Now Reading
Lapkričio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Lapkričio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Lapkričio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Dėl ypatingos Urano ir Plutono padėties danguje lapkričio pradžioje anksčiau prasidėjusios globalinės ir asmeninio gyvenimo krizės pasieks kulminaciją. Kuo atviriau žvelgsime faktams į akis, kuo atkakliau dirbsime ir stengsimės išspręsti problemas, tuo geriau. Atidėti rūpesčių nepatartina. Kitaip jie užgrius mėnesio pabaigoje taip, kad negalėsite atsikvėpti.

AVINAS (Kovo 21 – balandžio 20 d.)

Būtina sulėtinti greitį!

Lapkričio mėnesį karšto būdo Avinui bus labai pavojinga būti nekantriam ir lėkti stačia galva į sieną. Dabar jam reikės subtilaus pajautimo, intuicijos ir sugebėjimo atskirti gerą nuo blogo. Avinui teks susidurti su žmonėmis, kurie norės jį apgauti ar apkvailinti. Jei sugebės išsaugoti savitvardą ir ramybę, jis pastebės priešininkų kėslus ir pasakys, kad perprato jų ketinimus. Tais momentais, kai nepajėgs suvaldyti savo emocijų, Avinas neišvengs grubių klaidų, dėl kurių teks graužtis. Šviesos prošvaistė: meilės reikaluose lapkričio mėnesį jam seksis be problemų.

Patarimas Avinui: atverkite širdį meilei, ji pravalys galvą. Atkreipkite dėmesį į potekstes ir paantraštes. Velnias slypės smulkmenose ir gadins nervus.

JAUTIS (Balandžio 21 – gegužės 20 d.)

Ne viskas blogai!

Jaučiui lapkričio mėnesį nervus gadins artimieji. Jie įkyrės savo pretenzijomis ir reikalavimais, kurie vis didės. Jam sunku bus išaiškinti, kad jis nėra Aukso veršis. Pinigai praverstų ir jam pačiam, o šeimynėlei reikėtų išmokti pataupyti. Finansiniu atžvilgiu lapkritis Jaučiui nebus geras mėnuo. Darbe taip pat netrūks nemalonumų. Užtat seksualumas bus labai sustiprėjęs. Gerai, jeigu Jautis jau turi tinkamą partnerį, su kuriuo galės išgyventi aistros svaigulį. Jei ne, reikia skubiai jo ieškoti. Lapkričio mėnuo bus palankus susirasti sau porą.
Patarimas Jaučiui: visus nemalonumus ir rūpesčius galėsite užgožti jaudinančiais meilės santykiais. Nebijokite eksperimentuoti, kad patirtumėte tikrą aistros skonį.

DVYNIAI (Gegužės 21 – birželio 21 d.)

Daugiau laiko apmąstymams

Lapkričio mėnesį Dvyniams teks daugiau laiko praleisti namuose. Jie galės džiaugtis, kad sugeba nenuobodžiauti be pramogų ir randa kuo užsiimti, kad gali su malonumu paskaityti gerą knygą ar surengti draugams arbatos gėrimo ceremoniją. Toks charakterio bruožas bus naudingas ir tinkamas jų piniginės svoriui, kuris bus gana lengvas. Visą mėnesį grės pavojus apsigauti, nusipirkti nereikalingų daiktų, priimti klaidingą sprendimą, nusivilti brangiais žmonėmis.

Patarimas Dvyniams: jeigu jaučiatės nemylimi, nenervinkite kitų savo perdėtais reikalavimais. Verčiau padovanokite kitiems truputį to, ko patys tikitės iš jų: dėmesio! Tam nereikia jokių išlaidų, net didelių pastangų, tik skirti jiems daugiau laiko. Iš kontaktų su brangiais žmonėmis galėsite semtis stiprybės.

VĖŽYS (Birželio 22 – liepos 22 d.)

Laikas išplėsti įtakos zoną

Lapkričio mėnesį Jupiterio veikiamas Vėžys įgaus daugiau drąsos. Jis sieks ambicingų tikslų, norės išplėsti savo įtaką darbe ir bus linkęs kontroliuoti kitus. Kas nors bandys parodyti jam savo vietą. Vėžys galės išsikovoti pripažinimą ir sustiprinti autoritetą, įtikindamas kitus savo geru pasiruošimu, kruopštumu ir atsakingumu. Vėžiui, kuris iki šiol buvo nedrąsus, išmuš didžioji valanda. Tinkamas metas pasirūpinti savo karjera.

Patarimas Vėžiui: nereikėtų per daug jaudintis dėl kitų ir dėl to, ką kiti mano apie jus. Pagaliau juk visą stresą susikuriame patys. Jeigu sunkiai sekasi kitiems pasakyti „Ne“, išsiprašykite laiko pagalvoti.

