)
https://soundcloud.com/sportas/sets/studio-maruko
Music selections by Leland Palmer & Gordon Cole


HELLS BELLS Halloween Party

Vieta: „Tarantino Club“ (Trakų g. 2)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Helouvynas: pragaro vartai atsidaro!

Mes jūsų nuodėmių neskaičiuosim, ketvirtadienio naktį ar šventi, ar nuodėmingi – visi pateks
tiesiai į pragarą! Tikrą peklą čia užvirs Diawara, Donny drumz ir dj Sandy Kid (rezidentas). Visai gali būti, kad į sceną įšoks ir gitarą papjaustys pats Angus Young (AC/DC)! Na, ar bent jau jo personažas... juk vyks Helouvynas, o tąnakt negali žinoti, kieno iš tiesų akys kibirkščiuoja iš už kaukės! Tarp kitko, helouvynas pas mus įsisuks ne tik teisingais muzikiniais beat‘ais, bet ir siaubingai geromis dekoracijomis. Jų kontekste, jūsų pasirinkti kostiumai atrodys stulbinamai, o įspūdį sustiprins parinktas specialus spooky apšvietimas!

Velniai, raganaitės, seselės, vampyrai ir kiti baisūs ar supersexy personažai – mes jūsų laukiame!


MY KITCHEN IS FOR DANCING


Vieta: „UFF“ (Literatų g. 7)
Pradžia: 21 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Ketvirtadienį (Spalio 31d), 21.00-00.00, Valerijaus Gigevičiaus salone UFF (Literatų g. 7, Vilnius) vyks vakarėlis „MY KITCHEN IS FOR DANCING“. Į helovyno proga organizuojamą vakarėlį kviečiami visi organizatorių (UFF, Red Bull, Jagermeister, PARTY ANIMAL, ČIOP ČIOP) draugai. Vakarėlio metu bus pristatyta mados ir gyvenimo būdo ženklo PARTY ANIMAL rudens-žiemos drabužių linija bei kartu su mados fotografėmis FFAKERS įgyvendintas fotoprojektas „MY KITCHEN IS FOR DANCING“, įvyks gyva naujo Will Star, Paul Monroe (Future Kids) ir BERTOS TIMINSKAITĖS gabalo "We can be Free(k)" premjera. Gera nuotaika rūpinsis Jagermeister ir Red bull, muzika - Liudas St. Stereo, užkandžiais – kulinarinis loftas ČIOP ČIOP. O UFF salono meistrai sušukuos ir piešiniais ant kūno papuoš visus, norinčius per helovyną atrodyti išskirtinai.


Gothic dances party - GOTHIKA (JP), DAYS OF ECLIPSE (LT) & TULI LINNA (RU)

Vieta: „MetroClub“ (V. Mykolaičio - Putino g. 5)
Pradžia: 20 val.
Kaina: 10 Lt

Halloween'o vakarą ant Tauro kalno surengsime tikrai kraupius industrial ir electro šokius kartu su japonais GOTHIKA, rusais TULI LINNA ir lietuviais DAYS OF ECLIPSE!


Kas Kas velniai


Vieta: Baras „KAS KAS“ (Islandijos g. 4)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

GYVAI: FERAL
DJ:MORKUS (CURLY MUSIC);  ANDY ROZE (FLAXEN BEATS); ANDRIUS RIO (KAS KAS)

Smagiausias pragaras mieste.


HALLOWEEN NIGHT: Dia De Los Muertos

Vieta: Kokteilių klubas „POSH“ (Pamėnkalnio g.7)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

POSH HALLOWEEN


HALLOWEEN SCARY WEEKEND

Vieta: „Cocainn“ (Gedimino pr. 2)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

All weekend CO2 Cannon, Bar fire Show, Special Halloween costumes at the bar!


MadHouse Halloween

Vieta: Kokteilių klubas „Mojito naktys“ (Didžioji g. 33)
Pradžia: 22 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Dažnai sapnuoji košmarus?  Girdi nepaaiškinamus šnapšdesius ir balsus? Kasnakt jauti kai prie tavo lovos kažkas stovi ir tave stebi?  Diagnozė - išprotėjęs…

Spalio 31 d. 22 val. Mojito Beprotnamis visus gydys nuo nerimo priepolių…Būk pasiruošęs atšvęsti pačią kraupiausią metų naktį su išprotėjusiais „Mojito“ barmenais…


RAGANŲ PUOTA

Vieta: Naktinis klubas „Malibu“ (Žirmūnų g. 106a)
Pradžia: 22 val.
Kaina: 0-10 Lt

Spalio 31d., ketvirtadienį - ŠIURPIAUSIĄ METŲ NAKTĮ pasitik klube MALIBU. Tavęs laukia tikri burtininkai ir raganaitės, stebuklingos dovanos ir siurprizai.  Pasipuošk savo kostiumu ir tapk šios baisios nakties dalimis. MALIBU- jums pažada šiurpinančias linksmybes. Jus linksmins : Dj Juris. Fotografas AURIMAS DI; Renginį ves Gytis Balčiūnas ir Bordel Mama.

HALLOWEEN: Peter Brown, Ignas. Freak Show: VAIKŲ NAMAI

Vieta: Naktinis klubas „Exit“ (J. Jasinskio street 16A)
Pradžia: 23 val.
Kaina: 0-10 Lt

Neeilinis Halloweeno vakarėlis sostinėje!


TODD TERJE | OPIUMAS LIAUDŽIAI

Vieta: „Opium Club“ (Islandijos g. 4)
Pradžia: 23 val.
Kaina: 30 Lt

TODD TERJE (Olsen, Running Back, NO)
NEW FOUND LAND live (Silence)
VIDIS (Silence)
MINDAS (Diskonektai)

Ehei, jūreivi, šukuok ūsą, tatuiruok inkarą ir tempkis dryžius ant krūtinės. Helovyniniam klubo uoste švartuojasi pats sau norvegas, įspūdingos editografijos autorius, kūrėjas ir atlikėjas, ponas Todd Terje. Inkarą nuleisti jam padės išskirtinis kitos Few Nolder pusės New Found Land live’as. Ir dar pora jungų.


Halloween Pre-party +PARTY+ After-party!!!

Vieta: „R&B pub“ (Gedimino pr. 26)
Pradžia: 20 val.
Kaina: Renginys nemokamas

Baisiausiai metų nakčiai pasiruošk kartu su viešųjų susitikimų bendruomene eveBUZZ ir laisvalaikio animacijos STAGEMAN Lietuva ekspertais! Susitinkame „Roast&Beer; Pub'e“ ir kartu „pasipuošę“, pasiruošę ir lekiame "siaubti" Vilniaus miesto! Pre-Party‘je Tavęs laukia grimas, teminiai workshop'ai, komandinės "kančios" bei realusis siaubo "filmas". Pažintys ir dar įdomesnis bendravimas.Visi monstrai, pabaisos ir baisiosios gražuolės galės parodyti savo balso gebėjimus „R&B pub“ karaokės kovoje!!! Registruokis iš anksto, jei nori tilpti po Pub'o stogu: http://evebuzzhalloween.eventbrite.com/

 

helovynas, ka veikti, klubai, renginių gidas, vakarėliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai