Now Reading
Ką J. Valančiūnui ir jo santuokai žada žvaigždės

Ką J. Valančiūnui ir jo santuokai žada žvaigždės

Ką J. Valančiūnui ir jo santuokai žada žvaigždės

Laikas.lt

Rugsėjo mėnesį visuomenę nustebino netikėtos krepšininko Jono Valančiūno ir Eglės Ačaitės vestuvės. Astrologė Lilija Banaitienė ramina skeptikus ir teigia, jog žvaigždės šiai porai žada ilgą ir laimingą santuoką.

„Turiu pasakyti, tai santuoka iš meilės. Šie jaunuoliai. Žiūrint iš astrologijos pusės, puiki, vienas kitą papildanti pora“, – teigia L. Banaitienė.

Astrologė neslepia, jog nors šie metai E. Ačaitei laimingi, tačiau gyventi užsienyje, bent jau pirmus metus, bus nelengva, tačiau vėliau moteris turėtų apsiprasti.

Pasak astrologės, Jonui reikia juo pasitikinčios ir namų židiniu besirūpinančios žmonos, o Eglė ta asmenybė, kuri komfortą namuose tikrai sugebės suteikt. Nepaisant to L. Banaitienė pataria sėkmingam krepšininkui nepamiršti, jog moteris yra aktyvi ir stipri, tad gyvenime nenorės likti vyro šešėlyje ir sieks padaryti karjerą. Tačiau tai, astrologės teigimu, neturėtų sukelti didelių nesutarimų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Pasak žvaigždžių, tai pora, turinti daug bendrų interesų ir pomėgių. Santuokai tapti tvirta padės ne tik juos siejantis ryšys, bet ir pakankamai atsakingas požiūris į šeimą.“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top