LIŪTAS (Liepos 23 – rugpjūčio 23 d.)

Į sceną!

Pilka bus paskutinė spalva, kurią Liūtas norės matyti aplinkui lapkričio mėnesį. Jokių niūrių drabužių! Jam tiesiog būtina bus išsiveržti iš pilkos slegiančios kasdienybės. Švelnus aksomas, minkštas pliušas, žaismingai krentančios medžiagos, priklausomai nuo progos. Ir viskas ryškių spalvų. Tik tada jis jausis gerai, įgyvendins savo troškimą būti dėmesio centre ir pataisys nuotaiką – ne tik savo, bet ir aplinkinių. Tik taip jis sugebės užkariauti jam labiausiai rūpinčio priešingos lyties atstovo dėmesį.

Patarimas Liūtui: lapkričio mėnesį nieko neskubinkite, nesiverskite per galvą. Jei turite priimti svarbų sprendimą, palūkėkite, neskubėkite ir rūpestingai peržiūrėkite visas smulkmenas. Svarbu, kad, atsiklausę savo širdies, atsirinktumėte, kas jums tikrai tinka ir reikalinga, o kas ne. Nuo lapkričio vidurio derybos seksis lengviau, bus mažiau šansų suklysti.

MERGELĖ (Rugpjūčio 24 – rugsėjo 23 d.)

Neatidėkite nieko paskutinei minutei!

Išsklaidyti rudens melancholiją ir pagyvinti nykią kasdienybę lapkričio mėnesį Mergelė galės meilės nuotykiais. Įsimylėti dabar bus tinkamas laikas. Marsas suteiks drąsos pranešti kitiems apie savo erotinius troškimus ir juos įgyvendinti. Erotinė sėkmė atsispindės ir kitose gyvenimo srityse. Mergelė pasijaus labiau atsipalaidavusi ir ramesnė. Jai ims geriau sektis darbe, pagerės savijauta.

Patarimas Mergelei: jei nenorite susigadinti sau gruodžio mėnesio, kankintis nuo streso, pradėkite rūpintis kalėdinėmis dovanomis ir šventiniais atributais iš anksto. Lapkričio mėnesį turėsite tam dar marias laiko. Galite susirašyti sąrašą ir ramiai pagalvoti, ką kam norėtumėte padovanoti. Ir gal net užsakyti dovanas internetu, kad nereikėtų stumdytis po parduotuves. Sutaupytą laiką skirkite sau.

SVARSTYKLĖS (Rugsėjo 24 – spalio 23 d.)

Susikaupkite drąsiam žingsniui!

Lapkričio mėnesį Svarstyklės ilgėsis pokyčių. Slapti norai, kurių anksčiau negalėjo įgyvendinti, bet dažnai apie juos galvojo, taps vis sunkiau nuslopinami ir išves Svarstykles iš jų pamėgtos pusiausvyros. Teks ieškoti naujo būdo, kaip juos realizuoti ar transformuoti. Pagaliau išsijudinusios iš sąstingio ir ėmusios ryžtingai keisti savo gyvenimą, jos galės atrasti savyje naujų potencialų. Visi pokyčiai – tik į gera.
Patarimas Svarstyklėms: jūsų perdėtas mandagumas ir kalbėjimas užuominomis netrukus pradės nervinti ne tik kitus, bet ir jus. Laikas prabilti aiškiai ir be užuolankų. Sakykite visiems atvirai, kas jus slegia ir nervina. Net jei reikės parodyti drąsos, turėtumėte išsiaiškinti padėtį.

SKORPIONAS (Spalio 24 – lapkričio 22 d.)

Nauji ateities planai

Skorpionui lapkričio mėnuo bus palyginti geras ir ramus, aišku, netrūks smulkių rūpestėlių ir įprastų darbų. Prisiminti senas svajones bus malonus užsiėmimas laisvalaikiu, tačiau Skorpionas turėtų verčiau pasinaudoti ramiu laikotarpiu, pamiršti prisiminimus ir skirti dėmesio visai konkretiems ateities planams. Pasvarstykite, kur ir kokį norite matyti save po metų ar po penkerių? Ir kaip to pasiekti? Ir imkitės atitinkamų veiksmų. Gera pradžia – pusė darbo. Ką pradėsite lapkritį, tą sėkmingai užbaigsite.
Patarimas Skorpionui: kai reikia, jūs sugebate būti savitvardos meistru. Lapkričio mėnesį savo emocijas nukreipkite kita linkme ir, užuot užgniaužę nuoskaudas ir ambicijas ar vengę kontaktų su partneriu, verčiau įgyvendinkite savo erotines fantazijas, kurias jis tikrai sugebės įvertinti.

ŠAULYS (Lapkričio 23 – gruodžio 21 d.)

Kitur būtų geriau

Lapkritis Šauliui bus neutralus mėnuo: nei per daug geras, nei per daug blogas. Meilės reikaluose vyraus štilis. Šaltis, lietus, rūkas kels jam kone refleksinį troškimą keliauti. Kadangi negalės ilgam laikui pabėgti nuo slogaus oro, jį greitai apims melancholija. Nuotaiką prasklaidyti šiek tiek padės kelionių albumų peržiūros ir malonūs prisiminimai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Patarimas Šauliui: jūsų atsinaujinimo įkarštį ir nuotykių troškimą stabdys nervinantys smulkūs buitiniai ir darbiniai nemalonumai, todėl bus būtina orientuotis į svarbiausius tikslus, užuot švaisčius jėgas kapstymuisi mažmožiuose. Suimkite save į rankas ir pasistenkite neatidėliodami įveikti slegiančius rūpesčius. Jei to laiku nepadarysite, jie susikaups ir prislėgs dar labiau.

OŽIARAGIS (Gruodžio 22 – sausio 20 d.)

Laikas mėgautis meile

Lapkritis Ožiaragiui bus neblogas mėnuo. Venera, Marsas ir Plutonas pasirūpins, kad jis per visus savo darbus nepamirštų gražiausio dalyko pasaulyje – meilės. Jeigu jis jau turi nuolatinį partnerį, galės sutvirtinti santykius ir išgyventi nuostabių romantiškų valandėlių dviese. Tai suteiks daug jėgų kasdienybės rūpesčiams įveikti ir darbinėms problemoms išspręsti. Kai gaus tokį pastiprinimą, viskas klosis dvigubai geriau. Vienišam Ožiaragiui šis mėnuo bus tinkamas kaip niekad gyvenimo partneriui susirasti.
Patarimas Ožiaragiui: jūsų dejonės, bambėjimai dėl smulkmenų ir nepasitenkinimas labai erzina kitus. Jūs mėgstate perdėti ir išpūsti problemas. Taip blogai, kaip nusiteikiate, iš tikrųjų nėra. Ir per stora (-s) jūs neatrodote. Mažiau savikritikos ir pretenzijų sau – daugiau gyvenimo džiaugsmo!

VANDENIS (Sausio 21 – vasario 19 d.)

Idėjų generatorius

Vandeniui lapkritis bus geras ir produktyvus mėnuo, nepaisant smulkių nesklandumų. Tik į meilės sferą jam per daug investuoti neverta. Vieniši vandeniai turės mažai šansų susirasti sau tinkamą partnerį, o susituokusiems gresia trintis namuose, bet ji neišaugs iki aršių konfliktų.

Dėl santykių su artimaisiais Vandenis nesuks per daug sau galvos. Lapkričio mėnesį jis nestokos gerų idėjų, turės tiek daug įdomių dalykų padaryti ir bus nuolat įsisukęs į darbus, kad nemalonias pareigas paprasčiausiai stengsis išbraukti iš savo darbotvarkės ar atidėti neribotam laikui. Vandenis visada jautėsi šiek tiek išsiskiriantis iš kitų. Jis suvoks, kad gali būti laimingas tik tada, kai tvarkys savo gyvenimą taip, kaip pačiam atrodo teisinga.

Patarimas Vandeniui: savimi pasirūpinti tikrai reikia, bet, priimdami svarbius sprendimus, nepamirškite atsižvelgti į kitus, ypač artimuosius ir viršininkus, taip pat į aplinkos apsaugą. Sveikata bus gera, jei saugositės peršalimų.

ŽUVYS (Vasario 20 – kovo 20 d.)

Karjeros galimybės

Žuvims lapkričio mėnesį teks pakovoti profesinėje srityje. Jų konkurentai nemiegos. Jupiteris ir Saturnas padės Žuvims atsilaikyti, jeigu jos stengsis būti gerai pasiruošusios ir kruopščiai planuoti. Užtat jų laukia laimingos meilės naktys.

Vienišoms Žuvims, kurioms kelia siaubą mintis apie savaitgalį vienumoje, nusiminti nereikėtų. Lapkričio mėnuo bus palankus joms pačios užsiimti „ žvejyba“ ir pasigauti tinkamą partnerį.

Patarimas Žuvims: kad ir kaip vertinate savo nepriklausomybę, stenkitės nepasirodyti kitiems arogantiškos ir agresyvios. Malonūs santykiai su kolegomis darbe, disciplina ir kantrybė padės įveikti konkurentus ir atvers galimybes geriau įsitvirtinti profesinėje srityje.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top