Now Reading
Norite dar daugiau intymumo? Apsilankykite sekso viešbutyje! (foto)

Norite dar daugiau intymumo? Apsilankykite sekso viešbutyje! (foto)

Norite dar daugiau intymumo? Apsilankykite sekso viešbutyje! (foto)

Mes, lietuviai, esame pratę viešbutyje apsistoti tik tuo atveju, jei viešime svečioje šalyje. Paprastai ten apsistojame kelias dienas, savaitę, dvi ar ilgiau, tačiau, ar kada mąstėte apie… sekso viešbutį? Kambario nuoma paprastai būna valandinė – na, galite pasirinkti laiką, kiek planuojate užtrukti. Štai – keletas įdomesnių sekso viešbučių – kuriame norėtumėte apsilankyti?

Japonija

Japonijoje „meilės viešbučių“ yra visur – vien dėl to, kad šios šalies gyventojai namuose retai kada gauna privatumo.

Kinija

Kinijoje tokie viešbučiai taip pat vadinami „meilės viešbučiais“ – juose galite rasti metalinių strypų, antrankių ir kitokios sekso atributikos.

Las Vegasas

„Nuodėmių miestu“ pramintame Las Vegase būtų keista nerasti viešbučių, skirtų meilės malonumams. Žinoma, piniginę reikėtų turėti labai storą – štai šiame viešbutyje naktis kainuoja apie… 40 000 litų.

Naujoji Zelandija

Naujosios Zelandijos „meilės viešbučiuose“ galite rasti barą bei patalpas vakarėliams – Jūs galite susipažinti ir su kaimynais!

Tailandas

Tailando „meilės viešbučiai“ pasižymi įdomiu ir išskirtiniu dizainu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Didžioji Britanija

Tokį viešbučio kambariuką galite rasti Berkšyre (Didžioji Britanija). Iš išorės namas atrodo įprastai, su griliu ir sodu, tačiau vos įžengus suprasite, kad kambarys, na, tikrai ypatingas. Už naktį prašoma maždaug 150 svarų (daugiau nei 600 litų).

Argentina

Argentinoje yra daugiau nei 150 „valandinių“ viešbučių.

Deja, Lietuvoje tokių „valandinių“ viešbučių dar nematyti, tačiau vis labiau populiarėja trumpalaikė butų nuoma – siūloma nuomotis ir valandai ar kelioms.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top