Slow Magic ir AraabMuzik dueto dar nematė nei vienas pasaulio vakarėlis

Laikas.lt

Naujos kartos muzikos kūrėjas iš JAV AraabMuzik lapkričio 3 dieną menų fabrike „Loftas“ susitiks su savo tėvynainiu Slow Magic – šio beprotiško dueto dar nematė nei vienas vakarėlis pasaulyje.

Slow Magic yra užsislapstinęs chillwave dream pop muzikos kūrėjas, kuris scenoje visada dėvi spalvingą kaukę ir pakeri bet kokią auditoriją, o ypač tuos, kurie to tikisi mažiausiai.

„Loftas“ yra viena mano mėgstamiausių erdvių visoje Europoje“, – prieš savo koncertą Bostone interviu Lietuvai išsiduoda kartą jau čia lankęsis Slow Magic.

Lapkričio 3 dieną jis vėl atvyks į Vilnių, tiesiai iš „Airwaves“ festivalio Islandijoje. Čia jis gros viename renginyje kartu su jau žiniasklaidoje išliaupsintu ritmų meistru iš Rytinės JAV pakrantės AraabMuzik.

„Žiauriai to laukiu, nes šis žmogus yra savo srities „monstras“. Jo muzika puiki, o gyvi pasirodymai išvis nuneša stogą!“, – toliau interviu dėsto Slow Magic.

Šio renginio nepraleis ir žinomi Lietuvos muzikantai: „Jau pakvietėme tuos, kuriems šis renginys bus geras kūrybinis spyris ir, manau, kad pakviesime dar daugiau“, – renginio kokybe neabejoja jo organizatorius menų fabriko vadovas Victoras Diavara.

Pagal Slow Magic muziką galima ir visą naktį šokti, ir užsiimti joga. Tai lėta magija, kurios klausydamasis neri į kosmosą, o jau ten greitis – reliatyvus dalykas Tuo tarpu AraabMuzik yra bene vienas geriausių ritmų meistrų pasaulyje. Jo pirštai MPC aparato mygtukus smaigsto tarsi siuvimo mašinos adatėlė.

araabMusik, loftas, menų fabrikas, renginiai vilniuje, slow magic, vakarėliai Vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai