Now Reading
Keisčiausi sekso įstatymai

Keisčiausi sekso įstatymai

Keisčiausi sekso įstatymai

Pasaulis tikrai keistas – jame galioja ir tokie įstatymai, kurie kartais atrodo absurdiški. Taigi, pasižvalgykime, kokie sekso įstatymai galioja svečiose šalyse.

Honkonge galioja įstatymas, leidžiantis… Už neištikimybę nužudyti savo sutuoktinį ar sutuoktinę. Vis dėlto, teisės čia nėra labai lygios: moterims leidžiama nužudyti vyrą tik savo rankomis, o vyrams tai galima padaryti… kaip tik norisi.

Floridoje moterys lovoje per daug eksperimentuoti negali – joms leidžiama mylėtis tik misionieriaus poza.

Arizonos valstijoje sekso prekių kolekcijos nesukaupsite – namuose leidžiama laikyti ne daugiau nei du vibratorius.

Švedijoje draudžiama nuotraukų kabinose fotografuotis nuogiems visu ūgiu. Vis dėlto, jei norėsite erotiškos nuotraukos, įstatymo nepažeisite, jei nusifotografuosite viršutinę ir apatinę dalį atskirai.

Jei lankysitės Kinijoje, jokiu būdu nenužiūrinėkite moters kojų – tai laikoma įžeidimu. Galite netekti laisvės kelioms dienoms.

Guamoje egzistuoja kai kurių vyrų svajonių profesija – defloracija. Defloratoriai – tai vyrai, važinėjantys po visą šalį ir… atiminėjantys merginų nekaltybes. Kam to reikia? Šioje šalyje egzistuoja įstatymas, įpareigojantis visas merginas prarasti nekaltybę dar prieš ištekant.

Kolorado valstijoje draudžiama bučiuoti miegančią moterį, o Konektikuto valstijoje draudžiama… moterį bučiuoti sekmadieniais.

Vengrijos sostinėje draudžiama mylėtis šviesoje. Net jei ir mylėsitės savo namuose, apšviesti blankios židinio šviesos, vis tiek galite gauti piniginę baudą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ohajo valstijoje moterims draudžiama avėti lakuotą avalynę. Kodėl? Batuose gali atsispindėti apatiniai drabužiai.

Libane galima lytiškai santykiauti su gyvūnais, tačiau tik su patelėmis. Už santykiavimą su patinais gresia mirties bausmė.

Galime tik pasidžiaugti, kad mūsų šalyje panašūs įstatymai negalioja…


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top