Moterys ir seksas pagal Zodiako ženklus

Kiekvienas žmogus individualus, todėl ir sekso poreikiai yra skirtingi. Beje, čia yra ir astrologų nuomonė, kurie teigia, jog žvaigždės veikia ne tik moters charakterį, bet ir jos norus bei intymaus gyvenimo aistras. Taigi, ko laukia iš vyro...

Moteris Avinas: ji nori šalia savęs matyti tikrą mačo, herojų, aistringą ir atkaklų. Tačiau lovoje ji su malonumu perims iniciatyvą, ir su pasimėgavimu stebės, kaip į viską reaguoja jos partneris. Tokios moterys yra linkusios eksperimentuoti sekse ir yra pasiruošusios su savo partneriu į kelionę po įžymiausius traktatus apie seksą.

Moteris Jautis: jai patinka ilgos preliudijos, glamonės ir švelnumas. Vyrui ji leis lyderiauti, jei tik jis sugebės suderinti švelnumą ir griežtumą. Pati vargu, ar pasiūlys kažką naujo, tačiau jei mylimas vyras išreikš aiškiai, ko nori, ji su džiaugsmu atsilieps į meilės žaidimus.

Moteris Dvyniai: ji su mielu noru leisis į seksualinius nuotykius, tačiau nepamirš ir prigriebti partneriui prezervatyvų. Lovoje ji nesulaikoma, mėgsta garsiai reikštis ir „garsias“ pozas. Beje, ji dažnai ir vadovauja lovoje, tačiau taip, kad vyras to net nepastebi. Dvyniai mėgsta ne tik seksą „daryti“, bet ir kalbėtis apie jį.

Moteris Vėžys: ji gana konservatyvi, leidžianti vyrui vadovauti lovoje, todėl vyras su ja gali jaustis tikras užkariautojas. Seksas su ja vargu, ar bus fejerverkais, tačiau vyras šalia tokios moters visada jausis komfortiškai, ramiai ir jaukiai. Tokia moteris sieja seksą su tradicijomis ir ritualais, kuriuos reikia vykdyti kasdien.

Moteris Liūtas:
ji ieškos tarp vyrų tik „žvėrių karaliaus“, be abejonės, tokio, kuriam sekasi ir karjeroje, ir asmeniniame gyvenime. Ją reikės užkariauti, ir lovoje laikytis tos pačios taktikos. Nesėkmės tiesiog netoleruojamos. Tokiai moteriai labai svarbu pozos pasirinkimas ir sekso rūšys, kurios įrodytų, jog jos partneris – tikras vyras.

Moteris Mergelė: ji laukia iš vyro tiesumo ir teisingumo, ypatingai sekse. Su ja nereikėtų laikyti paslapčių ar nepasakyti kažko iki galo – apie intymius planus geriausiai pranešti iš anksto ir smulkiai. Tokios moterys dažnai gėdijasi ir kuklinasi, tačiau tai trunka iš tiesų neilgai. Vyras turi jai siūlyti įvairiausius variantus, iš kurių, pagalvojusi, ji pasirinks labiausiai tinkantį. O įvaldyti patinkančią sekso techniką tikrai nebus sudėtinga.

Moteris Svarstyklės: ji pastoviai ieško ir šalia savęs išlaikyti vyras ją sugebės tik tuomet, jei kiekvieną vakarą vis sugalvos kažką naujo, kas ją sudomintų. Tokiai moteriai patinka vis nauja patirtis, ir būtinai ją nori išbandyti. Ją vilioja partnerių įvairumas, tačiau ji neprileis savęs neverto vyro.

Moteris Skorpionas: ji sekso ištroškusi ir jausminga, vis dėl to, iš vyro tikisi visų pirma rimtumo santykiuose. Tačiau tam vyrui, kuri ji pasirinks, tokia moteris leis daug ką, netgi įgyvendinti „neformalias“ sekso formas. Šios moters partneris turi būti nepavargstantis ir aistringas, turėti šiek tiek šiurkštumo, tačiau tai nereiškia, kad meilės žaidimuose dominuos vien tik jis.

Moteris Šaulys: ji sekso metu brangina ne pačio proceso įvairumą, bet kaip ir kur jis vyksta. Ją jaudina būtent pavojingos ir jaudinančios situacijos, kuriose galima atsiduoti intymiems malonumams. Jai patinka rizika ir vyrų medžioklė. Ir šioje veikloje tokiai moteriai labiau domina būsimos pergalės nei kad pagautas laimikis.

Moteris Ožiaragis: ji „įšyla“, kaip taisyklė, tik viduryje savo gyvenimo. Jaunystėje tokia moteris gali būti susikausčiusi ir užspausta, ir netgi vengti sekso. Jai reikia kantraus ir ramaus partnerio, kuris yra pasiryžęs su ja tampytis tiek, kiek reikia – nebent partneriui, kaip ir tokiai moteriai užtenka sekse reguliarumo ir paprastumo.

Moteris Vandenis: ji, prieš įleisdama vyrą į savo lovą, turi įsitikinti, kad tai ne tik seksualus partneris, tačiau ir draugas, ir brangina ne tik jos kūną. Vis dėl to, tas, kurį pasirinks tokia moteris, tikrai neliūdės – taip pat ir sekso metu. Jai reikia partnerio be kompleksų ir su lakia fantazija, kuris yra pasirengęs išbandyti kažką naujo, netikėto, ekstremalaus. Tuo pačiu santykiuose šios moterys brangina švelnumą ir rūpestingumą.

Moteris Žuvys: jai reiktų ramaus vyro, tačiau tuo pačiu iniciatyvaus ir ryžtingo. Tokia moteris nudžiugs erotiniu masažu, kuris leis jai atsipalaiduoti. Šiai moteriai patinka partnerio aktyvumas ir intymiuose santykiuose ji leidžiasi būti vedama. Ji mėgsta tradicinį seksą, tačiau niekada neatsisakys nuo malonių siurprizų.


astrologija, horoskopas, meile, santykiai, seksas, vyrai, Zodiakas, zodiako ženklai

Naujausi komentarai
as
2019-03-15, 01:26
briedas
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai