„Talentų banke“ – kruopščioji Aušrinė ir jos spalvingieji karoliukai (foto)

Laikas.lt

Šiandien „Talentų banke“ pristatome tikrą kantrybės bei kruopštumo įsikūnijimą – karoliukų vėrimo entuziastę Aušrinę Skėrytę ir jos kūrybą.

„Yra sakoma, jog raktas į kūrybinę savirealizaciją – tai noras kažką bandyti, rizikuoti ir pažiūrėti,
kas bus. Mano pirmasis žingsnis rankdarbių srityje taip pat prasidėjo nuo paprasčiausio noro sužinoti, ar aš irgi galiu užsiimti šia veikla, ar man užteks kantrybės, laiko, noro. Pamažu ėmiau suprasti, kad rankdarbiai teikia didelį malonumą, todėl ėmiau mokytis įvairiausių technikų“, – apie susidraugavimą su įvairių rankdarbių kūrimu pasakoja Aušrinė.

15-metė moksleivė dabar didžiausias savo simpatijas skiria karoliukų vėrimui bei grafikos pamokoms dailės mokykloje. Mergina, sulaukusi nemažai komplimentų, savo pomėgiais stengiasi užkrėsti ir kitus – šiuo metu mokyklos elektroniniam leidiniui rengia rankdarbių rubriką.

„Kuo toliau, tuo labiau ši veikla užima vis didesnę vietą mano širdyje! Tad nuoširdžiai siūlau ir Jums nebijoti svajoti bei pradėti užsiimti tuo, kas patinka, ką jau seniai norėjote išmokti“, – optimistiškai savo prisistatymo laišką baigia šiandieninė „Talentų banko“ herojė.

Kviečiame peržvelgti ir įvertinti spalvingus Aušrinės darbus!

 


 

Aušrinė Skėrytė, karoliukai, karoliukų vėrimas, rankdarbiai, talentu bankas

Naujausi komentarai
I
2013-11-02, 14:59
šaunuolė :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai