Pasaulinio garso žvaigždžių koncertai Europoje ir skrydžiai į juos iš Lietuvos

Laikas.lt

Šaltasis metų sezonas pasitinka tamsiais niūriais vakarais ir ilgesingomis svajonėmis apie atostogas šiltuose kraštuose. Tačiau ir šiuo metų laiku galima susikurti stebuklą vos kelių valandų skrydžiu iš Lietuvos. Melomanams, mėgstantiems keliauti, puikiausias energijos ir geros nuotaikos užtaisas garantuotas, jei tik kelioms dienoms ištrūksi į Berlyną, Miuncheną, Amsterdamą, Briuselį ar Prahą. Tiesioginiai „Air Lituanica“ reisai į šiuos miestus leis apsilankyti žinomiausių muzikos grupių ir atlikėjų koncertuose. 

Spalio 29 d. Amsterdamą drebins vienas sėkmingiausių hip–hop atlikėjų, prodiuseris, kartu su scenos diva Beyonce jau ne vienerius metus įvardijamas kaip įtakingiausia Amerikos garsenybė, per visą savo karjerą laimėjęs daugybę apdovanojimų – Jay–Z. Vieta – De Passage 100. Bilietų kaina – nuo 56 eurų. Bilietų dar yra, tad suskubkite!

Pasiilgusiems tikro roko reikėtų pagalvoti apie ilgojo savaitgalio pratęsimą – lapkričio 4 d., Berlyne, „O2“ arenoje, tikrą energijos sprogimą garantuos kanadiečių roko grupė „Nickelback“. Lapkričio 7 d. šie vyrukai drebins Prahą (vieta - O2 Arena), lapkričio 18 – Amsterdamą (vieta – Ziggo Dome), lapkričio 21 d. – Briuselį (vieta – Avenue du Globelaam 36). Bilietų kaina – nuo 45 eurų.

Paskutinį žiemos mėnesį roko gerbėjai jau gali planuotis išvyką į amerikiečių „One Republic“ pasirodymus. Pianino skambesys, vyriškas lyriškas vokalas, žymiojo hip-hop‘o prodiuserio Timbaland‘o įtaka grupės koncertinėje programoje – kartu žvaigždes galėsite skaičiuoti vasario 16 d. Prahoje (vieta – Vodičkova 36), 26 d. – Miunchene (vieta – Lilienthalallee 29), 28 d. – Berlyne (vieta – Columbiadamm 13-21, o pavasarį pasitikti kovo 3 dieną Amsterdame (vieta – Arena Boulevard 590), kovo 4 d. – Briuselyje (vieta – Anspachlaan 110). Bilietų kainos – nuo 42 eurų.

Pop, „R&B“, „soul“ muzikos gerbėjai spalio 28 d. Berlyne (vieta – „O2 World“ arena) bei lapkričio 12 dieną Miunchene (vieta – Spiridon-Louis-Ring 21) galės mėgautis amerikiečio „Bruno Mars“ dainomis. Bilietų kaina – nuo 65 eurų.

Vokietijos sostinę Berlyną žymiausios pasaulinio garso žvaigždės į savo koncertinius turus įtraukia beveik visada. Tad nenuostabu, jog šį miestą savo koncertui pasirinko ir pats Justin‘as Timberlake‘as. Pamatyti nepakartojamą šou, mėgautis kokybiška gyvai atliekama koncertine programa su vienu sėkmingiausių šių dienų atlikėju, lyginamu netgi su pop karaliumi Michael‘iu Jakson‘u, gerbėjai galės balandžio 24 d. Vieta – O2 Platz 1, bilietų kaina – nuo 101 eurų.

Norintiems pajusti tikrą šv. Kalėdų dvasią, apsilankyti jau nuo lapkričio pabaigos šurmuliuosiančiose kalėdinėse mugėse, grožėtis nuostabia senamiesčio architektūra, ypatingai atgyjančia kalėdiniu laikotarpiu – Praha ir Briuselis tam yra tiesiog ideali vieta. Pasitinkant kalėdinę savaitę, gruodžio 16 d. Briuselyje (vieta – L'Esplanade), gruodžio 18 d. – Prahoje (vieta – Ocelarska 460/2) savo žymiausias dainas dovanos seras Elton‘as John‘as.. Bilietų kaina – nuo 90 eurų.

Šiuo metu „Air Lituanica“ vykdo skrydžius 5 reguliariais maršrutais iš Vilniaus oro uosto į Briuselį, Amsterdamą, Berlyną, Prahą ir Miuncheną. Kalėdiniu laikotarpiu „Air Lituanica“ vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Palangos į Londoną ir Dubliną.

Šiuo metu „Air Lituanica“ taip pat vykdo skrydžius į Briuselį, Amsterdamą ir Berlyną. Iki 2015 m. „Air Lituanica“ skrydžių žemėlapį sudarys 13-16 maršrutų. Per metus planuojama pervežti po 500-600 tūkst. keleivių.

koncertai, koncertai europoje, pigus skrydziai, skrydžiai be persėdimo

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai