7 priežastys, kodėl plikiai yra seksualiausi vyrai

Darnipora.lt

Žinoma, dėl skonio nesiginčijama. Tačiau vyrai, kurie priversti slėpti plikimą ar žilus plaukus, kartais ne savo noru turi nusiskusti plikai. Bet ar tai tikrai blogai? Pateikiame 7 priežastis, kodėl plikiai yra patys seksualiausi vyrai!

1. Plikiai visada atrodo tvarkingai. Pripažinkite, plikiai turi vieną svarbų pranašumą – tik atsikėlę ryte jie neatrodo susivėlę! Tvarkingi vyrai juk yra seksualūs, ar ne?

2. Jie atrodo labiau vyriški. Pažvelkite į karščiausius filmų herojus – daugelis jų yra pliki. Pripažinkite, kad plikiai yra kur kas seksualesni nei tie, kurie nešioja ilgus plaukus.

3. Plikiai atrodo brandesni. Moterims patinka brandūs vyrai, su kuriais jos galėtų jaustis saugios. Nežinia kodėl bet pliki vyrai atrodo brandesni nei stilingomis šukuosenomis galintys pasigirti šelmiai.

4. Jie mažiau laiko praleidžia prie veidrodžio. Kiek priežiūros reikalauja plikio galva? Ogi beveik jokios! Moterims tai tikrai patinka. Juk vyras, kuris daugiau laiko praleidžia vonioje nei moteris, atrodo šiek tiek nevyriškas.

5. Plikiai traukia dėmesį. Jei vyras turi stilingą šukuoseną, moteris daug laiko skiria ją apžiūrėdama. Tuo tarpu plikiai greičiau dėmesį atkreipia į kitus dalykus: šypseną, veido išraišką, stovėseną, gestus ir panašiai.

6. Plikiai nevargina klausimais apie šukuoseną. Vyro klausimai, ar jam tinka ši šukuosena, tikrai erzina kiekvieną moterį.

7. Jie labiau pasitiki savimi. Na, taip, dėl to galite ginčytis. Tačiau jei padarytumėte apklausą, pamatytumėte, kad plikiai moterims atrodo labiau savimi pasitikintys, o savimi pasitikintys vyrai yra labai seksualūs.


patrauklūs vyrai, plikiai, seksualūs vyrai, skusta galva, skustagalviai, vyrai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai