Filmo „Redirected“ projektas: „Superkame senus radiatorius“

Laikas.lt

Vos išgirdę sinoptikų prognozes apie netrukus atšilsiančius radiatorius, filmo „Redirected“ kūrėjai nusprendė paskelbti, jog artimiausiu metu supirks didelį kiekį senų, iš ketaus lietų radiatorių. Filmo komanda kol kas neatskleidžia, kam bus panaudoti šie radiatoriai, tačiau žada, kad radiatorių projekto rezultatas sulauks įdomių reakcijų Lietuvoje.

„Radiatorius – vienas iš būsimo „Redirected“ filmo simbolių. Britas aktorius Gilas Darnelis dalyje filmo nuogas laksto su radiatoriumi, kurį mes vėliau netgi išsiuntėme jam į Australiją. Gilas taip „susidraugavo“ su jo nešiojamu radiatoriumi, kad net ir Facebook svetainėje sukūrė jam specialų profilį „Radi Ator“. Tačiau, iš kitos pusės, suprantame, kokias kančias tautiečiams sukelia naujienos, susijusios su radiatorių atšilimu, t.y. šildymo sezono pradžia, todėl norėdami jas palengvinti, turime jiems rimtą pasiūlymą – parduokite radiatorius mums, jų labai reikia vienos idėjos įgyvendinimui“, - sakė filmo „Redirected“ viena iš prodiuserių Daiva Jovaišienė.

Filmo kūrėjai visus, norinčius parduoti senus radiatorius, kviečia siųsti savo pasiūlymus el. paštu [email protected]. „Sulaukę įvairių pasiūlymų atsirinksime geriausius – nežadame mokėti daugiau nei rinkos kaina, būsime dėkingi ir už padovanotus radiatorius. Kol kas nenorime įvardinti tikslaus reikalingo radiatorių kiekio, tačiau galite neabejoti – projektui igyvendinti prireiks tikrai daug“, - pasakojo D. Jovaišienė.

Režisieriaus Emilio Vėlyvio kurto filmo „Redirected“ premjera numatyta viduržiemį, kada radiatoriai bus geriausi žmonių draugai - kitų metų sausio 10 d.

Filmo sukūrimą finansuoja Lietuvos kino centras bei privatūs rėmėjai ir investuotuojai: „Birštono mineraliniai vandenys“, „Lietuvos geležinkeliai“, „Stumbras“, „Švyturys“, „Unibet“, „Crowne Plaza“, „Wizzair“. Iš viso bendradarbiauta su daugiau nei 40 įmonių.

„Redirected“ kuria prodiuserių kompanija „Kino kultas“. Tai trečiasis pilnametražis režisieriaus E. Vėlyvio filmas, pirmieji du – „Zero“ ir „Zero II“ – Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio. Būsimi kino juostos „Redirected“ fanai kviečiami burtis „Facebook“ puslapyje, skirtame supažindinti su filmo naujienomis. 

emilis vėlyvis, lietuviškas kinas, nauji filmai, radiatoriai, redirected

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai